Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Peki bi rahatsızlık sorun falan var mı ?

şimdilik tek bildiğim rahatsızlığım pko. ama rahim filmi de çektirmeyi düşünmüyor değilim. belki perde filan vardır ne bileyim polip filan veya tüplerde sorun :/ sonuçta bunca zamandır hiç mi umurtlamadım değil mi. hani kimyasal gebelik bile yaşamadım. Eşimde de ileri harekette sorun varmış ama sayı iyi olduğu için normal yolla olur dedi doktorlar. tamamen nasip aslında da. işte yine de tedbirimizi almamız gerek.

Son düzenleme:

Haklısın...İnsanın içi rahat etmeyince bir sürü ile soru ile dolaşmak zor...
Allah kolaylık versin ve rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...

Ben bu ay olumsuz sonuca kendimi bayaga hazırlamıştım ve sürekli kendime "bunda da bi hayır vardır" diye hatırlatıyorum iyiyim yani..
Ama eşim sabah "belkide adet deildir bekleyeli" diye ümitlendikçe ben üzülüyorum oofff

topik sahibimiiiiz biraz bizimle ilgilenir misiiinnnn
hamilelerimiz vaaar, yeni batlar vaaarrr
ayrıca sende ne belirtiler vaaaar:)

topik sahibimiiiiiiizzzzz

canım nedir son durum? reglin geldi mi yoksa aynı devam mı?

hayırlısı olsun..kısmet.. belki dönerim aranızaa

Slm bacilar yeni hamisler var mi gecmise baksmadim cepten girdigim icin. Yarin adet gunum pazartesi kan testi yaptirmistim ama doktorum adeti bekleyelim demisti. Hicbir belirtim yok goguslerim sis sadece. Batma agri yok. Bakalim umudum yok ama hayirlisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bat 16 nisan fakat dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatifff(((( umudum mayısa kaldı

hatırladığım kadarıyla sen daha yeni sayılırsın canım. üzülme. Olur Allah'ın izniyle, Rabbimiz gönlüne göre, sağlıkla sıhhatle versin inşaAllah.

cano bi ben varım zanımca gebe bu hafta bende kolluyorum kızları sıkı takipteyim yani :) gebe kalanı enselicem sana da habar ederim benim de memeler şişti karnıma batmalarsa adet günüm geçtikten sonra başladı

Kizlaaar hamile arkadaslar belirtilerini ve nezaman basladigini yazabilirler miiiii
Bize de bi fikir olur.

canom benim belirtiler adetime 4-5 gün kala başladı klasik kasık ağrısı sanki adet olucam hissi ve en belirgini meme sızlamaları ha bir de az miktarda da olsa kabızlık çünkü ben hiç kabız olmam bi baktım kabızım var bunda bi iş dedim 3 gün sonra testle çıktı gebelik.. diğer ilk gebeliğimle aynı belirtiler ikinci gebeliğimde ise hiç belirti olmadı zaten kimyasal oldu bu üçüncü dilerim RAbbim bağışlar hepimize evlat

Ay cok sevindim canimm tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallahhh. Benim de kasik agrilarim bu saat itibari ile basladi. Asagidan bicak sapkaniyo sanki hafiften. Normalde boyle adet belirtilerinde hmn sicak koyarim ayaklarima hem cabuk soker hemde agrimi azaltir. Goguslerim adete kdr inerdi bu sefer inmedi amann bi seye de baglamak istemiyorum sekiz aydir ayni sarkiyi caliyoruz biz de gelen yok valla. Oglum dort yasina geldi kardes de kardes esim cocuk bebek. Valla bugun avm de hep gozu bebek giyimde bebek oyuncakta. En cok onlar icin istiyorum. Hakkimizda hayirlisi diyim bilir onlar gelecek zamani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şafak 7 bakalım hayırlısı artık kızlar ilişkiden 5 gün sonra bile belli olan testler varmış bilginiz var mı?

saol paylaştığın için arkadaşıımmm
inşallah güzel bir hamilelik geçirip yawrucağına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…