Umudumuz KASIM ! :)

Canım iğne sonrası yapman gereken tek bir şey var o da doktorun söylediği saat ve günlerde ilişkiye girmek...
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah...

kızlar ben dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmm

Allah'ımmm ne güzel bir haberrrr... Sağlıkla huzurla kucağına al inşallahhhhhh... Bizlere dua etmeyi de unutma :)

teşekkür ederim cnm hepinize dua ediyorum zaten rabbim sizlerde nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Cnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olir

CNM ADET BİTİMİ HEMEN OLDU YUMURTLAMAM BİTTİ YANİ O YÜZDEN TEDİRGİN OLDUM BENDE BUGÜN İYİYİM AMA AĞRIM YOK ÇOK ŞÜKÜR :)
SOĞAN KÜRÜ DENEDİM AMA MİDE PROBLEMİM VAR OLMAZSA İNCİR KÜRÜ DENERİM
İNŞALLAH CNM SENDE TUTTURURSUN BU AY GEREK KALMAZ..
OLMAZSA TABİ ARAMAYA DEVAM EĞER TUTARSA BU AY BENDE DENEDİĞİM TARİFİ YAZARIM :)

Reactions: gsx
Ben bgun basladim cnm sogan kuru ve incir kurune migde reflusu var ama dayanicam ins. Olur tatlim

Ne güzel bi haber :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .. Darısı bizlere.

teşekkür ederim cnm tabiki de darısı sizlere inşallah yarın bida kan vericem merak ediyorum değerimi doktor 1 hafta sonraya randevu verdi ama bekleyemem o zaman kadar

Ben bgun basladim cnm sogan kuru ve incir kurune migde reflusu var ama dayanicam ins. Olur tatlim

Bu arada kanama oldu bi kaç damla yaa off deliricem beklemek çok sıkıcı....
ben soğan kürünü denedim 3.gün midem yandı hastanede yattım bi daha deneyemem herhalde. incir kürü nasıl onu bilmiyorum denemedim olmazsa bu ay onu da denerim

adete 4 gün kaldı acaba test yapsam cıkarmıki ya cok erken biliyorum ama ayy catlicam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…