umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

kızlar ben adet oldum:(

Pozitif oluyoruz hemen.
En azından öyle çok çok başını ağrıtıp seni sıkıntıya sokacak bir adet gecikmen olmadı.
Demekki hala her şey yolunda.
Nazlı bebecik bir ay daha çalışmanızı istiyor demek ki.
O zaman napıyoruz, regl dönemimizi önümüzdeki ayın romantik gece planlarını yaparak geçiriyoruz.
Sonrasında da Ocak ayını romantizm ayı ilan edip keyfini sürüyoruz.
Biz bu süreci ne kadar keyifli, sıradışı hale getirir isek bebişler aaa bunlar keyfine düştü beni unuttular diye endişelenip hemencecik geliverir.
Anlaştık mı?

ya arkadaşlar ben bu aydan ümitliydim ama olmadı ve normalden çok sancılı bir adet dönemi geçirdim.. o değil de spor yapmak kendini yormak bebeğin tutunmasını etkiliyor mu?? ben bunu çok merak ettim şimdii.. yürüyüş ya da koşunun başlangıçta zararı olur mu ki..

canım çalışıyor musun bilmiyorum ama ben yoğun bi iş temposunda çalışan biriyim.ben daha hamile kalamadım ama hamile kalan arkadaşlarım var.günde 9 saat derse girip koşturan ve çatır çatır doğuran.ama hamile olduğunu öğrendikten sonra 10 gün boyunca yatan arkadaşm düşük yaptı.bünyeden bünyeye değişir tabi ama bununla ilgili uzman tv de düşük konusu var onu izle istersen.orada doktor etki yapmayacağını söylüyor.

hanımlar inş. sabrımız tükenmeden rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize benim bir oğlum var 5 yaşında inş. 2. istiyorum beklemek gerçekten zor bugün 27. günüm normalde 25 26 yı hiç geçmezdi çok heyecanlıyım hayırlısı dua edin bana ne olur yoksa bile çok üzülmek istemiyorum :18:

Canım günlerimiz aynı 27batım ama 26günde bir olurum bugün adetimin 27.günü beklemedeyim,benimde 4 yaşında bir kızım var.4 aydır da deniyorum valla kızım da ilk ay da kalmıştım.Sen ne zamandır deniyosun?? senin bat kaç??

meraba arkadaşlar nasıl gidiyor, moraller nasıl?
filozofcum noldu sana, ilgi mi istiyorsun :)

Pozitif oluyoruz hemen.
En azından öyle çok çok başını ağrıtıp seni sıkıntıya sokacak bir adet gecikmen olmadı.
Demekki hala her şey yolunda.
Nazlı bebecik bir ay daha çalışmanızı istiyor demek ki.
O zaman napıyoruz, regl dönemimizi önümüzdeki ayın romantik gece planlarını yaparak geçiriyoruz.
Sonrasında da Ocak ayını romantizm ayı ilan edip keyfini sürüyoruz.
Biz bu süreci ne kadar keyifli, sıradışı hale getirir isek bebişler aaa bunlar keyfine düştü beni unuttular diye endişelenip hemencecik geliverir.
Anlaştık mı?

ne güzel moral verdiniz teşekkür ederim:)üzülmedim canım dört yıldır deniyorum yani 48.ay ve ben yine adet oldum:)napalım elbet vardır bi vakti.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu ay bnimde umudum var adetıme 8 gun kala hastanede ıdrar tahlılınde pozıtıf cıktı şuan 2 gun geciktim evde test yapıyorum bırınde 2 çizgi bırınde tek çizgi çıktı :(((

bende calismalar icindeyim ustune pkoluyum ustune esimde sperm sayisi %2 hala umutluyum ama merak ediyorum adet bitiminde hemen hamile kalanlar var sizce varmidir asli bu kadar kolay olabilirmi yanlismi gun sayiyoruz acaba?

kızlar bende sıteye yenı uye oldum ıns hepimiz gusel haberler alırız bu ayyy :)

Hoşgeldin canm.bende senin gibi yeni üyeyim.İnş. güzel haberleri alırız.Bu ay çok azda olsa bende ümitliyim.her zaman adet günümden 4 gün önceye atıyordu.ama 2 gün geçtiği halde olmadım.ama belki tam günü gününede vurabilir.Ümitle ayın 27sini bekliyorum.offf ne kadar sitresli ya.Günüm yaklaşınca acayip sitrese giriyorum acaba olacam mı olmicam mi diye.Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.

Slm kızlar.bende yeni üyeyim.O kadar çok sitresliyimki saat gecenin 02:20sı ben hala burdaki yazıları okuyorum.ill olarak temenni ederimki inş. hayırlısıyla Allah hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı,sıhatlı bebek nasip etsin. Benim her zaman adetim bir sonraki ayda günümden 4 gün önceye atar.geçen ay ayın 27'sinde adet olmuştum.yani bu ay ayın 23'ünde hasta olmam gerekiyordu.yani üzerinden 2 gün geçti.Azda olsa içimde ümit var. ama günü gününede denk gelebilir.İçimdeki hevesle ümitle ayın 27sini bekliyorum.o gün gelemeden her hangi test yapmak istemiyorum.

Slm kızlar.bende yeni üyeyim.O kadar çok sitresliyimki saat gecenin 02:20sı ben hala burdaki yazıları okuyorum.ill olarak temenni ederimki inş. hayırlısıyla Allah hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı,sıhatlı bebek nasip etsin. Benim her zaman adetim bir sonraki ayda günümden 4 gün önceye atar.geçen ay ayın 27'sinde adet olmuştum.yani bu ay ayın 23'ünde hasta olmam gerekiyordu.yani üzerinden 2 gün geçti.Azda olsa içimde ümit var. ama günü gününede denk gelebilir.İçimdeki hevesle ümitle ayın 27sini bekliyorum.o gün gelemeden her hangi test yapmak istemiyorum.

hoşgeldin tatlım..bence 30.gününü bekle derim ama sen bilirsin.çok tahlil yapmak insanı yıpratıyor.bugün benim 35.günüm bugünüde atlatırsam test yapacağım.inşallah bebeğimin müjdeli haberine kavuşurum.bebeğim hasretine gebeyim..

bende calismalar icindeyim ustune pkoluyum ustune esimde sperm sayisi %2 hala umutluyum ama merak ediyorum adet bitiminde hemen hamile kalanlar var sizce varmidir asli bu kadar kolay olabilirmi yanlismi gun sayiyoruz acaba?

slm arzusum benim bildiğim kadarıyla her zaman bir ihtimal vardır eşimin doktor akrabası söylemişti...

bugün 35.günüm.dananın kuyruğu bugün kopacak.bugünde olmazsam eğer test yapacağım.dua et canım ya.

hadi hayırlısı artık :))) dualarım tüm bebek bekleyen annelere :) inşallah bu ay ben e hamile kalırım, ama ümidim yok, rutin takılıyorum ben hala :) stres yok,merak yok, nasılsa gecikince haber verir bebek :))) adet günüme 7 gün var, henüz hiç bir belirti yok :)

Back
X