Tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.Bizler içinde dua et lütfen
:))) yok net bi şekilde bi yıl olmasına ragmen düzenli bi ilişkiniz olmamışşama 3 aysa normal tatlım benim 7 ay oldu yani
Tam da tarif ettiğin gibi daha önce erken olmazdım gecikirdi ama erken olmazdı hem de 5 6 gün erken :)Oh ohhh ellerine saglik arkadasim.
Eger daha once hic bukadar duzenszlik yapmadiysa, bence hala bi umut var. Hadi hayirlisi.
Yerlesme kanamasi acik pembe veya koyu kahve oluyomus. Gunluk pedi bile doldurmuyomus. Lekelenme tarzinda geliyomus. Eger senin de bu tariflere uyuyosa gelsin bebislerrrr
slm kızlarrr sanırım biri daha güzel haber almışş tebrik ediyorumm alalh sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş..
biz eşimle dun aksm bebek çalışmalarını erteleme kararı aldık...daha doğrusu bn önerdim eşimde hemen kabl etti...işe başlayabilirim....
üzgünümmm bu kadar kolay vazgecmesi bni coook üzdü ama sağlık olsunn...
bni listeden cıkartabilirsinizz....
inşallah Allahım isteyen herkeze sağlıklı bebekler nasip eder...
önce duamı ettim şimdi yazıyorum gönlüne göre evlat versin Rabbim hiç üzülüp kafayı takma bende çift rahim vardı 1 yıldır tedavi görüyordum yeni bitti tedavim.. o yüzden her şeyin zamanı var tabii bundan sonra da benim için önemli sağsağlim dünyaya getirmek... bir an önce hayırlısıyla hayırlı haberlerini bekliyorumm
Selam kızlaar bende nisan ayında hamile kalmak isteyenlerdenim batım 16sı, bekliyorum bakalım zaman azaldı inşallah regl olmam :)
onuda yapyordm calistigm icin evde hazrlyp birakyordm dun icmemis.unutmus..bende kizdm hazrlmdm bugun.ben bukadar ozen gosterirken o neden bukadar rahatsadece benimki mi bole erkeklerin geneli.canim cok sikildi
Selam kızlaar bende nisan ayında hamile kalmak isteyenlerdenim batım 16sı, bekliyorum bakalım zaman azaldı inşallah regl olmam :)
Tam da tarif ettiğin gibi daha önce erken olmazdım gecikirdi ama erken olmazdı hem de 5 6 gün erken :)
Ama şöyle bi sorun var ki benim normal adetimde kahverengi leke ile başlıyo ve ilk 2 3 gün sadece leke görüyorum bunun yerleşme olup olmadıgını anlamam zor...en iyi ihtimal 3 gün sonra devam etmezse ancak anlayablrim :):)
Bu arada iyi dileklerin ve desteğin için çooookk teşekkür ederim :) ..
merhaba uhibbuke. soğan kürü topiğinden hatırlarsın sanırım. nasılsın :)
adetlerim kahveyle başlıyyor demişsin dikkatimi çekti. benim de öyle başlar öyle biter ve bitmesi 10 günü bulur ya offf.
senin nasıl peki kaç gün sürüyor?
Merhaba hatırladım evet :)
Bugün adet oldugumu ve erken oldugum için yaşadıgım kısa şaşkınlıgı saymazsak ççoookk iyiyim :))
Sen nasılsın ??
Evet kahvarengi ile başlıyo vee kırmızıya dönmesi 2 3 gün sürüyo ve bu günlerde de leke olarak geliyo sadece peçeteye
evet benimde 9 10 gün sürüyorr ve üstüne bide adet döngüm çok uzun :)
Adetim 10 gün sürse üstüne 23 24 gün sonra bi daha oluyom ki 33 34 gün siklusum yani :)
Olsun hayırlısı bakalım :)
kızlar mrb bende nisanda hamile kalmak isteyenlerdenim 1nisanday dr a gittik yumurta atılmış demişti yani 14 nisan adet günüm ama dün pembemsi çok kısa süreli akıntı bugünde kahverengi gibi az az ve ara ile akıntılar oluyo şimdi adet mi olucm diye moralim bozuk bide yeerleşme kanaması olur mu ki diye arada ümitleniyorm
2 aydırda ateşimi ölçüyorm yumurtlama gününü daha ii tutturmk için ateşim geçen ay yarım derece düştüğü gün hasta olmuştum dün de 0.2 derece düştü pembe akıntılar geldi ama tam anlamıyla hasta olmadm işte biras arastırdım yerleşme günüde ateş düşüp geri yükseliyomuş bugün ateşim düne göre yarım derece arttı offf çok karışık yani bilmiyorm sizin fikriniz ne????
ateş düştüğünde yumurta çatlamış mı oluyor bebek yerleşmiş mi oluyor:44::44:
şimdi adetin ilk gününden sayıp normalde 28 günde adet oluyosan 14.gün filan yumurta çatlamiş oluyo o gün yada bi gün önce ateş düşüyo zaten bnm öyle oluyo bir de yumurtlamadan 7-10 gün snr küçük bi düşüş daha oluyomuş o gün de yerleşme oluyo diye okudum ama ertesi gün yükselmeliymiş düştüyse ve yükselmediyse adet oluyosn diye biliyorm ama bnm durumum ne onu çözemedim
soğan suyuyla mı bu şekilde oluyor normali mi böyle senin. gerçi 33-34 demişsin normale
aynı cümleleri ben de kurdum geçen. çok istiyor biliyorum da içinde yaşıyor galiba daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?