KIZLAR YARIN REGLIMIN IKINCI GUNU VE RANDEVU İÇİN ÖZEL HASTAHANEDEN RANDEVU ALDIM ???
doktor kızarmıki regl iken niye geldin diye
alttan muayne talep etcem ??
ya okadar yerde sordum bi kişi de evet demedi. Arkadaşlar bu soğan kürünü içipte hamile kalan varmı Allah aşkına biri evet ben kaldım desin :)
ya okadar yerde sordum bi kişi de evet demedi. Arkadaşlar bu soğan kürünü içipte hamile kalan varmı Allah aşkına biri evet ben kaldım desin :)
neden kızsın yumurta takibi yaptırcam dersin ki yumurta takibi yaptır bence
ayy hiç gitmedim ne dicem napcam bilmiyrum
yedı aydır gebe kalamıyorum dicem
selam canım soğan kürüne ben başladım ama iğrenç bişi ya içerken bi dert içtikten sorada azımdaki soğan tadı midemi bulandırıo allah yardımcımız olsun valla
KIZLAR YARIN REGLIMIN IKINCI GUNU VE RANDEVU İÇİN ÖZEL HASTAHANEDEN RANDEVU ALDIM ???
Allah razı olsun hayırlısı bakalım
valla ben yaptım ama gebe kalamadım
evet de birde yumurta takibi yaptır 2. yada 3. gün gidiliyor zaten ne zaman çatladığını falan öğrenirsin bunları bilmen lazım hiç ovalasyon testi kullandın mı ?
mrhb canım sitede bi yerde soğan suyu ile ilgili topik var ve hamile kalanlarda oluyo bende denemeye calıştım ama kokusuna dayanamadım bıraktım o yüzden inş en kısa zamanda bizimde göbüşlerimiz dolar ben evlendiğimden beri korunmadıgım haldde sorunda yok ama olmuyo
arkadaşım kullandı ama doktoru kızmıştı o var olan dengeyide bozduğu için kesinlikle önerilmiyor 6 ay sonra faydası oluyormuş
arkadaşım kullandı ama doktoru kızmıştı o var olan dengeyide bozduğu için kesinlikle önerilmiyor 6 ay sonra faydası oluyormuş
asıl adetliyken gel derler hormonlar yumurtalıklar o zaman daha çok belli oluyor akıllılık etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?