Soğan suyundan oldugunu sanmıyorum çünkü normal adet döngüm böyle..
Bi de ben soğan suyunu öylesine içimi temislesin rahimi hazırlasın diye yaptım....
pkolu deilim ve geçen ay ki kontrollerimde herşey tertemizdi iltihap falan yoktu yani
Soğan suyundan oldugunu sanmıyorum çünkü normal adet döngüm böyle..
Bi de ben soğan suyunu öylesine içimi temislesin rahimi hazırlasın diye yaptım....
pkolu deilim ve geçen ay ki kontrollerimde herşey tertemizdi iltihap falan yoktu yani
Böyle davrandımı ben çok emin olamıyorum işte isteyip istemediğine..Hazır deilsen söyle diorum çok istiyorum dio.ama ne biliim insan biraz da sözle deil davranışlarıyla belli etmeli bence..offf neyse çok takılmamak gerek sanırım
bende o amaçla içiyorum şimdi.inşallah işe yarar .. daha hala azmı gelio senin lekeler
maşallah canım ben de kurtulurum inşallah pkodan
Merhaba hatırladım evet :)
Bugün adet oldugumu ve erken oldugum için yaşadıgım kısa şaşkınlıgı saymazsak ççoookk iyiyim :))
Sen nasılsın ??
Evet kahvarengi ile başlıyo vee kırmızıya dönmesi 2 3 gün sürüyo ve bu günlerde de leke olarak geliyo sadece peçeteye
evet benimde 9 10 gün sürüyorr ve üstüne bide adet döngüm çok uzun :)
Adetim 10 gün sürse üstüne 23 24 gün sonra bi daha oluyom ki 33 34 gün siklusum yani :)
Olsun hayırlısı bakalım :)
İnşallah sende işe yarar :)
evet gayet az ayıptır söylemesi ped bile kullanmıyorum
ayyy hadi hayırlısı yerleşme kanamasıdır inşallah..normalde böyle erken gelirmiydi peki senin.ben hiç bilmem erken geldiğini..hatta bir ay önce strestenmidir nedir 5 gün geçti iice heveslenmiştim ama sonraa geldiler maalesef..şimdi meraklandım bende inşallah yerleşmedir :)
İnşallah sende işe yarar :)
evet gayet az ayıptır söylemesi ped bile kullanmıyorum
İnşallah tez zamanda kurtuur müjdeyi verirsin :)
ben de uzuunn adet günlerimin bitmesinin sevincini yaşıyorum şimdi. dün bitti ve şükür iyiyim yani.
yahu bu nedir anlamadım. can sıkıcı oluyor. yok canım soğan kullandığım dönem rahattım. daha doğrusu benim durum biraz karışık. ben erken adet olan kadıngillerdenimsoğanı kullanınca biraz daha vakitlice olmaya başlamıştı. o zaman evet 34-35 günü buluyordu döngüm. geçen ay içmedim ve yine erken geldi. (evlenmeden) önceleri 7 gün filan sürerdi. gitgide hormonlarım bozuldu sanırım. doktor bana pkodan oluyor demişti ve progesterondan kaynaklanıyor olabilir demişti. ama herhangi bir tedavi önermemişti. o yüzden hayıta başladım ben. ostrojen-progesteron dengesini sağlıyormuş. bakalım göreceğiz ne olacaksa.
ayyy hadi hayırlısı yerleşme kanamasıdır inşallah..normalde böyle erken gelirmiydi peki senin.ben hiç bilmem erken geldiğini..hatta bir ay önce strestenmidir nedir 5 gün geçti iice heveslenmiştim ama sonraa geldiler maalesef..şimdi meraklandım bende inşallah yerleşmedir :)
inşallah ya bu ay deneme tahtam oldu da bakalım
bayanlar adetime bes gun var benim gögüslerim çok ağrıyo uçları falan sızlıyo kasıklarım ağrıyo acaba hamile olabilirmiyim...
kızlar mrb bende nisanda hamile kalmak isteyenlerdenim 1nisanday dr a gittik yumurta atılmış demişti yani 14 nisan adet günüm ama dün pembemsi çok kısa süreli akıntı bugünde kahverengi gibi az az ve ara ile akıntılar oluyo şimdi adet mi olucm diye moralim bozuk bide yeerleşme kanaması olur mu ki diye arada ümitleniyorm
2 aydırda ateşimi ölçüyorm yumurtlama gününü daha ii tutturmk için ateşim geçen ay yarım derece düştüğü gün hasta olmuştum dün de 0.2 derece düştü pembe akıntılar geldi ama tam anlamıyla hasta olmadm işte biras arastırdım yerleşme günüde ateş düşüp geri yükseliyomuş bugün ateşim düne göre yarım derece arttı offf çok karışık yani bilmiyorm sizin fikriniz ne????
