Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

saol cnmmm
siz de görceksnz hayırlısyla inşş
çin ve rus takvimne bak cnm mutlaka bnm ikisi de tuttu
yani blmıorm sanıorm ki tuttu
bi de sürprz yapp erkek çıkarmş

çin takvimi için ben şimdi hangi ayı baz alıcam,,toplandıkları mı döllendiklerimi transfer edildikleri mi tutundukları mı

Cnm maşallah kızın olucakmış,,,Allah bize de ogünleri göstersin inşallahh...bebişlerimizi görelim,,, Allah uzun ömür versin::[/QUOTE]

çin takvimi için ben şimdi hangi ayı baz alıcam,,toplandıkları mı döllendiklerimi transfer edildikleri mi tutundukları mı

son adet tarihini cnmm

selm kızlr nasılsınz???

Mrb Hoşgeldiinn

son adet tarihini cnmm

hmmm tmm cnm erkek diyorr...ağustos için...hayırlısı sağlıklı olsunlarda,,yarın kısmetse keseyi görmeye gidicem,,,erken değildir dimii...testten 1 hafta sonra olmuş oluyor..transferin 19. günü....????

Aysuncum doktora git gel gerçekten çok yıpratıyor,,, İnşallah bebeğini görmek için olur doktora gitmelerinn...

inşş gelr cumartesiye kadar cnm
kalbini ferah tut aysunm gececek bu gunler de ..blıorm belrszlk kadar zorr bşey yokk
biraz daha sabır cnmm bnmm sadece biraz daha ....

bugün çok ama çok gergin bi gün geçirdim..
okul baş müdür yardımcısıyla tartıştım..
tüm idareciler mi aynı acaba...

biz okulda 3 giyimciyiz..1 tanesinin kocası akrabası,meb de vs vs tanıdığı var diye..
öyle güzel bir plan ypmışlar anlatamam p.tesi boş günü..diğer günleri de sabahtan ders var öğleden sonra boş falan neyse iyi dedim..

kendi programımı bi elime aldım
salı günü boş...pazartesi çarşamba öğleden sonra ders var aralar boş...
perşembe sabah 2 saat ders var 2 saat boş sonra 6 saat ders var..
cuma öğleden sonra ders 5 e kadar

girdim odaya güzellikle bişeyler anlatmaya çalıştım yok olacak gibi değil...
başladım tartışmaya adam şok oldu

vallahi başım ağrıyo stresten...
idarecilerden illet ettim..

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin cnm,, halden anlamayan ,,kendi çıkarları için çalışan idarecilerle uğraşmak zor...kendini üzmeye değmez...

Allah kolaylık versin cnm,, halden anlamayan ,,kendi çıkarları için çalışan idarecilerle uğraşmak zor...kendini üzmeye değmez...

gerçekten öyle..
ben şunu çok ama çok iyi anladım canım bu işlerde..

eğer sessiz sedasız kendi halinde işini yapmaya çalışan biriysen bu işlerde işin zor.
hiç bir dediğin olmuyo..

ama eğer mebde dayın varsa tanıdığın çok ise her işin anında yapılıyo.

sonrada gözümün içine baka baka gülelim eğlenelim havasındaydılar sinirlerim zıpladı...

Allah hak yiyenlerin hakkından gelir inşallah..

saolll cnmmm gülümmm bnmmm
evtt sedaya çokkkkkkk sevndmmm
cnmm benm seni uzun zmndır görmedim..diyet topindeydn sanırım dimi...hamile kaldına çok sevndim cnm yaaa...bayadr görmmştimm cnii...
merhaba canım hoşgeldin..

hoşbuldukk cnmm..
bende bebk beklom ama şuan diyetteym tedaviye ara verdik..şimdilk beklom inşllh bayrmmdan sonraki regl dönmnde gidicem doktora...

Çalışanın kıymeti bilinmiyor canım..dediğn gibi tanıdığın varsa iyisin...

benimde acilen diyete girmem lazım aslında

aşılama yada tüp bebek için mi.
ne zamandır bebek istiyosunuz.

şimdi bugun dersm btti dokuzda sabah 7 onda başladı
sonra aradılar secmeli ders için illa siz de girin dıo
dıorm grmek istemıorm
ama çare yok dio
ii de o zaman ona gore ayalarlayn programımı dedm ben de sabahçı ogleci karşgm
bi gun bi başlıo onda ta beşe kadar ders dedm boyle olmaz bu
bakalm ne yapcaklar
idare herşeyi kendne gore iistıo
cnm
bazen tartşma da gerekli oluo geçrekten insan gerlıo ama
yne prgram değşrse
emnm dkkaete alcaklardır dedgini bazen iikk yaramıo cunku

Son düzenleme:

aynen öyle duygummmm.bizimde taaa akşam 5 e kadar vede tekstil tekstil geziyoruz.
keşke şuraya bi kız meslek açılsada gidiversem şu metemden.
Vallahi işim var benim bu idareyle..

şu an gerginliğimi alcak tek şey eşimin yüzü gözü vede çikolataaaaa
okuldan gelmedi daha aradım kendinle beraber çikolata getir bana dedim
tamam dedi.

Son düzenleme:

kıyamam seni benn
ben de kocişe ısmarlıorm akşamları
dondurma falan
bayıla bayıla yıorm sonra
ii ki uyumş he gelnce onda bi yattm taa bire kadar
dnlenmşm çamaşırmı astım makinemi boşalttım
çalşma kagtılarmı hazrladm
şimdi okla gtcm çok komik gelıo bu saatte okla gtmek
akşama balık yicez dıasrda Allahtan

Son düzenleme:
okla gtme zamanıı
töbe töbe yaaa
mllet işten gelr ben okla gderm
neyse dnlengm Allahtan
opyrmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
görşrzzzzzzzzzzzzzzzzz
canlarmmmmmmm
bu arada topgmz canlandı die çokk sevnıormmmmmmmm

Canım güldürebildiysem ne mutluuu :)))Bende çok güldüm kendi kendime espri olsun diyede yükleyiverdimmm inşallahh gerçek olur hayaller Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım merhaba ööncelikle kafana takmamaya çalış o iş bazen hiç belli olmuyor bir bakmışsın mucizen gelivermiş nasip işii bekleyip göreceğiz inşallah .Olmasada üzülme ilişki günlerine takılma beyinde etkilememeye çalış.

Çok yoruldum okuldan geldim ayaklarım şişti sabahtan beri ayaktaydım 5 yaş çocuklarıı yavrum beslenmelerini yaparken uyukluyorlar resmenn sürekli örrrtmeennnimmm çişimmmmmiz geldi diyorlar birtanesi altına yaptı bugün Çok tatlı ve çok komikler ama çokta yaramazlar sabahçıyım şimdilik sabahh 7.30 öğlen 12.30 bende yorgunluktan uyukluyorum sabahtan beri bu arada Duygummm sesini çıkar sen hamilesinnn o kadar yoğun ders programımı olur birde üstüne rehberlik falan daha neler 1 yada 2 ay sonra ayakların davul gibi olur idarede olsa hakkını savun canım benimm

nasılsın canımmm bana selam yok mu??

ayy bugün kıskançlığımda üstümde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…