Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.Bizler içinde dua et lütfen

önce duamı ettim şimdi yazıyorum gönlüne göre evlat versin Rabbim hiç üzülüp kafayı takma bende çift rahim vardı 1 yıldır tedavi görüyordum yeni bitti tedavim.. o yüzden her şeyin zamanı var tabii bundan sonra da benim için önemli sağsağlim dünyaya getirmek... bir an önce hayırlısıyla hayırlı haberlerini bekliyorumm

:))) yok net bi şekilde bi yıl olmasına ragmen düzenli bi ilişkiniz olmamışş ama 3 aysa normal tatlım benim 7 ay oldu yani

aslnda farkndym cnm bende de iste uzun bi sure ayrlk yasadgimiz icin her ay deneme imknmz olmyor.bu da ister istmz strese sokyor.Allah isteyen herkesi fazla bekltmz ins.herkesin gonlne gore verir

Tam da tarif ettiğin gibi daha önce erken olmazdım gecikirdi ama erken olmazdı hem de 5 6 gün erken :)
Ama şöyle bi sorun var ki benim normal adetimde kahverengi leke ile başlıyo ve ilk 2 3 gün sadece leke görüyorum bunun yerleşme olup olmadıgını anlamam zor...en iyi ihtimal 3 gün sonra devam etmezse ancak anlayablrim :):)
Bu arada iyi dileklerin ve desteğin için çooookk teşekkür ederim :)

Sen ne kadardır deniyordun kiiiiii?
Ya hemen vazgeçmeyeydinizzz
Mayısı birliktee bekleyecektikkkkk :

Yine de hakkında hayrlısı olsun biliyoruz ki bizim hayır gördüümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır gizlidir....

Selam kızlaar bende nisan ayında hamile kalmak isteyenlerdenim batım 16sı, bekliyorum bakalım zaman azaldı inşallah regl olmam :)

inş. canım Allahın izniyle.

onuda yapyordm calistigm icin evde hazrlyp birakyordm dun icmemis.unutmus..bende kizdm hazrlmdm bugun.ben bukadar ozen gosterirken o neden bukadar rahat sadece benimki mi bole erkeklerin geneli.canim cok sikildi

aynı cümleleri ben de kurdum geçen. çok istiyor biliyorum da içinde yaşıyor galiba daha çok

bayanlar adetime bes gun var benim gögüslerim çok ağrıyo uçları falan sızlıyo kasıklarım ağrıyo acaba hamile olabilirmiyim...

merhaba uhibbuke. soğan kürü topiğinden hatırlarsın sanırım. nasılsın :)
adetlerim kahveyle başlıyyor demişsin dikkatimi çekti. benim de öyle başlar öyle biter ve bitmesi 10 günü bulur ya offf.
senin nasıl peki kaç gün sürüyor?

kızlar mrb bende nisanda hamile kalmak isteyenlerdenim 1nisanday dr a gittik yumurta atılmış demişti yani 14 nisan adet günüm ama dün pembemsi çok kısa süreli akıntı bugünde kahverengi gibi az az ve ara ile akıntılar oluyo şimdi adet mi olucm diye moralim bozuk bide yeerleşme kanaması olur mu ki diye arada ümitleniyorm
2 aydırda ateşimi ölçüyorm yumurtlama gününü daha ii tutturmk için ateşim geçen ay yarım derece düştüğü gün hasta olmuştum dün de 0.2 derece düştü pembe akıntılar geldi ama tam anlamıyla hasta olmadm işte biras arastırdım yerleşme günüde ateş düşüp geri yükseliyomuş bugün ateşim düne göre yarım derece arttı offf çok karışık yani bilmiyorm sizin fikriniz ne????

Merhaba hatırladım evet :)
Bugün adet oldugumu ve erken oldugum için yaşadıgım kısa şaşkınlıgı saymazsak ççoookk iyiyim :))
Sen nasılsın ??

Evet kahvarengi ile başlıyo vee kırmızıya dönmesi 2 3 gün sürüyo ve bu günlerde de leke olarak geliyo sadece peçeteye
evet benimde 9 10 gün sürüyorr ve üstüne bide adet döngüm çok uzun :)
Adetim 10 gün sürse üstüne 23 24 gün sonra bi daha oluyom ki 33 34 gün siklusum yani :)
Olsun hayırlısı bakalım :)

soğan suyuyla mı bu şekilde oluyor normali mi böyle senin. gerçi 33-34 demişsin normale

ateş düştüğünde yumurta çatlamış mı oluyor bebek yerleşmiş mi oluyor:44::44:

ateş düştüğünde yumurta çatlamış mı oluyor bebek yerleşmiş mi oluyor:44::44:

şimdi adetin ilk gününden sayıp normalde 28 günde adet oluyosan 14.gün filan yumurta çatlamiş oluyo o gün yada bi gün önce ateş düşüyo zaten bnm öyle oluyo bir de yumurtlamadan 7-10 gün snr küçük bi düşüş daha oluyomuş o gün de yerleşme oluyo diye okudum ama ertesi gün yükselmeliymiş düştüyse ve yükselmediyse adet oluyosn diye biliyorm ama bnm durumum ne onu çözemedim

tamam canım. benim bugün düştü de özge demişti adetten sonra başlamak lazım ölçmeye diye. benimki de belirsiz yani

soğan suyuyla mı bu şekilde oluyor normali mi böyle senin. gerçi 33-34 demişsin normale

Soğan suyundan oldugunu sanmıyorum çünkü normal adet döngüm böyle..
Bi de ben soğan suyunu öylesine içimi temislesin rahimi hazırlasın diye yaptım....
pkolu deilim ve geçen ay ki kontrollerimde herşey tertemizdi iltihap falan yoktu yani

aynı cümleleri ben de kurdum geçen. çok istiyor biliyorum da içinde yaşıyor galiba daha çok

Böyle davrandımı ben çok emin olamıyorum işte isteyip istemediğine..Hazır deilsen söyle diorum çok istiyorum dio.ama ne biliim insan biraz da sözle deil davranışlarıyla belli etmeli bence..offf neyse çok takılmamak gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…