umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

tatlım ya iyi dayanıyorsun valla bn olsam koşar gider test alırdım bu kadar belirtiye inşallah güzel haber gelecek senden...
sibel;hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olur
ve 48-58 tatlım evde oturmak hiç kolay degil valla bence çalış ben lisans mezunuyum ama çalışmıyorum patlıyorum evde hepinizi öpüyorum şekerler tatilin tadını çıkarın öğretmen hatunlar :)

ahhhh bacım ahhhhhhh,dayanıyorum ama gel bana sor nasıl dayanıyorum:)))ölüyorum meraktan,kaygıdan.ama negatifi görüp üzüleceğime böyle sanki o karnımdaymış gibi umutlu mutlu yaşamak daha güzel

canım benim dayan o zaman ve dua et bol bol ordaysan benimle kal de. Rabbim işitendir inşallah dualarımızı kabul edecek ve anne olacagız...haberlerini bekliyorum ne zaman belli olacak bizede yaz sonucu şekerim...

evet bende içiyorum.yani son bir haftadır içmiyorum.bak genel hikayemi anlatayım.4 ay önce betahcg 800 çıktı doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış gebelik başlamış dedi ama ne keseyi ne bebeği göremedik.doktor bi hafta sonra görürüz dedi.3 gün sonra kanamam oldu.hastaneye gittik değerim 1 çıktı.sen zaten hamile değilmişsin dediler.ama hastaneye yatırdılar.saçma sapan şeyler.genel bi kan tahlili bile yapmadılar.taburcu olurken seni normal doğum gibi atmış kabul ediyoruz 3 ay bebek düşünme falan dediler.geçen hafta dahiliyeye gittim.anlattım bunları şeker olabilir mi dedim çünkü kiloluyum.doktor eklem romatizman var mı dedi.bilmiyorum dedim.test yaptı gerçekten eklem romatizması çıktı.o yüzden düşük yapmışsındır dedi.ilaç kullanıyorum şimdi o yüzden folik asit biraz aksadı.her ikisini içemiyorum.

canım benim geçmiş olsun...kesin bir tanı koymadan nasıl böyle bir muamele yapılmış anlamadım bence sen iyi bir uzman doktor bul ve baştan kontrole git ihmal etme olur mu?bide bugun tatil hocammm iyice dinlenin benimde eşim öğretmn zor uyandırdım :)

canım benim dayan o zaman ve dua et bol bol ordaysan benimle kal de. Rabbim işitendir inşallah dualarımızı kabul edecek ve anne olacagız...haberlerini bekliyorum ne zaman belli olacak bizede yaz sonucu şekerim...

canım benim,sağol.dua ediyorum etmem mi hiç:)ne zaman belli olacak ben de bilmiyorum dün adet olmalıydım,çünkü bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ve bu iğneden 14 gün sonra adet olunurmuş bugün 16.gün ama olmadım öyle keskin belirtim yok doğrusu.adet olmaya dair de yok,hamileliğe dair de.belim ve kasıklarım zaman zaman hafif sancıyor.göğüslerimin ucu sızlıyor hepsi bu.bunlar zaten adetten önce de olurdu bende.pazartesi sabahı bi test yapayım mı bilmiyorum.elbette yazacağım sonucu eşimden önce siz bileceksiniz.

canım benim geçmiş olsun...kesin bir tanı koymadan nasıl böyle bir muamele yapılmış anlamadım bence sen iyi bir uzman doktor bul ve baştan kontrole git ihmal etme olur mu?bide bugun tatil hocammm iyice dinlenin benimde eşim öğretmn zor uyandırdım :)

tatlım küçük bir yerde yaşıyorum elimde bulunan en iyi doktorlardan biriydi gittiğim almanyadan yeni gelmiş biriydi.ilaç isimlerini bile hemşireye soruyor öyle yazıyor.neyse bakalım yakında özel bi hastane açılıyor bütün ümidim orası.bir kaç aya kadar olmazsa ankaraya gideceğim artık..

