Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

topik sahibimiiiiz biraz bizimle ilgilenir misiiinnnn
hamilelerimiz vaaar, yeni batlar vaaarrr
ayrıca sende ne belirtiler vaaaar:)

Bence deeee

canım nedir son durum? reglin geldi mi yoksa aynı devam mı?
Hayır gelmedi aynen devam pecete koyuyorum sadece o bile günde bi iki kere lekeniyo:)
Hayırlısı ama benim ümidim yok 2 gün sonra sökülürüm başka belirti yok gögüslerim falan o kadar rahat ki :)

hayırlısı olsun..kısmet.. belki dönerim aranızaa

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallaah....

hatırladığım kadarıyla sen daha yeni sayılırsın canım. üzülme. Olur Allah'ın izniyle, Rabbimiz gönlüne göre, sağlıkla sıhhatle versin inşaAllah.

Amin inşallah...8 aydır istiyorum iste bende yani 9.aya kaldım bi tane düşügüm var ...
Hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip eder inşalah rabbim cümşemize

kızlaaar rüya gördüm. bi kız çocuğu var burundan nasıl sümük akıyo sormayın. siliyom siliyom. bitmiyo. şimdi rüya tabirlerine baktım:) ne göreyim.

Sümük görmek, çocuğa işarettir.
Rüyada görülen sümük evlat anlamını taşımaktadır.
Rüyada Sümük Temizlemek

Rüya sahibine müjdeli bir haber verileceği anlamına gelir. Yani rüya sahibi kadınsa anne olacak, erkekse baba olacak demektir. Bu haberin müjdecisi de bir doktordur.

iğrenc oldu biraz ama, tabiri güzel napiiim

canım ilk idrarla yapmayın demişler bu testle öğrenen başka topikteki arkadaşlara sordum benim 15 inde eşimin doğum günü inş müjdeli haberi o gün verebilirim

inşş.cnm güzel bi süprizle verirsin testi :) ama diğer testlerde ilk idrarlaa güvenli sonuçmuş şaşırdım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…