Dualarımız seninle , inşallah en hayırlı en güzel sonucu alırsın :)Kızlar aşılama günüm belli oldu yarın öğlen yapılacak, dua edin ne olur...
5 gün nasıl bekledin maşallahyaa benimde reglim gelmiyo ama test yapmaya korkuyorum desemmçünkü hamile degilsem çük üzülücem
5 gün oldu
5 gün nasıl bekledin maşallahReglin düzenli mi?
yaa benimde reglim gelmiyo ama test yapmaya korkuyorum desemmçünkü hamile degilsem çük üzülücem
5 gün oldu
Düzenliyse bence yapmalısıınnn inşallah güzel sonuçlar alırsın bence alıcaksınevet normalde 1 gün bile şaşmaz ama ne biliyim gecen ayda 1 gün geçti hemen yaptım sonraçok üzülünce şimdi cesaretim yok
canım ben bugün test aldım eczacı sabah yap dedi o yüzden sabahı bekleyeceğim. Bu ay ovulasyon testiyle ilk denedim biraz ümit var ama adet belirtilerim de varçok heyecanlandım denizz87 sabah yapmak önemlimi yaa akşammı yapsam :S sabah buluşalım burda :)
canım ben bugün test aldım eczacı sabah yap dedi o yüzden sabahı bekleyeceğim. Bu ay ovulasyon testiyle ilk denedim biraz ümit var ama adet belirtilerim de var
Ben de hep burdan öğreniyorumhadi yaaa inşş olur cnmm yaaa bende varya çok bilgisizim bu konuda okuya okuya buralardan ögreniyorum :) bu ay bende alıcam ovulasyon testi tabi degilsem bende belirti falan da yok regliyle ilgili benim görümcemde hamileyken test yapmıyodu regli olcam ben belli falan die umarım seninde öyle olur cnm benm
Ben de hep burdan öğreniyoruminşallah hepimizin hamile haberleriyle dolar taşar burası
inşallah hepimiz güzel haberlerle mutluluk gözyaşları dökelimHadi bakalım kızlar. Bu ay bol bol güzel haberler alırsınız inşallah
Yarın sabah mutluluk rüzgarına kapılmanızı diliyorum... Benim yarın aşılamam olduğu için nete giremem sanırım... Güzel haberler almak ümidiyle...
Bol şans diliyorum sana. Şu aşılama olayını çok merak ediyorum canım. Yine klomen mi kullanılıyor. Kocanın kaç kere hastaneye gelmesi gerekiyor v.s
Yarın sabah mutluluk rüzgarına kapılmanızı diliyorum... Benim yarın aşılamam olduğu için nete giremem sanırım... Güzel haberler almak ümidiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?