Umudumuz KASIM ! :)

Mrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)
cok sevindim canım ,inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ne güzel haberle alıyoruz inşallah bütün konu sakinleri :) tez zamanda bizde buradan veririz güzel haberimizi:)

cok sevindim canım ,inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ne güzel haberle alıyoruz inşallah bütün konu sakinleri :) tez zamanda bizde buradan veririz güzel haberimizi:)
Amin canım teşekkür ederim inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum insallah Allahım isteyen herkese nasip etsin

Günaydın bayanlar :) Benim bat Pazar günü, 4 günüm kaldı ama bu ay da benim için hayal kırıklığı olacak sanki. Dün göğüslerim acımaya başladı başka da belirti yok. Kırmızıları görücem gibi duruyor

Merhaba,
Bi sorum olacak. 25 Ekim kahverengi leke gelmisti, 27 Ekim kirmizilari gordum. Buna gore adetimin ilk gunu 25 mi 27 mi oluyor?

1) dygfb.............................02 Kasım (inşallah diğer aylarda)
2) berka0106..............02 Kasım ....HAMİŞ....
3) _semka_ ......................03 Kasım (inşallah diğer aylarda)
4) miyankizu.....................03 Kasım (???)
5) justicelight.....................03 Kasım (???)
6) TugbaAnk......................04 Kasım (inşallah diğer aylarda)
7) umutla_bekleyis............07 Kasım (???)
8) direngeziparkı.................08 Kasım (???)
9) tpm..................................09 Kasım (3 Gün Geçti)
10) burcuu11................10 Kasım ....HAMİŞ....
11) thetis_tuba....................10 Kasım (2 Gün geçti)
12) papatyak10....................10 Kasım (inşallah diğer aylarda)
13) blgsdr.............................11 Kasım (1 Gün Geçti)
14) belqis..............................11 Kasım (1 Gün Geçti)

15) byzrn.............................12 Kasım (Son Gün)
16) semrabilal.....................13 Kasım (1 Gün Kaldı)
17) bluemermaid................14 Kasım (2 Gün Kaldı)
18) srn_frh..........................14 Kasım (2 Gün Kaldı)
19) yasy...............................14 Kasım (2 Gün Kaldı)

20) tvtv................................15 Kasım (3 Gün Kaldı)
21) Abzekh..........................15 Kasım (3 Gün Kaldı)

22) ozlem_2015..................16 Kasım
23) nesnesly........................16 Kasım
24) yaren92.........................18 Kasım
25) tuncer82........................18 Kasım
26) elifd88............................19 Kasım
27) Duuyguu09...................19 Kasım
28) luckyone11....................21 Kasım
29) secido.............................21 Kasım
30) NXIXDAA.....................22 Kasım
31) cemrecinar....................23 Kasım
32) gulsah_32.....................24 Kasım
33) Ceycey61.......................24 Kasım
34) gozdefat26....................24 Kasım
35) mine_burcu..................25 Kasım
36) sutreela.........................25 Kasım
37) azure34.........................26 Kasım
38) hayallergercekolsa........26 Kasım
39) eylul_07........................27 Kasım
40) iki_yaprak.....................28 Kasım
41) samojan.........................30 Kasım
Allah herkesin yüzünü güldürsün...

Aminnnnn canim insallah, hala bisi yok bende bu arada, umutluyum :)

Meraba arkadaşlar benim adetimin 14. günü başlayan ve 10 gün süren kanamam oldu. Ama son günlerde koyu kahverengi şekilde geldi. Bat 19 kasım ama acaba yerleşme kanaması olabilirmi?? Doktora da gittim bunun için ama hiçbir sorun yok dedi çok şükür. Yumurtlamam da olmuş sanırım. Gebelik gözükmüyo ama erken olduğu için de gözükmüyo olabilir dedi kan testi fln da istemedi.. Bi anlam veremedim kafam karıştı çok.Buna benzer bi durum geçiren oldu muu

