Umudumuz KASIM ! :)

Peki canim klomenden sonra igne yapiliyo mu sana yumurtalar catlasin diye

Selam,bende 3,5 yıllık evliyim ve 3 yıldır korunmuyoruz.Bu aydan cok ümitliydim fakat pazartesi kan testi yaptırdım ve negatif çıktı üstelik yaptığım idrar testlerinden 3 ü hariç 6sında silik çizgi vardı.Hayal kırıklığı yaşadım bugün kendimi toparladım ve yarın doktora gideceğim.Aşılama yöntemini konuşmak istiyorum.Çünkü hiçbir problem olmamasına rağmen hamile kalamadım.Umarım kasım ayında hepimiz yıllardır özlemle beklediğimiz bebişlerimize kavuşuruz :)

inşallah, amiiiin. markadan markaya farkediyor testler, pahalı olanlar daha hassas (Daha erken ölçüyor) o kadar test yapmamak lazım belki de... insanın siniri bozuluyor

Reactions: epm
inşallah, amiiiin. markadan markaya farkediyor testler, pahalı olanlar daha hassas (Daha erken ölçüyor) o kadar test yapmamak lazım belki de... insanın siniri bozuluyor
kesinlikle katılıyorum,artık idrar testlerine güvenmiyorum.en iyisi beklemek adet gecikince kan testi yaptırmak.tabi sabredebilirsek :)

Test yaptım negatif yarın kırmızılar gelecek gelsin bitsin kasım çalışmalarına başlayalımmmmmm

HADİ BAKALIM KASIN AYI SENİN OLSUN CNM BEN YAPAMADIM GENE :)ANNEMDE KALDIM AKŞAM SABAH İŞE GELİNCE KALDI
Senin adet günün de geçmişti değil mi ay çok heyecanlı Benim negatif çıktı ama yine de belki diyorum kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılmak yok. Biraz nezleyim öksürürken ve hapşururken kasığım acıyor

EVET BUGUN 6 . GÜN AMA SABAH REGLİ OLCAM GİBİ HİSETTİMMM AYNEN CNM PES ETMEK YOKKKK ASLAAA

ewet başladım aynı klomen bitince 3 gün sonra iğne tabi gerekirse. sonrasında 21. gün progrsteron tahlili sonra beklemece .....

sen ne yapıyorsun bu arada...
Adetimin 6.ci gunumdeyim ertesi gun sogan suyuna basliyacam insallah icebildigim kadar iceyim

Bilgi için çok teşekkür ederim. Mesajımı okuduğunda maliyetini de yazarsan çok sevinirim. Bu ay senin ayın olur inşallah :)

STRES DEGİL DE ÜZÜLDÜM :s BİRKAÇ GÜN DAHA BEKLİYİP ÖLE GİDERİM KAN TESTİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…