inşallah hepimiz bu ay güzel haberimizi alırız :)[/QUOTEi
inşallah.... ama benim karnımda gariip bi ağrı başladım ben biliyorum yine olmayacak offff offff:'(
umarım.. ama insan yıkılıyor resmen. benimde gelecek biliyorum.. hissedersin ya hani. kendim kandırmanın hiç alemi yok. umutlanıp daha sonra hüsran olmak daha zor. Allah herkese versin çok ama çok istiyorum artıkMerhaba hanımlar..Bugün adetim başladı damla damla..Umutlar yine söndü..
Hiç bir sorun görünmüyor ama ne yapıyoruz, nerede yanlış yapıyoruz da olmuyor bilmiyorum..Yıllardır umutla bekleyen insanlar varken 2 -3 aylık isyanım haksız belki ama herkesin yükü kendine ağır işte..
Kariyer aşkına koştuğum yolda yıllardır kazara hamile kalmak en büyük korkum olmuştu; sonra o duygu geldi içime çöktü, en çok beklediğim istediğim şey "O" oldu.
Bazen her şey elimde patlamış gibi hissediyorum.Bu boşluk duygusunu sevmiyorum.
Bunları buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum.
Sanırım bundan sonrası yalnızca tevekkül artık...
Allah bir gün hepimize nasip eder inşallah...
Merhaba kızlar,
Geçen hafta gelmesin gelmesin diye dua ederken çarşamba pembe ön merhabanın devamında cumartesi regli oldum. Sadece iki gün ama. Pazartesi öğlene bitti. Normalde 5-6 gün sürerdi. Herhalde hormon ileç ve iğnelerin etkisi.
Pazartesi yeni bir doktora gittim. Tüp bebek merkezi aslında. İki aydır gittiğim doktorun bilmem kaç defa bakarak görmediği 5 sağda 7 solda polip tespit etti. Rahim duvarı keza aynı şekilde kistle kapanmış.
Kaç tüp kan verdim. Tahliller yapılmaya başladı. Kansızlık da varmış. Bu da üstüne tuz biber oldu. En son rahim filmi istedi. Perşembe günü çekilecek. Forumlarda okuduğuma göre eğer tüpler tıkanık ise çok sancılı aksi durumda öyle aman aman bir ağrısı olmuyormuş. Bakalım başıma ne gelecek. Anestezili yapmıyorlarmış. 5 dakika maksimum dayanırsın dedi doktor. İki gündür başım düşünmekten çatlıyor.
Size de oluyor mu bilmiyorum ama sürekli aynı sorular kafamda dönüyor. Neden bunlar başımda neden ben kötü birimiyim. Eğer bu sınav ise benim sınavım bu ise geçtiğimde ödüllendirilecekmiyim.
Dün hastanede bir sürü bayandık tüp bebek merkezinde. Kaçıncı denemeleri kim bilir. İğneyi kendi vuruyormuş, ben o iğneyi ilk defa gördüm. Ben yolun daha başındaysam, bu yol ne kadar uzun dedim. Cevap bulamadım.
İsyan etme, ne güzel araştırıyorlar, tedavisini de bulacaklardır diyorlar. Bulamamalarından, acı çekmekten, elimin her zaman boş olmasından korkuyorum.
Durup durup ağlıyorum. Bildiğiniz acıyorum kendime kendim. Başkasının çocuklarına imrenerek bakıyorum. Hele de çocuğuna kızan çekiştiren ebebeynleri dövmek istiyorum. Hamile kadınların acaba ne kadar şanslı olduklarını bilip bilmediklerini düşünüyorum.
Kızlar benim psikolojim bozuluyor farkındayım ama elimden hiç bir şey gelmiyor.
Merhaba kızlar,
Geçen hafta gelmesin gelmesin diye dua ederken çarşamba pembe ön merhabanın devamında cumartesi regli oldum. Sadece iki gün ama. Pazartesi öğlene bitti. Normalde 5-6 gün sürerdi. Herhalde hormon ileç ve iğnelerin etkisi.
Pazartesi yeni bir doktora gittim. Tüp bebek merkezi aslında. İki aydır gittiğim doktorun bilmem kaç defa bakarak görmediği 5 sağda 7 solda polip tespit etti. Rahim duvarı keza aynı şekilde kistle kapanmış.
Kaç tüp kan verdim. Tahliller yapılmaya başladı. Kansızlık da varmış. Bu da üstüne tuz biber oldu. En son rahim filmi istedi. Perşembe günü çekilecek. Forumlarda okuduğuma göre eğer tüpler tıkanık ise çok sancılı aksi durumda öyle aman aman bir ağrısı olmuyormuş. Bakalım başıma ne gelecek. Anestezili yapmıyorlarmış. 5 dakika maksimum dayanırsın dedi doktor. İki gündür başım düşünmekten çatlıyor.
