Sabah doktora gittim. yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmış çatlatma iğnesi vuralım dedi. Vurdurduk. Ancak ben bu iğneden sonra özellikle yemem, yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum. Doktorada sormayı unuttum. Aranızda bilen, duyan var mı?
kızlar ben dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmm
hayırlı olsun canımteşekkür ederim cnm darısı sizlere olsun:)
Canım iğne sonrası yapman gereken tek bir şey var o da doktorun söylediği saat ve günlerde ilişkiye girmek...
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah...
Allah'ımmm ne güzel bir haberrrr... Sağlıkla huzurla kucağına al inşallahhhhhh... Bizlere dua etmeyi de unutma :)
hayırlı olsun canım
et bak ne olur.. hamilenin duası iydirteşekkür ederim cnm hepinize dua ediyorum zaten rabbim sizlerde nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Cnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olir
Ben bgun basladim cnm sogan kuru ve incir kurune migde reflusu var ama dayanicam ins. Olur tatlimCNM ADET BİTİMİ HEMEN OLDU YUMURTLAMAM BİTTİ YANİ O YÜZDEN TEDİRGİN OLDUM BENDE BUGÜN İYİYİM AMA AĞRIM YOK ÇOK ŞÜKÜR :)
SOĞAN KÜRÜ DENEDİM AMA MİDE PROBLEMİM VAR OLMAZSA İNCİR KÜRÜ DENERİM
İNŞALLAH CNM SENDE TUTTURURSUN BU AY GEREK KALMAZ..
OLMAZSA TABİ ARAMAYA DEVAM EĞER TUTARSA BU AY BENDE DENEDİĞİM TARİFİ YAZARIM :)
kızlar ben dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmm
Ne güzel bi haber :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .. Darısı bizlere.
ne güzell haber hayrlı olsun canımm rabbm sag salim gucagına almayı nasip etsin ins bizlerede dua ett :)kızlar ben dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmm
ne güzell haber hayrlı olsun canımm rabbm sag salim gucagına almayı nasip etsin ins bizlerede dua ett :)
Ben bgun basladim cnm sogan kuru ve incir kurune migde reflusu var ama dayanicam ins. Olur tatlim
teşekkür ederim cnm Allahım sizlerde nasip etsin hayırlı zamanda inşallah:)
SONUÇ iyi çıktı filmden canım sorun yok muş. evet o derece canımO derece yani.rahim filmi cekildinmi tupler acikmi.benim cektirmem lazim ama bakalim ne zaman
BENCE ÇIKAR KAN TESTİ YAPTIRadete 4 gün kaldı acaba test yapsam cıkarmıki yacok erken biliyorum ama ayy catlicam meraktan
Esinin sperm durumu nasilSONUÇ iyi çıktı filmden canım sorun yok muş. evet o derece canım
inşallah canım hayırlısı olur.Kızlar aşılama günüm belli oldu yarın öğlen yapılacak, dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?