- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 43
yan etki nasıl yani bilmiyorum farkında değilim benim sabah öğürmesi problemim var onu bir daha ki gittiğimde soracağım artık bugün unuttum.bande 2 ay kullandım ilk ay tek yumurtam vardı o da kist oldu ama bu ay 4 yumurtam vardı bakalım bu akşam kontrolüm var yumurtalarım ne olmuş bakcaz. 12. gün gittiğimde teki çatlamış dediydi. sende klomen yen etki yapıyor mu ben bırakmayı düşünüyorum da. bi de ben çatlatma iğnesi olmadım hiç
O derece yani.rahim filmi cekildinmi tupler acikmi.benim cektirmem lazim ama bakalim ne zamanhep yapıyorum onu ilişki başladığında yapıyorumilişki sonunda ayaklarımı duvara monte öyle uyuyakalıyorum bazen
yan etki nasıl yani bilmiyorum farkında değilim benim sabah öğürmesi problemim var onu bir daha ki gittiğimde soracağım artık bugün unuttum.
Cnm be
nCnm benimde yumurtlamadan sonra sol kasigimagridi hatta umitlandim hamileym dye ama olamdi sonra bi adet agrisi geldi ben hala ywrlesme agrisi dye avunurken bi baktim adet oldum ama ilk denememizdi ondan cok umutlandik insallah sen hamilesindir
kasımda benim e eşimin doğum günü var inş. hayırlı haberler olur
Cnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olirTeşekkür ederim cnm cevap verdiğin için benim de ilaçtan sonra ilk denemem ilk defa böyle oldu akşam hafifledi ağrı şimdi belim ağrıyor daha reglime 15 gün var inşallah dediğin gibi olur allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin
Cnm olmazsa uzulme obur ay sogan kuru ve incir kiru yap cevremde bu yontemle hamilr kalan cok var ben benim bu ikinci ay olucal ama yapicam ynedeCnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olir
Cnm incir luru denedinmi yumurtaya iyi geliyor havuc kurude yumurtayi catlatiyor bunlari yaptnmi sonuc alan cok onsan varqHayırsız haberi cumartesi aldım. Yumurtalarım gelişmedi. Bu ay ertelendi. Bidaha ki aylara kısmetse
uHangi ilaci aldin kzum senCnm adwte 15 GUN varsa yumirtlama donemindede olablirsin akintin nasil cnku yumurtlama doneminde de tek tarafli kasik agrisi olir
Cnm incir luru denedinmi yumurtaya iyi geliyor havuc kurude yumurtayi catlatiyor bunlari yaptnmi sonuc alan cok onsan varq
hayırlısı olsun cnm benim bat a 6 gün var inşallah hamileyimdirdi buraya gerek kalmaz yoksa kendimi bu topiğe adicam
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin. Darısı da hayırlısı ile tüm isteyenlerin, bizlerin başına...kızlar ben dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmm
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin. Darısı da hayırlısı ile tüm isteyenlerin, bizlerin başına...
canım 21 gün adetten 5 gün sonra başlayıp 1 adet soğanı ortadan kesip 1,5 bardak suda haşlayıp sabah akşam (klorsuz su) içtimcanım nasıl yaptın soğan ve inciri
hayırlı olsuun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, darısı bizlere :)kızlar ben dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmm
hayırlı olsuun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, darısı bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?