Benimde evlenmeden önce 7 gün sürerdi :)evlenince ne oluyo bize anlamadım :):)
Şimdi 24 günde bi 10 ohhhhh :))
Ve daha bugün oldugumu düşünürseeekkk :)
Benim düşükten sonra dengem bi şaştı....hah dedim toparladım bu ayda erken oldum hadi hayırlısı bakalım :)
Hayır benimde tam tersi heeeppp gecikir gecen adetimde 4 5 gün geçikti kan testinde beta 11.8 çıktı ama hamile deilmişim hormonların oyunuymuş :)) sonra paşa paşa adet oldum :)
Bu ay niye erken anlamadım ama yerleşme kanaması olacagını da sanmamsanki artıcak gibi acayip agrım ve rengi kırmızıya dönerse tamamdır o zaman yerleşme olması imkansız (
hakkında hayırlısı :)
Çok takmamaya çalış (bu bayaga zor biliyorum )
Bunu yapabilmek için en güzeli kafanı süekli bişeylerle meşgul etmek..
Benimde evlenmeden önce 7 gün sürerdi :)evlenince ne oluyo bize anlamadım :):)
Şimdi 24 günde bi 10 ohhhhh :))
Ve daha bugün oldugumu düşünürseeekkk :)
Benim düşükten sonra dengem bi şaştı....hah dedim toparladım bu ayda erken oldum hadi hayırlısı bakalım :)
Hayır benimde tam tersi heeeppp gecikir gecen adetimde 4 5 gün geçikti kan testinde beta 11.8 çıktı ama hamile deilmişim hormonların oyunuymuş :)) sonra paşa paşa adet oldum :) ..
Ultrasonda anlasılmaz canım hsg yani rahm filmınde ben de 2 ay önce çektrdm kendımdn bilıyorum tüplere bakmamz lazm dedi hsg çekelmkızlar bu tüplerin tıkalı olup olmadığını nasıl anlıyorlar?yani demek istediğim ultrasonda belli oluormu?ben 5-6 ay önce kontrol amaçlı gitmiştim ama bişi yok dedi.tabi bu tüp meselesini sitede okudukça gördüm onun için farklı bişeymi yapılıo da fark edilio?
yanlışsam beni düzelt ama ilişkinin yumurta atılmadan gerçekleşmesi gerek diye biliyorum yani yumurta çatlamadan spermler kapıda dizili beklicekler :) dilerim dr a gitmeden sizin askerler kapıdadır ve hayırlı haberlerini alırız
Ultrasonda anlasılmaz canım hsg yani rahm filmınde ben de 2 ay önce çektrdm kendımdn bilıyorum tüplere bakmamz lazm dedi hsg çekelm
benden neden istemediki acaba ön kontrole gttgm icinmiki bide dielimki actrdn hemen kapaniyormu tupler?komik geliodur belki sorularm size ama hic bir bilgm yok bu konuda
evet ayın neredeyse yarısı adetle geçiyor. düzelir inşaAllah ya. yorucu oluyor böyle. bittim biteceğim nazlanıp duruyor :)
canım öyle mi ya ben düşük yaptığını bilmiyordum geçmiş olsun. yalnız aşağıda dikkatimi çekti. yahu beta hcg, öyle gebelik olmadan veya hormon ilacı filan kullanmadıysan 11 filan çıkmaz kuzum. ne zaman yaptırmıştın yaa.. kötü bir ihtimal daha var ki o da kimyasal gebelik.bugüne kadar kimde okudumsa 5 üstü çıkan olmamış. benim hep 0 lı birşey çıkar misal.
Aynen öyle ayın yarısı adetli oluyosun resmenŞu siklusleri 28 gün olanlara özeniyorum ne güzel ya biri bitmeden diğer döngü geliyo :))
İlaç falan kullanmamıştım...kimyasal gebelik olabilr mi bilmiyorum ama bayaga uzman ve iyi bi doktora gitmiştim hazır istanbuldayım diye...
O da 11.8 yükselme bile sayılmaz bazen kadınları hormonlar yüzünden böyle çıkabilir dedi...
sen ne kadardır bekliyorsun ?
anladım canım hayrolsun ne diyelim.
ben 1,5 yıldır bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?