Size de oluyor mu bilmiyorum ama sürekli aynı sorular kafamda dönüyor. Neden bunlar başımda neden ben kötü birimiyim. Eğer bu sınav ise benim sınavım bu ise geçtiğimde ödüllendirilecekmiyim.
Dün hastanede bir sürü bayandık tüp bebek merkezinde. Kaçıncı denemeleri kim bilir. İğneyi kendi vuruyormuş, ben o iğneyi ilk defa gördüm. Ben yolun daha başındaysam, bu yol ne kadar uzun dedim. Cevap bulamadım.
İsyan etme, ne güzel araştırıyorlar, tedavisini de bulacaklardır diyorlar. Bulamamalarından, acı çekmekten, elimin her zaman boş olmasından korkuyorum.
Durup durup ağlıyorum. Bildiğiniz acıyorum kendime kendim. Başkasının çocuklarına imrenerek bakıyorum. Hele de çocuğuna kızan çekiştiren ebebeynleri dövmek istiyorum. Hamile kadınların acaba ne kadar şanslı olduklarını bilip bilmediklerini düşünüyorum.
Amin insallahhh bitanem insallahhh beklemedeyiz 19kasim bir gelsede ogrensekkkyok mu durumunda değişiklik olanlar... :/ Allahım umudumuz aralık dedirtmesin.... inşallah.. son 4 gün...
uzme kendini Allah buyuk birgun hepimiz annelik duygusunu yasiycaz umutsuzluk etme evet cok kotu bisi su kirmizilarin gelmesi ama soyle dusun gelecek ay icin daha iyi planlar listesi olustir esine kecibooynuzu icir kendin yumurtlama testi yap ve cook cook dua et tatlimMerhaba hanımlar..Bugün adetim başladı damla damla..Umutlar yine söndü..
Hiç bir sorun görünmüyor ama ne yapıyoruz, nerede yanlış yapıyoruz da olmuyor bilmiyorum..Yıllardır umutla bekleyen insanlar varken 2 -3 aylık isyanım haksız belki ama herkesin yükü kendine ağır işte..
Kariyer aşkına koştuğum yolda yıllardır kazara hamile kalmak en büyük korkum olmuştu; sonra o duygu geldi içime çöktü, en çok beklediğim istediğim şey "O" oldu.
Bazen her şey elimde patlamış gibi hissediyorum.Bu boşluk duygusunu sevmiyorum.
Bunları buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum.
Sanırım bundan sonrası yalnızca tevekkül artık...
Allah bir gün hepimize nasip eder inşallah...
Mrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)yok mu durumunda değişiklik olanlar... :/ Allahım umudumuz aralık dedirtmesin.... inşallah.. son 4 gün...
canim benim sen cok yorulmussun allah askina o gittigin dr a sorarmisin bu kist ve polipleri nasil gorememis te onca ay seni strese sokmus bence bundan sonra kendini resetle sen kotu bir insan degilsin bence ama herkesin sinavi farkli beterin beteri var demek cok klasik bisey ama bende yasadim bebegim olsun die aglamalar sikintilar ettim kendimi elestirdim esimi elestirdim sonra hamile kaldim ama kaybettim daha beter bi aci yasadim ve ogrendim herseyin hayirlisi ve rabbim dogru zamani biliyo bitanem sen kendini sorgulasanda uzsende olacagi one alamiyoruz sen rahat ol kendini uzmeden moralli bir sekilde basla calismalara ve kendini asla yalniz hissetme o bebisler bizim kucagimiza gelecek ve biz anneleri olarak elimizden geleni yapicazzz:)Merhaba kızlar,
aaaaaaaaa neee guzelll insallah yarin guzel sonuclarla gelirsin canimmm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhMrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)
aaaaaaaaa neee guzelll insallah yarin guzel sonuclarla gelirsin canimmm Allah saglikli bir sekilde kucagina
Inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim:)aaaaaaaaa neee guzelll insallah yarin guzel sonuclarla gelirsin canimmm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Hayırlı olsun canım sağlıkla. Kucağına al ınş.Mrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim bütün isteyenlerede nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla. Kucağına al ınş.
oo süper :) umarım güzel gelişmeler devam eder..Mrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)
Amin insallahhh bitanem insallahhh beklemedeyiz 19kasim bir gelsede ogrensekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?