Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

Aysunummm özürdilerimmm yorgunluğuma ver nolur dünyamı şaşırdım ben bugün inan geçmişi bile yarım yamalak okuuyabildim kafammm sepet gibii düşünsene 5 yaşında tam 16 tane çocuk bıcır bıcırlar yıldızlar görüyorum halaa Ama herşeye rağmen çoook mutluyum çünkü bir uğraşım var çok şükürrrrrŞimdiiii ben kendimi akladığımaa göree sen naptın bacımmm balkonda çay keyfi yapıcam hadi gelinde eşlik edin bana kekler yapayım bendeee sizeeee

canımmmm gülümmm
ne güzel canım yorucudur ama ne eylencelidir kıyamammmm
canım sen mezun oldun değil mi?okuldan..

ben ne yapayımmm okulda gerildim gerildim geldim..sonra eşimi gördüm bi çikolatsaa yedim gevşedim
ohhh bizim içinde iç cnm bnm

Canım bu sene son stajerim bitecek hayırlısıyla1çikolatada benim yerime yeseydin Aysunummm
ben de geldmm gülümm çayım açık olsunn

Tmm gülüm sana özelll çayın açık böylesi iyimiii

evde böcek var sürekli kafama konup duruyor delirmek üzereyimmm yarın okul var uykum yok korkudan uyuyamıyorum çıldırcammm benn burdaa bu gidişleee

evde böcek var sürekli kafama konup duruyor delirmek üzereyimmm yarın okul var uykum yok korkudan uyuyamıyorum çıldırcammm benn burdaa bu gidişleee

canım evi bi ilaçlasaydınız..
haklısın çoksa korkar insan..
korkmaaaa cnm bnm..
yalnızmısın evde..

günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm....

bugün bel ağrısıyla uyandım çok mutluyumm
sanırım benim kırmızılar artık teşrif ediyorlar
kırmızıların geleceğine bu kadar sevineceğime inanmazdım hiç

okula gidiyorum ben..bugün tek sınav var neyseki...

canım evi bi ilaçlasaydınız..
haklısın çoksa korkar insan..
korkmaaaa cnm bnm..
yalnızmısın evde..
Aysunum topikte kimse olmayınca çıkmıştım canımmm ilaçlasamda nafileee giriveriyorlarr işte yapacak bişey yok malesef

Demekkk kırmızılar geliyor hayırlısı olsun canım bidahakine gelmesinler inşallahhhhBu arada ne sınavı kuzummm ben orayı kaçırdım sanırıımm :)

Hülya tavuk gibi uyuma birdaha Yani uyuda 3.aydan sonra uyumaya gerek yok yaniiiAlış uykusuzluğaa

yaaaaaaa sabah bel ağrısıyla uyandım şimdi tazı gibiyim hiç bişey yok..
başlamadı yani:44::44::44:
2 kez test yaptım bebek yok eminim...
ama başlamadı da 36 gün oldu bugün..

canım benim çalştığım okulda sınav zamanı da haftaya başlıyo bizde dersler...o sınav yani

Son düzenleme:

Anladım canımmmm bir kaç gün daha beklede kanda baktır olmazsaa inşallahhh test yanıltırda hamile kalırsın bacımmm

ama uykumu alamıyorum ki bengece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum
hem bütün gün iş yerinde nette olduğum için akşam girincede eşim kızıyobebeğe hep radyosyan aldırıyormuşum
en iyisi cuma ve cumartesi geceleri yapalım biz haftasonu olduğu için geç yatsamda olurrr

vallahi canım benim o testlere hiç itimatım yok
bebeğin kesesini gördüğüm halde çizgi zor çıktı
o yüzden allah büyük inşallah bebeğin süprüz yapmıştır diye dua ediyorummm

oyyy canım benimmmm yorma kendini ben şaka yaptım zaten bencede radyasyondan uzak durmaya çalış eşin doğru söylüyor dinlen çokçaa wcnin yolunu mesken tuttun desene.Rabbim yardımcın olsunnn hülyacımm en iyisi dediğin gibi olsunn kocaman öpüyorum seni bebişimize dikkat et emiiii

merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah 2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..

Son düzenleme:
sedaaaaa

çok sevindim cnm gözün aydınnnn pıtpıtlarını da duyarsın inşallahhhh....

bu arada benim adetim başladııııııııııııı:119::119:

hiç bu kadar sevinmemiştimmmmhiç olmayacak sanmıştım vallahi 36 gün oldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…