tatlım küçük bir yerde yaşıyorum elimde bulunan en iyi doktorlardan biriydi gittiğim almanyadan yeni gelmiş biriydi.ilaç isimlerini bile hemşireye soruyor öyle yazıyor.neyse bakalım yakında özel bi hastane açılıyor bütün ümidim orası.bir kaç aya kadar olmazsa ankaraya gideceğim artık..

işte ah o küçük yerler diyorum bende küçük biryerdeyim ve nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum...ama vakit kaybetme ankaraya kesin git,bende 2 ay daha deneyip bayan doktor bulursam gidecem inşallah çok uğraşmadan bebişler gelir :)

ve 48-58 tatlım evde oturmak hiç kolay degil valla bence çalış ben lisans mezunuyum ama çalışmıyorum patlıyorum evde hepinizi öpüyorum şekerler tatilin tadını çıkarın öğretmen hatunlar :)

o konuda haklısın zaten ama çalışana bi dert çalışmayana bi dert, kimse halinden memnun olmuyor, insanoğlu işte :) ne bölümü mezunusun canım, yoksa örtmen misin sen de :) bebişin olursa patlamazsın, o zaman iyi ki çalışmıyorum dersin, söyliyim :) nerde yaşıyosun bu arada, tanışmadık senle,ayşegül ben, k.maraştan :):3:

filozofcan nasılsın canım, iyisin umarım...öpüyorum...

o konuda haklısın zaten ama çalışana bi dert çalışmayana bi dert, kimse halinden memnun olmuyor, insanoğlu işte :) ne bölümü mezunusun canım, yoksa örtmen misin sen de :) bebişin olursa patlamazsın, o zaman iyi ki çalışmıyorum dersin, söyliyim :) nerde yaşıyosun bu arada, tanışmadık senle,ayşegül ben, k.maraştan :):3:

iyiyim tatlım gün sayıyorum hala..eşimle gezdik dolaştık biraz yeni geldim eve güzel bi gündü..sen nasılsın?nasıl gidiyor?

son 3 gündeyim..iple çekiyorum.hala mide bulantım (ama arada sırada) koku hassasiyeti var.sen neden kötüsün?ümidini yitirme?

çünkü filozofcan adet öncesi tüm belirtilerim geldi hepsi tam.sivilcem çıktı,göğüslerim şişti,en önemli belirtim baş ağrım,şiddetle ağrıyor başım en geç yarın sabah olurum.

şekerler öncelikle ikinize merhaba ve ayşegül mennun oldum benim gerçek adım fatma :) reyyan; kızım olursa ismi olacak inşallah :) malesef öğretmen değilim işletme mezunuyum bu sene belki kpss ye girerim bakalım... maraş merkez mi sizin ki?

çünkü filozofcan adet öncesi tüm belirtilerim geldi hepsi tam.sivilcem çıktı,göğüslerim şişti,en önemli belirtim baş ağrım,şiddetle ağrıyor başım en geç yarın sabah olurum.

tatlım adet ve gebelik belirtileri aynı oluyor stres yapma belki olmazsın olursan da önümüzdeki maçlara bakarız dersin ben öyle yaptım en büyük etken stres uzak dur ondan olur mu...

tatlım adet ve gebelik belirtileri aynı oluyor stres yapma belki olmazsın olursan da önümüzdeki maçlara bakarız dersin ben öyle yaptım en büyük etken stres uzak dur ondan olur mu...

inşallah olmam,inşallah belirtiler beni yanıltır sabah ilk işim test yapmak olacak zaten.

kızlar aralık 21 benim 30.günüm ama geçen ay 36.gün adet oldum ne yapmalıyım?30.günü şu an hesaplıyorum ne yapmalıyım?

kızlar aralık 21 benim 30.günüm ama geçen ay 36.gün adet oldum ne yapmalıyım?30.günü şu an hesaplıyorum ne yapmalıyım?

bence biraz daha bekle 3 gün varmış daha ama dayanamıyorsan garanti olsun dersen kan testi yaptır kesin sonucu veriyor inşallah kırmızılar gelmez.

Back
X