Umudumuz KASIM ! :)

bu ay pek hamile kalan olmamış kızlar benimde göğüslerimde hassasiyet var ama hiç umutlu değilim hiç hamile olmcakmışım gibi geliyor :S

ne göğüslerim ağrıyor ne kasıklarım yaaaaaa hiç bir belirti yok
benim kasığım agırıyo böle batıyo ikiside ama tek diil :) gögus tatlı bi ağrı var herkes şişiyo diyo ama benimki şişmedi acaba gögüs yapısından değişirmi

Belirsiz olanları merak ediyorum neden yazmıyorlar buarada iki gün kaldıkça heyecan artıyor bende birde dün bir mevlüte gittim bioenerji uzmanı bir kadın herkese bakıyordu ağrıları geçiriyordu falan banada bak dedim sana bakamamdedi neden dedim hamilesin gibi hissediyorum oyüzden dedi çok şaşırdım belli etmedim ama içtrn içe inşaallah dedim ay hadiii inşaallah

Arkadaslar çift çizgiyiggördükten kaç saat sonra catlama oluyor

sizde kist falan yok dimi rahimde ondanda korkuyorum yok dediler bana ama bazı dr göremiyor nasıl oluyorsa
yok çok şükür , gittiğim 2 doktorda rahmin tertemiz bu çok iyi dedi.
Bir tanesi alanında çok iyi isim yapmış birisi, görünürde hamie kalmaman için hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim hormanlar çok oynak, fsh bir ay 19 çıkıyo bir ay 4

Arkadaslar çift çizgiyiggördükten kaç saat sonra catlama oluyor
lh hormonu yükselmeye başladıktan 36 saat sonra lh hormonu en yüksek seviyeye ulaştıktan 12 saat sonra diye biliyorum. yani ortalama 12-36 saat sonra çünkü testte saat olarak tam ne zaman yükselmeye başladığını yakalayamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…