- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 43
tmm iç bakalım belki faydası olur. ama keşke önce doktora gidip baktırsaydın boşuna içme kist yoksa gerek yok imeneAdetimin 6.ci gunumdeyim ertesi gun sogan suyuna basliyacam insallah icebildigim kadar iceyim
Kist olmasa ne varsa temizlensin istiyom hayirlisi olsun bakalimtmm iç bakalım belki faydası olur. ama keşke önce doktora gidip baktırsaydın boşuna içme kist yoksa gerek yok imene
inşallah canım rabbim hakkımızda hayırlı eylesin dualarımızıKist olmasa ne varsa temizlensin istiyom hayirlisi olsun bakalim
mrb kaderdaşım :) benimde adetime 2 gün var bende dayanamadım test yaptım aynı şekilde negatif idrar testi adetinden 5 gün geçtikten sonra anca sonuç veriyor biliyorum ama bir ihtimal dedim yaptımm bendeNe zormuş hamile kalmak arkadaş...benim de umudum Kasım a kaldı.adetime daha 3 gün var ama meraktan bugün kan testi yaptırdım.negatif çıktısizce hala bir umut var mıdır. Testin yanlış olma erken olma ihtimali
Valla eski nesillerde hiç böyle sorunlar yok muydu ki.3 er 5 er dogurmuslar hep bizim anneannelerin babaannelerin nesli.allah hepimize tez vakitte sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin insallah
kızlar dün benim 14. günümdü.. su buharı olayını denedim inş Rabbim nasip eder bizlerede şu mübarek cuma günü hürmetine.. dua ile hayırlı cumalar..
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile kendimiz denememiz söylendi. Tutmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi. En yakın sen yaptırdığın için en sağlıklı bilgiyi senden alabilirim gibi geldi. Nasıl yapıyorlar. Ne kadar sürüyor. Sonrasında ağrın oldu mu. Ben o muayene esnasındaki aparattan dolayı ağlamaklı olan biri olarak ağrımasından ve bu sebeple başarılı olamamaktan çok korkuyorum da. Şimdiden teşekkür eder, inşallah hayırlısı ile bebişini kucağına almanı dilerim.Evet canım dün iğne yaptım şuan hastanedeyim saat 12:00 gibi aşılamam olacak... Hayırlısı inşallah
Hayırlı cumalar. Hoşgeldin aramıza. İnşallah kasım bizim ayımız olacak.Günaydın anne adayları. Hatırlı Cumalar diliyorum herkese. Ekim den buraya transfer oldum. Bata 21 Kasım. bu ay çok ümitliydim ama 5 aydır psikolojik yaşıyorum bütün belirtileri. Hormon veya başka bir sorun da yok. Moralim çok bozuk ama allah biliyordur herşey hayırlısı diyelim. Ancak şu kafaya takmama olayını nasıl halledicez onu bilmiyorum işte
Hoşbulduk cnm inşallah :)Hayırlı cumalar. Hoşgeldin aramıza. İnşallah kasım bizim ayımız olacak.
bende oyle oldum canım benım bat da 21 Kasım ınsallah bu ay guzel haberı alırızGünaydın anne adayları. Hatırlı Cumalar diliyorum herkese. Ekim den buraya transfer oldum. Bata 21 Kasım. bu ay çok ümitliydim ama 5 aydır psikolojik yaşıyorum bütün belirtileri. Hormon veya başka bir sorun da yok. Moralim çok bozuk ama allah biliyordur herşey hayırlısı diyelim. Ancak şu kafaya takmama olayını nasıl halledicez onu bilmiyorum işte
Sevindim canım birbirimize destek oluruz artık buardan inşallah Kasım ayı hayırlı olur bebişlerimiz gelir. Ben bu ay doktor kontrolüne yumurtam ne zaman çatlıyor ona mı baktırsam dedim. % aydır riskli günlerde istinasız çalışmalarımız oldu tutmadı bir türli belki benim yumurtam geç çatlıyor. Aklıma o geldi bu ay doktor kontrolünde bir takibe alasım varbende oyle oldum canım benım bat da 21 Kasım ınsallah bu ay guzel haberı alırız
Bilgi için çok teşekkür ederim. Mesajımı okuduğunda maliyetini de yazarsan çok sevinirim. Bu ay senin ayın olur inşallah :)
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile kendimiz denememiz söylendi. Tutmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi. En yakın sen yaptırdığın için en sağlıklı bilgiyi senden alabilirim gibi geldi. Nasıl yapıyorlar. Ne kadar sürüyor. Sonrasında ağrın oldu mu. Ben o muayene esnasındaki aparattan dolayı ağlamaklı olan biri olarak ağrımasından ve bu sebeple başarılı olamamaktan çok korkuyorum da. Şimdiden teşekkür eder, inşallah hayırlısı ile bebişini kucağına almanı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?