Peki canim klomenden sonra igne yapiliyo mu sana yumurtalar catlasin diyeÇok teşekkür ederim... Kimi doktor iğne kimi doktor klomen türevi ilaçla geliştiriyor yumurtayı...
Benim doktorum klomenle yumurtlayabildiğim için iğneye gerek yok dedi...
Eşinin sadece aşılama günü gelmesi yeterli... Sperm verecek ki yıkama işlemi yapılsın 1,5-2,0 saat gibi sürüyormuş hazırlanması sonra sana enjekte ediliyor...
Bende ilk kez yarın öğlen tecrübe edeceğim...
Selam,bende 3,5 yıllık evliyim ve 3 yıldır korunmuyoruz.Bu aydan cok ümitliydim fakat pazartesi kan testi yaptırdım ve negatif çıktı üstelik yaptığım idrar testlerinden 3 ü hariç 6sında silik çizgi vardı.Hayal kırıklığı yaşadımbugün kendimi toparladım ve yarın doktora gideceğim.Aşılama yöntemini konuşmak istiyorum.Çünkü hiçbir problem olmamasına rağmen hamile kalamadım.Umarım kasım ayında hepimiz yıllardır özlemle beklediğimiz bebişlerimize kavuşuruz :)
kesinlikle katılıyorum,artık idrar testlerine güvenmiyorum.en iyisi beklemek adet gecikince kan testi yaptırmak.tabi sabredebilirsek :)inşallah, amiiiin. markadan markaya farkediyor testler, pahalı olanlar daha hassas (Daha erken ölçüyor) o kadar test yapmamak lazım belki de... insanın siniri bozuluyor
o da iyiymişEsinin sperm durumu nasil
Test yaptım negatif yarın kırmızılar gelecek gelsin bitsin kasım çalışmalarına başlayalımmmmmm
Peki canim klomenden sonra igne yapiliyo mu sana yumurtalar catlasin diye
Senin adet günün de geçmişti değil mi ay çok heyecanlıHADİ BAKALIM KASIN AYI SENİN OLSUN CNM BEN YAPAMADIM GENE :)ANNEMDE KALDIM AKŞAM SABAH İŞE GELİNCE KALDI
Hamile kalmaman icin hicbir neden yok.zamani var demekkio da iyiymiş
Senin adet günün de geçmişti değil mi ay çok heyecanlıBenim negatif çıktı ama yine de belki diyorum kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılmak yok. Biraz nezleyim öksürürken ve hapşururken kasığım acıyor
ewet eşim de öyle diyor.doktorda öyle dedi geçen hafta kontrolde. inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.Hamile kalmaman icin hicbir neden yok.zamani var demekki
Tekrardan tedaviye basladinizmiewet eşim de öyle diyor.doktorda öyle dedi geçen hafta kontrolde. inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.
ewet başladım aynı klomen bitince 3 gün sonra iğne tabi gerekirse. sonrasında 21. gün progrsteron tahlili sonra beklemece .....Tekrardan tedaviye basladinizmi
Adetimin 6.ci gunumdeyim ertesi gun sogan suyuna basliyacam insallah icebildigim kadar iceyimewet başladım aynı klomen bitince 3 gün sonra iğne tabi gerekirse. sonrasında 21. gün progrsteron tahlili sonra beklemece .....
sen ne yapıyorsun bu arada...
Çok teşekkür ederim... Kimi doktor iğne kimi doktor klomen türevi ilaçla geliştiriyor yumurtayı...
Benim doktorum klomenle yumurtlayabildiğim için iğneye gerek yok dedi...
Eşinin sadece aşılama günü gelmesi yeterli... Sperm verecek ki yıkama işlemi yapılsın 1,5-2,0 saat gibi sürüyormuş hazırlanması sonra sana enjekte ediliyor...
Bende ilk kez yarın öğlen tecrübe edeceğim...
Kan testinden baktır birde vaktin varsa. Çünkü gecikmiş adetin belki geç döllenmedir idrarında çıkmayabilir. Olmazsa da stres yapmak yok.TESTİ YAPTIM SONUNDA NEGATİF ÇIKTI:'(
üzülmeSTRES DEGİL DE ÜZÜLDÜM :s BİRKAÇ GÜN DAHA BEKLİYİP ÖLE GİDERİM KAN TESTİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?