Umudumuz KASIM ! :)

En kötü an kırmızıları gördüğün anda ondan
ama sabredip tevekkül etmek lazım :)
sıkma canını olur inşallah bak biz 7 aydır deniyoruz
benim kardeşimin 1 yıl sonra oldu ... bi sürü böylle örnek
Bunları buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum.
Sanırım bundan sonrası yalnızca tevekkül artık...
Allah bir gün hepimize nasip eder inşallah...

umarım.. ama insan yıkılıyor resmen. benimde gelecek biliyorum.. hissedersin ya hani. kendim kandırmanın hiç alemi yok. umutlanıp daha sonra hüsran olmak daha zor. Allah herkese versin çok ama çok istiyorum artık

canım benim de bata 3 gün var dün akşam idrarda sonra peçeteyle silierken kan geldi tamam dedim adet oluyorum başladı dedim ped koydum ama sonra devamı gelmedi düşünüp duruyorum ya ne oldu şimdi sökülmedim daha gelirmi acaba

Merhaba kızlar,

Geçen hafta gelmesin gelmesin diye dua ederken çarşamba pembe ön merhabanın devamında cumartesi regli oldum. Sadece iki gün ama. Pazartesi öğlene bitti. Normalde 5-6 gün sürerdi. Herhalde hormon ileç ve iğnelerin etkisi.

Pazartesi yeni bir doktora gittim. Tüp bebek merkezi aslında. İki aydır gittiğim doktorun bilmem kaç defa bakarak görmediği 5 sağda 7 solda polip tespit etti. Rahim duvarı keza aynı şekilde kistle kapanmış.

Kaç tüp kan verdim. Tahliller yapılmaya başladı. Kansızlık da varmış. Bu da üstüne tuz biber oldu. En son rahim filmi istedi. Perşembe günü çekilecek. Forumlarda okuduğuma göre eğer tüpler tıkanık ise çok sancılı aksi durumda öyle aman aman bir ağrısı olmuyormuş. Bakalım başıma ne gelecek. Anestezili yapmıyorlarmış. 5 dakika maksimum dayanırsın dedi doktor. İki gündür başım düşünmekten çatlıyor.

Size de oluyor mu bilmiyorum ama sürekli aynı sorular kafamda dönüyor. Neden bunlar başımda neden ben kötü birimiyim. Eğer bu sınav ise benim sınavım bu ise geçtiğimde ödüllendirilecekmiyim.

Dün hastanede bir sürü bayandık tüp bebek merkezinde. Kaçıncı denemeleri kim bilir. İğneyi kendi vuruyormuş, ben o iğneyi ilk defa gördüm. Ben yolun daha başındaysam, bu yol ne kadar uzun dedim. Cevap bulamadım.

İsyan etme, ne güzel araştırıyorlar, tedavisini de bulacaklardır diyorlar. Bulamamalarından, acı çekmekten, elimin her zaman boş olmasından korkuyorum.

Durup durup ağlıyorum. Bildiğiniz acıyorum kendime kendim. Başkasının çocuklarına imrenerek bakıyorum. Hele de çocuğuna kızan çekiştiren ebebeynleri dövmek istiyorum. Hamile kadınların acaba ne kadar şanslı olduklarını bilip bilmediklerini düşünüyorum.

Kızlar benim psikolojim bozuluyor farkındayım ama elimden hiç bir şey gelmiyor.

Aynı durumdayım şu anda :'( :'(

Canım ya seni çok iyi anlıyor ve diyecek söz bulamıyorum
ama yurtiçi yurt dışı okuduğum bütün forumlar makaleler aynı kapıya çıkıyor
stres yapmamak , ama ne kadar zor yaşayarak biliyorum ve inanıyorum bugünler geçecek ve rabbim bizede anne olmayı nasip edecek , inş tez zamanda

uzme kendini Allah buyuk birgun hepimiz annelik duygusunu yasiycaz umutsuzluk etme evet cok kotu bisi su kirmizilarin gelmesi ama soyle dusun gelecek ay icin daha iyi planlar listesi olustir esine kecibooynuzu icir kendin yumurtlama testi yap ve cook cook dua et tatlim

canim benim sen cok yorulmussun allah askina o gittigin dr a sorarmisin bu kist ve polipleri nasil gorememis te onca ay seni strese sokmus bence bundan sonra kendini resetle sen kotu bir insan degilsin bence ama herkesin sinavi farkli beterin beteri var demek cok klasik bisey ama bende yasadim bebegim olsun die aglamalar sikintilar ettim kendimi elestirdim esimi elestirdim sonra hamile kaldim ama kaybettim daha beter bi aci yasadim ve ogrendim herseyin hayirlisi ve rabbim dogru zamani biliyo bitanem sen kendini sorgulasanda uzsende olacagi one alamiyoruz sen rahat ol kendini uzmeden moralli bir sekilde basla calismalara ve kendini asla yalniz hissetme o bebisler bizim kucagimiza gelecek ve biz anneleri olarak elimizden geleni yapicazzz:)

Mrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)
aaaaaaaaa neee guzelll insallah yarin guzel sonuclarla gelirsin canimmm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhh

Kizlar benimde umudum bu ay, daha once iki kere dusuk yaptim, bugun bat gunumdu ama hala bisey yok test yaptim ama ikinci cizgi golge seklindeydi cok net degildi, iki gun daha bekleyip hala regl olmassam tekrar bi test yapicam. Cokta umutlanmak istemiyorum, korkuyorum yine hayal kirikligi olacak diye. Hepimiz icin hayirlisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…