Allah gelecek bebeğine uzun ömürler versin canım. Takmıyordum aslında ama gün yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum.
Cnmm karnım ağrıyo uyku halim devam ediyor bide kabızlık var sende neler var ?
canım bende sürekli uyku hali var ve 2-3 gündür bulantım var acaba üşüttümmü? bilmiyorum karın ağrısı ara ara sanki adetolacakmışım gibi:26:
valla dun bi test aldım nette araştırdım ilişkiden 7 gün sonra belli oluyomuş ama yapmaya cesaret edemedim:18:İnş. o adet hiç gelmez cnm tahil yaptırsak cıkarmı acaba cok merak ediyorummm
valla dun bi test aldım nette araştırdım ilişkiden 7 gün sonra belli oluyomuş ama yapmaya cesaret edemedim:18:
eczaneden aldım burda kk dada çok kişi 1 hafta önceden bu testi yapıp öğrendiklerini yazmış adı oncomed:18:Marka neymiş cnm her eczanede varmı acabaa merak ettim bak şimdi :18:
sol gögsümün ucunun renginde açılma var sanki:)böyle değişklikmi:)
eczaneden aldım burda kk dada çok kişi 1 hafta önceden bu testi yapıp öğrendiklerini yazmış adı oncomed:18:
eczaneden aldım burda kk dada çok kişi 1 hafta önceden bu testi yapıp öğrendiklerini yazmış adı oncomed:18:
topik sahibimiiiiz biraz bizimle ilgilenir misiiinnnn
hamilelerimiz vaaar, yeni batlar vaaarrr
ayrıca sende ne belirtiler vaaaar:)
Hayır gelmedi aynen devam pecete koyuyorum sadece o bile günde bi iki kere lekeniyo:)canım nedir son durum? reglin geldi mi yoksa aynı devam mı?
hayırlısı olsun..kısmet.. belki dönerim aranızaa
hatırladığım kadarıyla sen daha yeni sayılırsın canım. üzülme. Olur Allah'ın izniyle, Rabbimiz gönlüne göre, sağlıkla sıhhatle versin inşaAllah.
canııımmm çok mu belirgin belirtilerin var. çünkü bukadar erken test yapman yok yere üzülmene sebep olabilir
Aldında daha yapmadınmı cnm ? bende alırım
aldım da elim gitmedi yapmaya 2-3 daha beklemeye çalışıcam dayanabilirsem:18:
ozaman bende yarın alıcam pazar günü ilk idrarımla yapim bari cnm yoksa catlıcam.
valla heyecanlı bekleyişşşş
canım ilk idrarla yapmayın demişler bu testle öğrenen başka topikteki arkadaşlara sordum benim 15 inde eşimin doğum günü inş müjdeli haberi o gün verebilirim
inşş.cnm güzel bi süprizle verirsin testi :) ama diğer testlerde ilk idrarlaa güvenli sonuçmuş şaşırdım şahsen.
valla ben diyenlerin yalancısıyımyinede sen bilirsin ben ilk kez idrar testi yapıcam nası olduğunu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?