Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

Sağol cnm amin,,,darısı başınıza innnnşaallahhh.... senin de gözünaydın cnm,,,en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahhh....

evettt duygumm inşallah çok ama çok pozitif olmayı bende istiyorummmm...

kredi çekmiştik 1.tüp bbek için onu ocağa kadar kapatmamız gerekiyoo..ocakta gene kredi çekebilmemiz için...:44::44:

kafamı çok kurcalıyo bu konu bakalım inşallah bi çıkarını bulucaz..Allah büyük:26:

Son düzenleme:
bu aralar mı gelcek gülüm adet
hadi hayırlısyla inşşşşşşşşşşş
kızlar bak tedaviye başlarken çok poztf ve neşeli olcz tmm mı ihtycmz olan en onemli şeyy bu
Canımm inşallah bu aralar değil daha 10 gün falan var işte ben acele ediyorum bakmaa sen banaa

Aysunumm bu kredi olayından pozitif olunmuyor değil mi bazıları 3 çocuk yap diyor ama tedavi olabilmemiz içinnn bir icraat yok ortada bizleri krediye mahkum ediyorlar.Bu sistemden bıktım bennnn

evet gülüm çok can sıkıyor gerçektende..
bilmiyorum yaza kalabilir de bizim 2. deneme..
ama o zamana kadar içim iyice yanıp tutuşur..
ocak sonu gibi denemeyi çok istiyorum ben.
bi çıkar yol bulucaz inşallah canım.

anlıorm aysunmm haklsn da gerçekten bütçe sarsıo tüp ... biz de sıfırı tuketmiştk tüp için ...gül çok çok haklı devlet bu konuda duyarlı olmalı el avuç yakıo tüp bebek ilaçları filmi ıvırı zıvırı ...
ama inaıorm ki gun dogmadan nele dogar cnm allah yardım edicek Allahın izinlye ...

Aysunum inşallah krediye falan gerek kalmadannn olur bu iş Rabbim çok büyükk umarımm devlet bu işe el atar yoksa bunca insanın hali harap...

suemm suemm sıfırı tüketip eksilerde gezmek berbat bir durumhadi çocuk oldu çocuk zaten eksiyle doğuyor donunu bezini ıvırını zıvırını nasıl alcazDediğin gibi gün doğmadan neler doğar pozitif olmak lazım.Sbah uyandım musmutlu okula gidecektim bir kaç işim vardı neyse kapıyı açtım yeni gelen karşı komşumuza iyi günler dedim ses yok malll beyinsiz mal diyorum resmen sinirlerim bozuldu sesini bile çıkarmadan içeri girip kapıyı kapattı dağdanmı ormandanmı gelmiş bilemedim sinirlerim zıpladı resmennn

Kızlar sabah bir rezil oldum gülmekten öldüm okuldan eve geliyorum nizamiyeye yakınım ara bir boşluk var orda halk koyunlarını ineklerini otlatıyor neyse ben tam o ara boşluğun ordan geçecekken danamı inekmi bir tuhaf ben pek bilmemm öle cinslerini sadece etini yerim neyse bir koştu bana doğruuu nizamiyenin önündede birsürü asker var o bana doğru koştu ben nizamiyeye doğru koştum pis piste sırıtıyorumm rezil olma korkusuna işin garip tarafı tel örgü var orda çok pis korktumm amaa gülmektende kendimi alamadımm ordakilerde zor tuttu kendini gülmemek içinnn

slm kızlar once bu gece bi olay oldu apartmanda odum patladı onu soyleym
kociş yok almnyada annemle biziz evde uyuyorz gece dörtte bi bagrtı ama nasıll
çıkkkkk evdenn die bi adam kapıyı yıkıo bagrıo kufredıo içmşşşş nasıl
ama hangi komşu onu blemedm korkudan adam indi aşagıya aşapıda bi sürü bagşr çağrş
sonra adamı apar topar goturdu yannda iki kişi vardı
komşu eve grdi sonra polis geldi ısıgndan anladk
ayy nasıl aklm çıktı anlatamam
Allah korusun herşey olablrdi
bi de gece dört yaa
nasıl koştum yataktan
apartmnda bi de
neyse gerçekten anlattkça kötü oluorm sonra
uyku tutmadu tabii annemle otrdk altıya kadar sonra içim geçmiş bi uyandm yedi hemen gydnk bi iki şey attm agzıma ama yetmedi tabi
hast.de tuvalate zor attm kendimi
sonra da dra
iimş bebşm herşeyi normal dedi dr gelşimi falan bebşm de etklendi kuzum çok kıprdamadı yne
cinsyet için demedi bu dr bşey kıprdanmayınca pek
ikili test için kan verdk
bi hafta sonra çıkacak sonra dra goturcem ense kalnlıgı normalmş ve burun kemiği varmiş
sonra gttk gezdk annemle stres attk guzel kahvaltı ettk
alşverş ettk babet aldm hamile iç çamaşırı aldm
yok artık oteklier sıkıo cunku rahat edemıorm
sonra geldk eve ruh gibiym size bi bakaym dedm yatcam birazdan

Duygum kendini bilmez o kadar çokki ağzıyla içmeyi bilmiyor insanlar maleseffff:İyiki annen vardı yanındaa canım benim neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.Çamaşırlarınıda güle güle giy 2 haftada bir alırsın artık büyüme çağınnn

oylee gülümm valal tek olnca çok daha beter korkardm :18:
saoll cnmm bnmmm
evt valla artık sıkıo çamaşrlar almak lazm sık sık

ne dengesizler varya bende çok korkuyotum kavgadan yüksek sesten eşim bile bazen sesini yükseltince sus korkuyorum diyorum gece rüyalarıma giriyo sonra kabus olarak
bebişinde keyfi kaçmış demek ki canım ama iyi olsunda sonra tekmelemeye başlar seni
yeni cicilerinide güle güle giyyyy

tahmin edebiliyorum canım o halini bende kediden kaçıyorum nasıl gülüyorlar bana
ben hayvanları uzaktan sevenlerdenimmmmm

tahmin edebiliyorum canım o halini bende kediden kaçıyorum nasıl gülüyorlar bana
ben hayvanları uzaktan sevenlerdenimmmmm

ahh sorma hülyammm askerler gülüp gülmeme arasında kaldılar ama ben zor tutyorum kendimi kesin bu kadın deli falan dediler yanii zor tuttum kahkaha atmamak için kendimi eve geldim karnım ağrıdı kendi kendime gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…