yaa benn bi yere gidip gelnce azcık topkten uzak kalnca i ihberler alıorm çok sevnıorm boyle olncaa
annemdeydm kızlar kışlık domates falan yaptık kaynama , salca da yapmştı annem onu da aldm geldm
kızzlarr sizden ben dua istıorm soyle ki annemin mutahite verdigi bi daire vardı o tmmlandı boyle baya genş guzel bşey oldu
o evi satıp bana yakın ev alcaklar kardesm de bana yakn çalşıo normalde annemler 40 dk uzaklkta arabayla ,
orda onları çok baglyan bşey kalmadı kardesm de burda çalştıgı için
inşş degernde sular seller gibi satılır da o ev burdan soyle guzel bakmlı bi ev alırlar kışa kadar
çok rahat olcak bnm için olursa ...
çok soran var evi satlk levhasını astıktan sonra çok arıolar
hayırlısylaaa inşşş
içimm kıpırrr kıpırrr
duygum su hamilee çok şükürr.İnşallahh Rabbim gönlüne göre versin canımmm hayırlııı olsun şimdiden duygum benim canım arkadaşımmmm
Bugün güzel bir rüya gördümm erkek bebeğe delaletmiş hayır olsun inşallahKızlarla kahve içtikk oğluşumun göbek kordonu gelişimi falan kahve falıma çıkmışşş Ultrason görüntüsü gibii paylaşayım dedimm Herhalde ben iyice delirdim kızlar herşeyi çocuğuma yorar oldumm töbe töbeeee
buyrun karşınızda oğluşum
Eki Görüntüle 511394
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevndmmmmmmmmmmmmm topgi inşşşşş ii hberlerr alrm die açtımmmm yaşassınnn yaaa gerçekten uctum şu annn
başladı yne hamiş hberlermzzzzzzzzzzz çok ama çokkk tebrkk edıormmm cnmm bnmmmmmmmmmmmmm
çok teşekkürler cnm,,,ben kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum yaa..belirtim yok hala ... hamiş arkadaşlar kesenizi transferden sonra kaçıncı günde gördünüz?? ben de bi keseyi görsem hamile olduğuma inancam herhalde,,Allah bebişlerimizi bizden ayırmasın Amin....
duygum çok sevindim canımmmmmmmdemek minik kızın olacakmışşş
maşallah sana ve bebeğineee.
slm kızlarr nberr
bugun gttk drmza çok guzel baktı etti bebşmi çok net gordum anlattı bu şusu bu busu die eşim de yanmdaydı o da boyle çok mutlu oldu gordu bebişini die eşim cinsyet sordu evirci cevrdi iice baktı sonraa büyük ihtmal kız dedisaglıkla bakalm inşşşşşşşş
ayy tam zamanında sormuşum bak..
maşallah cnm bnm maşallah size..
minik prenses demekk allahım bağışlasın sana ve eşine kuzumm
Bugün güzel bir rüya gördümm erkek bebeğe delaletmiş hayır olsun inşallahKızlarla kahve içtikk oğluşumun göbek kordonu gelişimi falan kahve falıma çıkmışşş Ultrason görüntüsü gibii paylaşayım dedimm Herhalde ben iyice delirdim kızlar herşeyi çocuğuma yorar oldumm töbe töbeeee
buyrun karşınızda oğluşum
Eki Görüntüle 511394
merhaba kızlarrrrrrrr...
benim adetim hala başlamadı bugün 34.günüm hamile değilim eminim.
test yaptım bugün negatif hem..
korkuyorum..hiç böyle olmamıştı.
tüp bebek tüm dengemi değiştirdi..
slm kızlarr nberr
bugun gttk drmza çok guzel baktı etti bebşmi çok net gordum anlattı bu şusu bu busu die eşim de yanmdaydı o da boyle çok mutlu oldu gordu bebişini die eşim cinsyet sordu evirci cevrdi iice baktı sonraa büyük ihtmal kız dedisaglıkla bakalm inşşşşşşşş
kimse benimle ilgilenmemiş
merhaba cnmm,,,ilaçlar yüzünden adet gecıkebiliyor galba kiminin 9 gün filan gecıkmış.. benm de histeroskopiden sonra filan geçıkmişti. kötü birşey yoktur merak etmee..
Cnm maşallah kızın olucakmış,,,Allah bize de ogünleri göstersin inşallahh...bebişlerimizi görelim,,, Allah uzun ömür versin: :
geçen ay da erkenden geldi 25.günde..merhaba cnmm,,,ilaçlar yüzünden adet gecıkebiliyor galba kiminin 9 gün filan gecıkmış.. benm de histeroskopiden sonra filan geçıkmişti. kötü birşey yoktur merak etmee..
Cnm maşallah kızın olucakmış,,,Allah bize de ogünleri göstersin inşallahh...bebişlerimizi görelim,,, Allah uzun ömür versin: :
aysunmmmm kıyamamm ben sana üzülme senn
yazcaktm sana ben dun çok grmedm sonradan unutmşm
adet bertisi de yok mu hiç
acaba geç dollenme falan mı ki
yoksa da bebş inşş seni çok bekltmden gelsn aysunmm cnm bnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?