Umudumuz KASIM ! :)

Bat a 3 gün var acaba yapsam mı test evde yine umudum yok ama yine işte bi heves bekliyorum yarın annemle babam evime gelecek keşke hamis olsam da onlara süpriz yapsam ... Rabbim ((

Kızlar hamileymisim Allaha Şükür Degerim 438 imiş. Ama 2 gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Cooooook şükür herkesin duacisi olacam Allahım size de nasip etsin inşallah. Tex vakit sağlıklı sıhhatli inşallah

bat 24 Aralık böyle güzel haberin sonuna bat eklenir mi ya olmadı bu ayda ama artık alıştım geçen aylarda olduğu gibi ilk defa bu ay üzülmedim nasip diyorum hayırlısı böyleymiş bu arada bu ay ki tüm hamişleri tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

hayırlı olsun tekrar bende hala hasta olmadım 3 gün geçti ama hiç test yapmak istemiyorum ,o tek çizgiyi görmekten korkuyorum galiba

3 gün geçmesi çok değilmi ?yapsana bir test
valla 10 gün gecikmeye bile şahit olunca çok gibi gelmiyor ama 3 aydır düzenliydi yarın alayım 28 sabah ilk idrarla yaparım olmadı bide böyle olacakmışım gibi oluyorum gelmio bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…