Arkadaşlar birşey sorucam benim 3gün var ama hiç bir belirtim yok normalde heray gögüslerim ağrır karnıma kramplar girer klasik adet belirtilerim olur ancak üç gün olmasına rağmen hiçbir değişim olmadı normalde hamilelikte adet gibi belirtiler oluyor değilmi yani bende hiç belirti yok acaba neden olabilir

merhaba.. aynı gün bat ımız. ben sabah dayanamadım test yaptım tek çizgi cıktı... sizin için hayırlısı olsun inşallah benimde adet olacak gibi karnım ağrıyor.. sol kasığımda acayip kasılmalar var ama cıkmadı testte hayırlısı olsun herkes için

Adetten kaç gün önce kan testinde çıkar peki benim 1 hafta var ama adetimin 14. Günü kanamam oldu yerleşme kanaması olabilirmi acaba

ayy inşallah canım ama daha sonra çok üzülüyorum
ne kadardır düşünüyosunuz canım bu kaçıncı ayın evet üzülüyorum bende ama bir dahaki ay ek ne yapabilirim deyip daha iyi motive ediyorum kendi kendimi :) başka çözüm bulamadım kendime :)

belim agırıyo kasıklarım agırıyo en cokta sag kasıgım anlamıyorum soldan yumurtlayıp sag kasık agırırmı bende bi anormallik mi var acaba kızlarrr ?

ne kadardır düşünüyosunuz canım bu kaçıncı ayın evet üzülüyorum bende ama bir dahaki ay ek ne yapabilirim deyip daha iyi motive ediyorum kendi kendimi :) başka çözüm bulamadım kendime :)

bu 9. ay nerdeyse bir yıl olacak bizim problemlerimiz var eşimde hız problemi ilaç kullanıyor. son kutuya başladı. dileğim normal yollarla olması... bu kutu bitincede olmazsa artık doktor ne derse.. çok korkuyorum tüp bebek aşılama falan olmaktan. allahım hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin. gece gündüz dua ediyorum böyle.. bugün testtede yine negatif gördüm. karnımda da acayip bi şişkinlik başladı adet belirtileri. çevremde ne kadar insan varsa ikinci bebeklerine bile hamile kaldılar biz halen yok yok yok.. bu da bizim sınavımız demekki

canım bak bende seninle aynı durumdayım eşimde sorun varmı bilmiyorum dr gitmedi beyfendi :) gülüyorum çünkü sinirim bozuluyo dr gitmmemesine ben 14 aylık evliyim 9. ayımda bi hamilelik yaşadım ama düştü kürtajdan sonra bu 4. ayım halen bebiş gelmedi ama ben hamile kaldığım ay eşime her ihtimale karşı keçiboynuzu suyu yapıyodum sende yapsana herkes çok iyi sonuçlar alıyo bende yarın öbürgün gidip alıcam aktardan tekrardan başlıycam benimkkinin dr gidesi pek yok seninde denemeni tavsiye ederim Allahım inşallah gerek kalmadan dogal yoldan hamiş kalırsın iyi düşün tatlım

evet keçi boynuzunu 2 aydır yapıyoruz.. dikkat ediyorum cok hemde. gıda desteği de yapıyoruz. eşim sigarayı da bıraktı... çok şükür kocam yola geliyor.. Allahım inşallah doğal yollardan nasip eder. ben evlilikte 3 yıl doldurdum... il zamanlar ikimizde istemedik... ama nerden bilebilirsin böyle sorunu olduğunu... değerlerimiz yükseldi şükür ama yeterli değil yinede.. Allah'ım duy sesimizi.. hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver....

aminn bitanem aminn bizimde bebişlerimiz gelicek hiç üzülme sen dr gittinmi yumurta takibi felan yaptırsan bi ilişki günlerini saptamak için

aminn bitanem aminn bizimde bebişlerimiz gelicek hiç üzülme sen dr gittinmi yumurta takibi felan yaptırsan bi ilişki günlerini saptamak için

Evet gittim.. genel kontrolleri yaptı sadece yumurta takibi için ayrıca gitmedim. ovulasyon testi ile takip ettim. doktor sorun yok dedi yani herşey normal görünüyor. atıyorum bi kist polip vs yok çok şükür.... ovulasyon testi ile de yumurtlama günümü tespit edebiliyorum iki üç ay denedim onu.. çift çizgiyi gördüm yani. ama bu defada olmazsa bakalım tekrar detaylı bi kontrolden geçmeyi düşünüyorum.. son 3 gün işte... sabah tek çizgi gördüğüm halde yinede bi umut bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…