ya bende ilk hamileliğime korunmayı bıraktığım ikinci ay ovulasyon testi kullandım çift çizgi gördüm ama tutmamıstı sonrasında dedim bu böle olmuycak yumurta takibi yaptırdım o ay tutmuştu hani ne zaman çatladığını belki denk getiremiyoruzdur bence bu ay olmazsa sende yumurta takibine git 2 kez gidiyosun bişi olmaz garanti olsunEvet gittim.. genel kontrolleri yaptı sadece yumurta takibi için ayrıca gitmedim. ovulasyon testi ile takip ettim. doktor sorun yok dedi yani herşey normal görünüyor. atıyorum bi kist polip vs yok çok şükür.... ovulasyon testi ile de yumurtlama günümü tespit edebiliyorum iki üç ay denedim onu.. çift çizgiyi gördüm yani. ama bu defada olmazsa bakalım tekrar detaylı bi kontrolden geçmeyi düşünüyorum.. son 3 gün işte... sabah tek çizgi gördüğüm halde yinede bi umut bekliyorum...
ya bende ilk hamileliğime korunmayı bıraktığım ikinci ay ovulasyon testi kullandım çift çizgi gördüm ama tutmamıstı sonrasında dedim bu böle olmuycak yumurta takibi yaptırdım o ay tutmuştu hani ne zaman çatladığını belki denk getiremiyoruzdur bence bu ay olmazsa sende yumurta takibine git 2 kez gidiyosun bişi olmaz garanti olsun
bende olursam gidicem bakalım adetin 3. günü gel dedi olursan ama olmazsın inşallah dedide bakalım :)evet bende öyle düşünüyorum bu ay olmazsa detaylı bi inceleme için gideceğim doktora. inşşallah..
Merhaba,
Bi sorum olacak. 25 Ekim kahverengi leke gelmisti, 27 Ekim kirmizilari gordum. Buna gore adetimin ilk gunu 25 mi 27 mi oluyor?
Bana yardimci olan yok mu ?
her aykızlar ayın 8 yumurtlama günümdü ozamandan beri göğüs uçlarım kopacak gibi acıyor göğüsüme bastırıncada sert bişey var gibi uçlarda ayrıca bacaklarımın kasıklarıma doğru çekildiğini issediyorum bu tür şeyler yaşayan varmı ?
Canım herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah sonuçlar güzel çıkar,içini ferah tut sen.Bugün rahim filmi çekilmeye gideceğim öğleden sonra. Çok korkuyorum. Sonucun kötü çıkmasından çok, ağrılı olur yazılarından dolayı. Sonra aşılamamı yoksa tüp bebek mi kararı verilecek. Bu hafta zaten paso tahlilllerle geçti. Eşimin de benimde günleri hastanede desek yeridir. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli bebişler olsun kucağımızda...
Bugün rahim filmi çekilmeye gideceğim öğleden sonra. Çok korkuyorum. Sonucun kötü çıkmasından çok, ağrılı olur yazılarından dolayı. Sonra aşılamamı yoksa tüp bebek mi kararı verilecek. Bu hafta zaten paso tahlilllerle geçti. Eşimin de benimde günleri hastanede desek yeridir. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli bebişler olsun kucağımızda...
Geçmiş olsun ınş. İyi geçer bu işlemden sonra kendiliğinden hamile kalan cokBugün rahim filmi çekilmeye gideceğim öğleden sonra. Çok korkuyorum. Sonucun kötü çıkmasından çok, ağrılı olur yazılarından dolayı. Sonra aşılamamı yoksa tüp bebek mi kararı verilecek. Bu hafta zaten paso tahlilllerle geçti. Eşimin de benimde günleri hastanede desek yeridir. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli bebişler olsun kucağımızda...
Bugün rahim filmi çekilmeye gideceğim öğleden sonra. Çok korkuyorum. Sonucun kötü çıkmasından çok, ağrılı olur yazılarından dolayı. Sonra aşılamamı yoksa tüp bebek mi kararı verilecek. Bu hafta zaten paso tahlilllerle geçti. Eşimin de benimde günleri hastanede desek yeridir. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli bebişler olsun kucağımızda...
Mrb benim bat 10 Kasım dı adet olmadım evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm belirgin ama net değil.pazartesi Dr gideceğim inşallah Allahın izniyle hamileyim:)
sizde kist falan yok dimi rahimde ondanda korkuyorum yok dediler bana ama bazı dr göremiyor nasıl oluyorsaher ay
Inşallah çok teşekkür ederim biran önce darısı başınıza dualarım inaninki sizinle...Güzel haberler gelmiş hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)
Darısı başımıza, dualarınızda bizleri eksik etmeyin..:)
Canım ya hAdi inşallAh iyi haBerler ver güzel belirtiler bunlar sankibelim agırıyo kasıklarım agırıyo en cokta sag kasıgım anlamıyorum soldan yumurtlayıp sag kasık agırırmı bende bi anormallik mi var acaba kızlarrr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?