Sankı kulagnı deldırıyon sendeufak bı tıkanıklıksa fılm çekılrken acılır kolay kolay tıkanmaz tekrar oyle kulak dgl kı kupeyı ckarınca kapansn 1 yıl tedavıden sonuc alamaynca ısterler filmi bekle sen folık asıt kullan adacayı ıc
Peki bi rahatsızlık sorun falan var mı ?
şimdilik tek bildiğim rahatsızlığım pko. ama rahim filmi de çektirmeyi düşünmüyor değilim. belki perde filan vardır ne bileyim polip filan veya tüplerde sorun :/ sonuçta bunca zamandır hiç mi umurtlamadım değil mi. hani kimyasal gebelik bile yaşamadım. Eşimde de ileri harekette sorun varmış ama sayı iyi olduğu için normal yolla olur dedi doktorlar. tamamen nasip aslında da. işte yine de tedbirimizi almamız gerek.
Tatlim haftasonu yapicam ve haberi vericem merak ediorum ben de deli gibii..Rabbim ins nasip etmistirve simski tutunur bana cunku benim de bi tane kaybim var..korkuorum cok ama Rabbim buyuk..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın...İnsanın içi rahat etmeyince bir sürü ile soru ile dolaşmak zor...
Allah kolaylık versin ve rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...
Ben bu ay olumsuz sonuca kendimi bayaga hazırlamıştım ve sürekli kendime "bunda da bi hayır vardır" diye hatırlatıyorum iyiyim yani..
Ama eşim sabah "belkide adet deildir bekleyeli" diye ümitlendikçe ben üzülüyorum oofff
Tam da tarif ettiğin gibi daha önce erken olmazdım gecikirdi ama erken olmazdı hem de 5 6 gün erken :)
Ama şöyle bi sorun var ki benim normal adetimde kahverengi leke ile başlıyo ve ilk 2 3 gün sadece leke görüyorum bunun yerleşme olup olmadıgını anlamam zor...en iyi ihtimal 3 gün sonra devam etmezse ancak anlayablrim :):)
Bu arada iyi dileklerin ve desteğin için çooookk teşekkür ederim :)
Sen ne kadardır deniyordun kiiiiii?
Ya hemen vazgeçmeyeydinizzz
Mayısı birliktee bekleyecektikkkkk :
Yine de hakkında hayrlısı olsun biliyoruz ki bizim hayır gördüümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır gizlidir....
Haklısın...İnsanın içi rahat etmeyince bir sürü ile soru ile dolaşmak zor...
Allah kolaylık versin ve rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...
Ben bu ay olumsuz sonuca kendimi bayaga hazırlamıştım ve sürekli kendime "bunda da bi hayır vardır" diye hatırlatıyorum iyiyim yani..
Ama eşim sabah "belkide adet deildir bekleyeli" diye ümitlendikçe ben üzülüyorum oofff
biz bunu başardık sanırım. dün akşam ilişki bu sabah muhtemel çatlama. kısmet artık
Slm bacilar yeni hamisler var mi gecmise baksmadim cepten girdigim icin. Yarin adet gunum pazartesi kan testi yaptirmistim ama doktorum adeti bekleyelim demisti. Hicbir belirtim yok goguslerim sis sadece. Batma agri yok. Bakalim umudum yok ama hayirlisi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaar hamile arkadaslar belirtilerini ve nezaman basladigini yazabilirler miiiii
Bize de bi fikir olur.
cano bi ben varım zanımca gebe bu hafta bende kolluyorum kızları sıkı takipteyim yani :) gebe kalanı enselicem sana da habar ederim benim de memeler şişti karnıma batmalarsa adet günüm geçtikten sonra başladı
Amin Allah gönlüne göre versin güze haberler alalım bi on beş güne duyarız artık :)
canım benim de göğüslerim fena hassas ayrıca yeni başlayan karın batmalarım var dün test yaptım sonuç pozitif :) dilerim seninde öyledir
günaydınnnnn......ya acaba testmi yapsam gerçi daha dört gün var adetime acaba belli olurmu bişey varsa....
canom benim belirtiler adetime 4-5 gün kala başladı klasik kasık ağrısı sanki adet olucam hissi ve en belirgini meme sızlamaları ha bir de az miktarda da olsa kabızlık çünkü ben hiç kabız olmam bi baktım kabızım var bunda bi iş dedim 3 gün sonra testle çıktı gebelik.. diğer ilk gebeliğimle aynı belirtiler ikinci gebeliğimde ise hiç belirti olmadı zaten kimyasal oldu bu üçüncü dilerim RAbbim bağışlar hepimize evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?