- 7 Kasım 2012
- 381
- 121
- 73
Hayırlı olsun hamilesin:)benimde öyle çıkmıştı üç dört haftalıktımKızlar hamile miyim ben şimdi silik çizgi var . Heyecandan olebilirim
canım adetten önce mi yaptın sen önceki yorumlarında gördümde ?Kızlar hamile miyim ben şimdi silik çizgi var . Heyecandan olebilirim
canım adetten önce mi yaptın sen önceki yorumlarında gördümde ?
canım çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhh kuzucummmKızlar hamile miyim ben şimdi silik çizgi var . Heyecandan olebilirim
ohhh miissss misssss çok sevindim canımmKızlar hamileymisim Allaha Şükür Degerim 438 imiş. Ama 2 gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Cooooook şükür herkesin duacisi olacam Allahım size de nasip etsin inşallah. Tex vakit sağlıklı sıhhatli inşallah
canım hayırlı olsun. darısı başıma darısı başıma hayırlısıylaKızlar hamile miyim ben şimdi silik çizgi var . Heyecandan olebilirim
3 gün geçmesi çok değilmi ?yapsana bir testhayırlı olsun tekrar bende hala hasta olmadım 3 gün geçti ama hiç test yapmak istemiyorum ,o tek çizgiyi görmekten korkuyorum galiba
çatlamadın mı 3 günde? yap hemen buraya da yaz hadi merak ettimhayırlı olsun tekrar bende hala hasta olmadım 3 gün geçti ama hiç test yapmak istemiyorum ,o tek çizgiyi görmekten korkuyorum galiba
valla 10 gün gecikmeye bile şahit olunca çok gibi gelmiyor3 gün geçmesi çok değilmi ?yapsana bir test
inşallah olmazsında bebeğin gelmiştir kuzumvalla 10 gün gecikmeye bile şahit olunca çok gibi gelmiyorama 3 aydır düzenliydi yarın alayım 28 sabah ilk idrarla yaparım olmadı bide böyle olacakmışım gibi oluyorum gelmio bişey
bu ay beynimi çocuktan epey uzaklaştırmışım sanırım hiç çatlamıomçatlamadın mı 3 günde? yap hemen buraya da yaz hadi merak ettim
inşallahh :)inşallah olmazsında bebeğin gelmiştir kuzum
inşallah isteyen herkeze nasip etsin rabbim tez zamandainşallah hamilesindir canım rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?