Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bende o amaçla içiyorum şimdi.inşallah işe yarar .. daha hala azmı gelio senin lekeler

maşallah canım ben de kurtulurum inşallah pkodan

doğrusu odur belki. çok takılmamak her şeye.

ben de uzuunn adet günlerimin bitmesinin sevincini yaşıyorum şimdi. dün bitti ve şükür iyiyim yani.
yahu bu nedir anlamadım. can sıkıcı oluyor. yok canım soğan kullandığım dönem rahattım. daha doğrusu benim durum biraz karışık. ben erken adet olan kadıngillerdenim soğanı kullanınca biraz daha vakitlice olmaya başlamıştı. o zaman evet 34-35 günü buluyordu döngüm. geçen ay içmedim ve yine erken geldi. (evlenmeden) önceleri 7 gün filan sürerdi. gitgide hormonlarım bozuldu sanırım. doktor bana pkodan oluyor demişti ve progesterondan kaynaklanıyor olabilir demişti. ama herhangi bir tedavi önermemişti. o yüzden hayıta başladım ben. ostrojen-progesteron dengesini sağlıyormuş. bakalım göreceğiz ne olacaksa.

Benimde evlenmeden önce 7 gün sürerdi :)evlenince ne oluyo bize anlamadım :):)
Şimdi 24 günde bi 10 ohhhhh :))
Ve daha bugün oldugumu düşünürseeekkk :)
Benim düşükten sonra dengem bi şaştı....hah dedim toparladım bu ayda erken oldum hadi hayırlısı bakalım :)

Hayır benimde tam tersi heeeppp gecikir gecen adetimde 4 5 gün geçikti kan testinde beta 11.8 çıktı ama hamile deilmişim hormonların oyunuymuş :)) sonra paşa paşa adet oldum :)

Bu ay niye erken anlamadım ama yerleşme kanaması olacagını da sanmam sanki artıcak gibi acayip agrım ve rengi kırmızıya dönerse tamamdır o zaman yerleşme olması imkansız (

inşallah ya bu ay deneme tahtam oldu da bakalım

hakkında hayırlısı :)
Çok takmamaya çalış (bu bayaga zor biliyorum )
Bunu yapabilmek için en güzeli kafanı süekli bişeylerle meşgul etmek..

bayanlar adetime bes gun var benim gögüslerim çok ağrıyo uçları falan sızlıyo kasıklarım ağrıyo acaba hamile olabilirmiyim...

canım benim de göğüslerim fena hassas ayrıca yeni başlayan karın batmalarım var dün test yaptım sonuç pozitif :) dilerim seninde öyledir

yanlışsam beni düzelt ama ilişkinin yumurta atılmadan gerçekleşmesi gerek diye biliyorum yani yumurta çatlamadan spermler kapıda dizili beklicekler :) dilerim dr a gitmeden sizin askerler kapıdadır ve hayırlı haberlerini alırız

sağol canım. takmıyordum başta da aklımdan çıkmaz oldu

evet ayın neredeyse yarısı adetle geçiyor. düzelir inşaAllah ya. yorucu oluyor böyle. bittim biteceğim nazlanıp duruyor :)
canım öyle mi ya ben düşük yaptığını bilmiyordum geçmiş olsun. yalnız aşağıda dikkatimi çekti. yahu beta hcg, öyle gebelik olmadan veya hormon ilacı filan kullanmadıysan 11 filan çıkmaz kuzum. ne zaman yaptırmıştın yaa.. kötü bir ihtimal daha var ki o da kimyasal gebelik. bugüne kadar kimde okudumsa 5 üstü çıkan olmamış. benim hep 0 lı birşey çıkar misal.

kızlar bu tüplerin tıkalı olup olmadığını nasıl anlıyorlar?yani demek istediğim ultrasonda belli oluormu?ben 5-6 ay önce kontrol amaçlı gitmiştim ama bişi yok dedi.tabi bu tüp meselesini sitede okudukça gördüm onun için farklı bişeymi yapılıo da fark edilio?

Ultrasonda anlasılmaz canım hsg yani rahm filmınde ben de 2 ay önce çektrdm kendımdn bilıyorum tüplere bakmamz lazm dedi hsg çekelm

biz bunu başardık sanırım. dün akşam ilişki bu sabah muhtemel çatlama. kısmet artık

Ultrasonda anlasılmaz canım hsg yani rahm filmınde ben de 2 ay önce çektrdm kendımdn bilıyorum tüplere bakmamz lazm dedi hsg çekelm

benden neden istemediki acaba ön kontrole gttgm icinmiki bide dielimki actrdn hemen kapaniyormu tupler?komik geliodur belki sorularm size ama hic bir bilgm yok bu konuda

benden neden istemediki acaba ön kontrole gttgm icinmiki bide dielimki actrdn hemen kapaniyormu tupler?komik geliodur belki sorularm size ama hic bir bilgm yok bu konuda

Sankı kulagnı deldırıyon sende ufak bı tıkanıklıksa fılm çekılrken acılır kolay kolay tıkanmaz tekrar oyle kulak dgl kı kupeyı ckarınca kapansn 1 yıl tedavıden sonuc alamaynca ısterler filmi bekle sen folık asıt kullan adacayı ıc

Aynen öyle ayın yarısı adetli oluyosun resmen Şu siklusleri 28 gün olanlara özeniyorum ne güzel ya biri bitmeden diğer döngü geliyo :))
İlaç falan kullanmamıştım...kimyasal gebelik olabilr mi bilmiyorum ama bayaga uzman ve iyi bi doktora gitmiştim hazır istanbuldayım diye...
O da 11.8 yükselme bile sayılmaz bazen kadınları hormonlar yüzünden böyle çıkabilir dedi...

sen ne kadardır bekliyorsun ?

anladım canım hayrolsun ne diyelim.
ben 1,5 yıldır bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…