eğer adetim uzun süre gelmezse tekrarlarım canım çunku adete dair pek bi belirtim yok karın agrım vs yok yani genelde ağrılı geçiririm ama hayırlısı kısemt sizden güzel haberler duyarım inşallahhGerçekten miineyse üzülmeyelim ama bi daha mı test yaptırsaydın acaba
Hayırlısı canım ya inşallah güzel şeyler olur olmazsada üzülmek yokkkeğer adetim uzun süre gelmezse tekrarlarım canım çunku adete dair pek bi belirtim yok karın agrım vs yok yani genelde ağrılı geçiririm ama hayırlısı kısemt sizden güzel haberler duyarım inşallahh
bende olacakmış gibi hissediyorum ara ara midemde bulanıyor bakalım pazartesi bnm günümde
kuzumm hiççç üzülme bak bende dün yedim sen yarın sabah çörek otu bal tarçına başla güzel yumoşun olurKırmızı kartla oyun disiyiz, umudumuz aralık şimdide
Inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sihatle
görelim Mevla neler nelere güzel eyler:)
kuzumm hiççç üzülme bak bende dün yedim sen yarın sabah çörek otu bal tarçına başla güzel yumoşun oluryani bari aralıga hazırlık yapalım ben başladım bugün yarında Allahın izniyle dr gidip yumurta takibi yaptırıcam eşimede keçiboynuzu yapıyorum bu ayyy sıkı çalışıcammmm inşallah Allahımda bu ay gönderir meleğimi
ayy arkadaşım artık bebğimizin olmamasına değil eşime üzülüyorum, her seferinde öyle yıkılıyokikuzumm hiççç üzülme bak bende dün yedim sen yarın sabah çörek otu bal tarçına başla güzel yumoşun oluryani bari aralıga hazırlık yapalım ben başladım bugün yarında Allahın izniyle dr gidip yumurta takibi yaptırıcam eşimede keçiboynuzu yapıyorum bu ayyy sıkı çalışıcammmm inşallah Allahımda bu ay gönderir meleğimi
Ahh arkadasim[QUOarkadaşım nasip
88, post: 37938694, member: 571268"]kuzumm hiççç üzülme bak bende dün yedim sen yarın sabah çörek otu bal tarçına başla güzel yumoşun oluryani bari aralıga hazırlık yapalım ben başladım bugün yarında Allahın izniyle dr gidip yumurta takibi yaptırıcam eşimede keçiboynuzu yapıyorum bu ayyy sıkı çalışıcammmm inşallah Allahımda bu ay gönderir meleğimi
amin canım inşallah bende başladım bakalım hayırlısı kısmet artık çatlamamış bir yumurta kalmış geçen aydan dr öle dediAhh arkadasim
ayy arkadaşım artık bebğimizin olmamasına değil eşime üzülüyorum, her seferinde öyle yıkılıyoki
ama yapacak bişey yok işte
Bende başladım bal çörek otuna ,eşimede keçiboynozu kürü yapıyorum , gerisi nasip ,Allahın takdiri.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah hiç birimizin :)
Canim ayni şeyleri yasiyoruz yine:) bugün doktora gittim iki yumurtamun biri catlamamus 31 mm kist olarak kalmis. Bu ay klomen kullanmayalim kendi kendine yumurtan olusup catlick mi merak ediyorum ona bakalim dedi. İnofolic kullanmami önerdi noluck bizim halimiz boyle[/QUOTE]amin canım inşallah bende başladım bakalım hayırlısı kısmet artık çatlamamış bir yumurta kalmış geçen aydan dr öle dedi
Canim ayni şeyleri yasiyoruz yine:) bugün doktora gittim iki yumurtamun biri catlamamus 31 mm kist olarak kalmis. Bu ay klomen kullanmayalim kendi kendine yumurtan olusup catlick mi merak ediyorum ona bakalim dedi. İnofolic kullanmami önerdi noluck bizim halimiz boyle[/QUOTE]amin canım inşallah bende başladım bakalım hayırlısı kısmet artık çatlamamış bir yumurta kalmış geçen aydan dr öle dedi
Bu arada yine bal tarcin çörek otu kullaniyim mi yine diye düşünüyorum kisti daha da buyutmez dimi[/QUOTE]Canim ayni şeyleri yasiyoruz yine:) bugün doktora gittim iki yumurtamun biri catlamamus 31 mm kist olarak kalmis. Bu ay klomen kullanmayalim kendi kendine yumurtan olusup catlick mi merak ediyorum ona bakalim dedi. İnofolic kullanmami önerdi noluck bizim halimiz boyle
Vallahi hep ayni sorular:)) kist engel değilmiş canim klomen kullanmiyoruz diye bu ay olmicak diye bisey yok dedi. İnofolic hamile kalmayi kolaylastiriyomus . içinde bir folic asit var bir de yumurtayi catlatmaya yardimci bisey daha varmis. Yarin alip kullanmaya baslicam. Sende kullanabilirsin bence bak benimki de bu zamana kadar onermedi simdi önerdi. Napsak su bal tarcin corek otu isini çok kararsizim. Gecen ay onun sayesinde 21mm olmuştu kullanalim bence biz ne dersinYok yok yemeyelim o zaman buyutuyosa kistide buyutmesin mesela ben suan adetim bu adetle atabilirmiyimki onu ?
ben kullanıcam kuzum hatta şimdi sogan kürünü yapıcam adet süresince sökülsün die hani herşeyi söküyomuş yaaa belki bu sayede o kistte atılır çörek otu bala devam etme kararı aldım kuzum 1 aylık bir kaybım olucak aman şu çatlatmaya yardımcı olan sey ne canım benm yumurta 26.8 mm miş şimdi baktım ultrasyoonda ölçmüşşVallahi hep ayni sorular:)) kist engel değilmiş canim klomen kullanmiyoruz diye bu ay olmicak diye bisey yok dedi. İnofolic hamile kalmayi kolaylastiriyomus . içinde bir folic asit var bir de yumurtayi catlatmaya yardimci bisey daha varmis. Yarin alip kullanmaya baslicam. Sende kullanabilirsin bence bak benimki de bu zamana kadar onermedi simdi önerdi. Napsak su bal tarcin corek otu isini çok kararsizim. Gecen ay onun sayesinde 21mm olmuştu kullanalim bence biz ne dersin
canim corek otunu kullanmayalim onun yerine sogan kuru yapalim herkes onun icin de etkili diyo ters etki yapip oda kocaman olmasin bari olanda bakalim bu ay olmazsa birlikte ocakta deneriz kuzumVallahi hep ayni sorular:)) kist engel değilmiş canim klomen kullanmiyoruz diye bu ay olmicak diye bisey yok dedi. İnofolic hamile kalmayi kolaylastiriyomus . içinde bir folic asit var bir de yumurtayi catlatmaya yardimci bisey daha varmis. Yarin alip kullanmaya baslicam. Sende kullanabilirsin bence bak benimki de bu zamana kadar onermedi simdi önerdi. Napsak su bal tarcin corek otu isini çok kararsizim. Gecen ay onun sayesinde 21mm olmuştu kullanalim bence biz ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?