Mrb kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?benim bat yarın...Bu ay dedim belirti aramayacağım kendimde diye ama düşünmeden edemiyorum kasık ağrım var hastalanacakmışım gibi göğüslerim hassaslaştı birazda yorgun hissediyorum kendimi bilmiyorum belirtimidir beklemek çok zormuşmrb kızlar nasılsınız durumlar nasıl gelen giden varmı :)
seni ümitlendirmek istemem ama ovulasyon testinde adete yakın belirgin çift çizgiyi gören genelde hamile oluyor. inşallah seninledir bebişin.Merhaba hanımlar
Buralara pek uğrayan yok galiba
Bugün benim için malum gün.Gelen giden yok kırmızı namına.Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi yok.
Gebelik testi yaptım sabah negatif.
Bir kaç gündür de ovulasyon testi yapıyorum.
Ovulasyon testi git gide belirginleşti, bugün sanki yumurtlamaya 1-2 gün varmış gibi koyu çıktı.Ümitlenmeli miyim bilmiyorum.
Karmakarışık duygularla bekliyorum
Ümit etmek hakikaten işkenceyi uzatıyormuş anladım
Forumlarda ovulasyon test ile hamile kaldığını öğrenen çok, inşallah sende hamilesindir :)Merhaba hanımlar
Bugün benim için malum gün.Gelen giden yok kırmızı namına.Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi yok.
Ovulasyon testi git gide belirginleşti, bugün sanki yumurtlamaya 1-2 gün varmış gibi koyu çıktı.Ümitlenmeli miyim bilmiyorum.
Kafaya cok takinca olmuyo diyenleri cok duydum kuzum bende her ay takmiycam diyiorum ama olmuyo insanin elinde degil katiliyorum sana benim simdi kafama takilan soldan yumurtladim ama benim en cok sag kasigim agiriyo anlamadim bir turlu acaba catlamadimi benim yumurtam igneye ragmenKızlaR ne yapmalı bende gerçekten bilmiyorum artık.hiç düşünmeyip kendi haline mi bırakmalı acaba çok şartlanıyoruz galiba aklım fikrim bu iş oldu benim
yok canim benim catlama ignem 6 kasimda oldu sonrada solda yumurtam vardi ama benim sag kasigim agiriyo ve sabirsizlaniyoorummrb kızlar nasılsınız durumlar nasıl gelen giden varmı :)
devam et calismaya ihmal etme gec yumurtluyosun belkiMerhaba hanımlar
devam et calismaya ihmal etme gec yumurtluyosun belki
benim ilk gebeligimde yumurtam 22. gün çatlamıştı geç döllenme olmuştu. bugün senin adet günün mü ?Canım bugün adet günüm.Zaten geç yumurtladım bu ay adetimin 19 ve 20. günleri koyuydu silindi sonra çizgi.Geç yumurtlama olduğu için adet günümü de geç hesapladım.Adet günü tekrar yumurtlama olur mu ki bugün 32. günüm??
canım acaba seninde idrarına geçmi geçiyo ben 5 haftalık hamileydim hala gebelik testinde çıkmamıştı biraz daha bekle ve dr zaten adet gününe kadar çalışın diolar demekki bir bildikleri var :) umarım güzel haberler verirsin tatlımCanım bugün adet günüm.Zaten geç yumurtladım bu ay adetimin 19 ve 20. günleri koyuydu silindi sonra çizgi.Geç yumurtlama olduğu için adet günümü de geç hesapladım.Adet günü tekrar yumurtlama olur mu ki bugün 32. günüm??
inşallah hepimiz bu ay güzel haberimizi alırız :)yok mu durumunda değişiklik olanlar... :/ Allahım umudumuz aralık dedirtmesin.... inşallah.. son 4 gün...
Merhaba hanımlar..Bugün adetim başladı damla damla..Umutlar yine söndü..
Hiç bir sorun görünmüyor ama ne yapıyoruz, nerede yanlış yapıyoruz da olmuyor bilmiyorum..Yıllardır umutla bekleyen insanlar varken 2 -3 aylık isyanım haksız belki ama herkesin yükü kendine ağır işte..
Kariyer aşkına koştuğum yolda yıllardır kazara hamile kalmak en büyük korkum olmuştu; sonra o duygu geldi içime çöktü, en çok beklediğim istediğim şey "O" oldu.
Bazen her şey elimde patlamış gibi hissediyorum.Bu boşluk duygusunu sevmiyorum.
En kötü an kırmızıları gördüğün anda ondan
ama sabredip tevekkül etmek lazım :)
sıkma canını olur inşallah bak biz 7 aydır deniyoruz
benim kardeşimin 1 yıl sonra oldu ... bi sürü böylle örnek
Bunları buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum.
Sanırım bundan sonrası yalnızca tevekkül artık...
Allah bir gün hepimize nasip eder inşallah...
Merhaba hanımlar..Bugün adetim başladı damla damla..Umutlar yine söndü..
Hiç bir sorun görünmüyor ama ne yapıyoruz, nerede yanlış yapıyoruz da olmuyor bilmiyorum..Yıllardır umutla bekleyen insanlar varken 2 -3 aylık isyanım haksız belki ama herkesin yükü kendine ağır işte..
Kariyer aşkına koştuğum yolda yıllardır kazara hamile kalmak en büyük korkum olmuştu; sonra o duygu geldi içime çöktü, en çok beklediğim istediğim şey "O" oldu.
Bazen her şey elimde patlamış gibi hissediyorum.Bu boşluk duygusunu sevmiyorum.
Bunları buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum.
Sanırım bundan sonrası yalnızca tevekkül artık...
Allah bir gün hepimize nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?