Umudumuz KASIM ! :)

yan etki nasıl yani bilmiyorum farkında değilim benim sabah öğürmesi problemim var onu bir daha ki gittiğimde soracağım artık bugün unuttum.

Teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için benim de ilaçtan sonra ilk denemem ilk defa böyle oldu akşam hafifledi ağrı şimdi belim ağrıyor daha reglime 15 gün var inşallah dediğin gibi olur allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...

Sabah doktora gittim. yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmış çatlatma iğnesi vuralım dedi. Vurdurduk. Ancak ben bu iğneden sonra özellikle yemem, yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum. Doktorada sormayı unuttum. Aranızda bilen, duyan var mı?

Cnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olir

Cnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olir
Cnm olmazsa uzulme obur ay sogan kuru ve incir kiru yap cevremde bu yontemle hamilr kalan cok var ben benim bu ikinci ay olucal ama yapicam ynede

üç yıldır bekliyorum umudum kasım inşaAllah geçen sene bu ay hamile kalmıştım ama tutunamadı bebeğimm

canım nasıl yaptın soğan ve inciri
canım 21 gün adetten 5 gün sonra başlayıp 1 adet soğanı ortadan kesip 1,5 bardak suda haşlayıp sabah akşam (klorsuz su) içtim
sonrasında 1 hafta ara verip 21 gün 5-6 adet inciri 2,5 bardak suda haşlayıp sabah akşam aç karnına içtim.İnşallah rabbim nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…