tatlım belki yumurtlama zamanındasın ...korkma iç içini temizliyor pes etme ....yanlız gebelik düşünüosan eşinede keçiboynuzu içir
hımmm senin yeniyse ondan yapmıodur benim 7 ay olduğu için eşim pes etti yaptı 15 gün yaptırdım ona çünkü eğer bu ayda olmassa spermiyogram yaptırcak çok etkilemesini istemedik o yüzden bıraktı bende soğan suyunu yaptım bitti adetime 8 gün kaldı bekliorum
slm kızlarrr sanırım biri daha güzel haber almışş tebrik ediyorumm alalh sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş..
biz eşimle dun aksm bebek çalışmalarını erteleme kararı aldık...daha doğrusu bn önerdim eşimde hemen kabl etti...işe başlayabilirim....
üzgünümmm bu kadar kolay vazgecmesi bni coook üzdü ama sağlık olsunn...
bni listeden cıkartabilirsinizz....
inşallah Allahım isteyen herkeze sağlıklı bebekler nasip eder...
onuda yapyordm calistigm icin evde hazrlyp birakyordm dun icmemis.unutmus..bende kizdm hazrlmdm bugun.ben bukadar ozen gosterirken o neden bukadar rahatsadece benimki mi bole erkeklerin geneli.canim cok sikildi
yumurta takibi nasıl yapılıo ya bana doktorlar hiç önermedi ancak sipermiyogram diolarda başka bişi demiyolar yaaaa ...olsun öle düşünme belkide bu ay sende hamileeeeeeeeeeeee olacaksınnnnnnn adet olmayacaksın inşallah
slm kızlarrr sanırım biri daha güzel haber almışş tebrik ediyorumm alalh sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş..
biz eşimle dun aksm bebek çalışmalarını erteleme kararı aldık...daha doğrusu bn önerdim eşimde hemen kabl etti...işe başlayabilirim....
üzgünümmm bu kadar kolay vazgecmesi bni coook üzdü ama sağlık olsunn...
bni listeden cıkartabilirsinizz....
inşallah Allahım isteyen herkeze sağlıklı bebekler nasip eder...
yaaa sen çalış yine ama korunmayın. Allah nezaman kısmet ederse ozaman da, size süpriz yapsın bebişiniz
geneli böle canım sıkma canını benimde eşim bigün unutmuştu ona ceza ertesi gün 2 bardak içirdim bidahada unutmaya cesaret edemedi :)) sanada tavsiye ederim ilk bi hafta sabah akşam içio dimi ondan soraki gün sadece akşam yatmadan önce içicek
yumurta takibi için önce, benim hormon testlerimi inceledi. bi sorun yok dedi. eşimden spermiyogram istedi, değerler gayet iyi dedi. bi de yumurtalarını takip edelim bakalım ne durumdalar dedi. bu ay da yumurta takibi yaptı. reglinden sonra, 11. gün çağrıyo. ultrasonla bakıyo yumurta var mı diye. bikaç gün sonra tekrar çağırıyo gelişmiş mi yumurtan diye. gelişince de çatlamış mı diye bakıyo. eğer çatlama boyutuna gelip çatlamamışsa çatlatma iğnesini yaptırıyo. normal iğne gibi vuruluyosun. 36 saat sonra çatlar diyo. ona göre ilişki planı yapıyosun. ve bekliyosun. gerisi Allah'ın takdiri. benimki çatlama boyutundaydı bi tane yumurtam oluşmuştu. riske atmayalım biz çatlatalım dedi. iğne oldum 5 gün oldu bugün iğneyi olalı. ama pek umudum yok, çünkü bi belirtim yok:) sadece kasık ağrım var o da iğne yapıyomuş diyolar forumlarda vurulanlar yazmış hep.
öyle işte arkadaşım.
evet cnm sabah aksam iciryorum.gerci sperm kalitesi nasil hic bisey bilmyoruz.kontrole gtmedk hic.ins ise yarar da gerk kalmaz.olmazsa bi daha geldgnde nasip olursa ilk isim doktra gtmek olck.
anam anam anam benim testin sonucu teyzeleri bi bakın heeeeeeeeeeeeeyyyyyytt darısı başına inşallahhh Rabbim duyar sesimizi
Eki Görüntüle 1060498
hımmm ozamn bana doktor ondan sürekli sipermigram dior çünkü benimde hormon teslerim ii çıktı....canım valla hiç ümitsizliğe düşme belirtiler boş adet gecikmesinden soraki belirtiler işte ozamn başlıor
canım benim çok teşekkür ederim valla dünden beri ağlayıp duruyorum moral falan kalmadı gecede hç uyumadım devamlı bişey çıkmasından yoruldum
bizde yaptırmadık tatlım daha ama bi zararı yok faydası var normalse bile hareketli spermleri dahada hareketlendiriomuş sizin ne kadar oldu korunmayı bırakalı
ağlamak çözüm değil ki canım kendini hırpalarsın sadece. Hem Allahın gücüne gidertoparlan lütfen Güzelce tedavini ol bebişini kucağına al sonra işte bu kadarrrr
geciktiği günü görces mi acaba:) baksana herkes erken erken oluyoooo
biz aslinda tam anlmyla korunmadik olursa olsn die dusunuoduk fakat 3 aydir dusnmeye basldk o yonde calstk diyeym.bir yili gecti evleneli ama bu sure icnde 7 aya yakin esim yoktu.biraz karisik oldu sanirm:)3 aydir diyeym cnm
:))))) bencede ne diyim allah nasip etsin inş o isterse herşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?