Umudumuz KASIM ! :)

Kızlar benim bat a 2 gün var ama adet belirtileri hissediyorum o yüzden ben de kasıma kaldım sanırım

yaa benimde reglim gelmiyo ama test yapmaya korkuyorum desemm çünkü hamile degilsem çük üzülücem
5 gün oldu

evet normalde 1 gün bile şaşmaz ama ne biliyim gecen ayda 1 gün geçti hemen yaptım sonraçok üzülünce şimdi cesaretim yok
Düzenliyse bence yapmalısıınnn inşallah güzel sonuçlar alırsın bence alıcaksın Benim 2 gün var ben de yarın sabah yapmak istiyorum korkuyorum ama çok da meraklanıyorum

çok heyecanlandım denizz87 sabah yapmak önemlimi yaa akşammı yapsam :S sabah buluşalım burda :)

çok heyecanlandım denizz87 sabah yapmak önemlimi yaa akşammı yapsam :S sabah buluşalım burda :)
canım ben bugün test aldım eczacı sabah yap dedi o yüzden sabahı bekleyeceğim. Bu ay ovulasyon testiyle ilk denedim biraz ümit var ama adet belirtilerim de var

canım ben bugün test aldım eczacı sabah yap dedi o yüzden sabahı bekleyeceğim. Bu ay ovulasyon testiyle ilk denedim biraz ümit var ama adet belirtilerim de var

hadi yaaa inşş olur cnmm yaaa bende varya çok bilgisizim bu konuda okuya okuya buralardan ögreniyorum :) bu ay bende alıcam ovulasyon testi tabi degilsem bende belirti falan da yok regliyle ilgili benim görümcemde hamileyken test yapmıyodu regli olcam ben belli falan die umarım seninde öyle olur cnm benm

Ben de hep burdan öğreniyorum inşallah hepimizin hamile haberleriyle dolar taşar burası

Hadi bakalım kızlar. Bu ay bol bol güzel haberler alırsınız inşallah

Yarın sabah mutluluk rüzgarına kapılmanızı diliyorum... Benim yarın aşılamam olduğu için nete giremem sanırım... Güzel haberler almak ümidiyle...

umarım İnşallah sizin de herşey yolunda gider Allah dualarımızı kabul etsin

Yarın sabah mutluluk rüzgarına kapılmanızı diliyorum... Benim yarın aşılamam olduğu için nete giremem sanırım... Güzel haberler almak ümidiyle...

Bol şans diliyorum sana. Şu aşılama olayını çok merak ediyorum canım. Yine klomen mi kullanılıyor. Kocanın kaç kere hastaneye gelmesi gerekiyor v.s

Bol şans diliyorum sana. Şu aşılama olayını çok merak ediyorum canım. Yine klomen mi kullanılıyor. Kocanın kaç kere hastaneye gelmesi gerekiyor v.s

Çok teşekkür ederim... Kimi doktor iğne kimi doktor klomen türevi ilaçla geliştiriyor yumurtayı...
Benim doktorum klomenle yumurtlayabildiğim için iğneye gerek yok dedi...
Eşinin sadece aşılama günü gelmesi yeterli... Sperm verecek ki yıkama işlemi yapılsın 1,5-2,0 saat gibi sürüyormuş hazırlanması sonra sana enjekte ediliyor...
Bende ilk kez yarın öğlen tecrübe edeceğim...

TEŞEKÜRLER CNMM SENDENDE MUSMUTLU HABERLER BEKLİYORUZ İNŞŞ DUA EDELİM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN
:) :) :)

Eveeeeetttt bnde kendimi hazir his ediyom ve kasim ayi icinn calasmalara baslicam insallahhhh,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…