Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

KIZLAR YARIN REGLIMIN IKINCI GUNU VE RANDEVU İÇİN ÖZEL HASTAHANEDEN RANDEVU ALDIM ???
doktor kızarmıki regl iken niye geldin diye
alttan muayne talep etcem ??

KIZLAR YARIN REGLIMIN IKINCI GUNU VE RANDEVU İÇİN ÖZEL HASTAHANEDEN RANDEVU ALDIM ???

neden kızsın yumurta takibi yaptırcam dersin ki yumurta takibi yaptır bence

ya okadar yerde sordum bi kişi de evet demedi. Arkadaşlar bu soğan kürünü içipte hamile kalan varmı Allah aşkına biri evet ben kaldım desin :)

mrhb canım sitede bi yerde soğan suyu ile ilgili topik var ve hamile kalanlarda oluyo bende denemeye calıştım ama kokusuna dayanamadım bıraktım o yüzden inş en kısa zamanda bizimde göbüşlerimiz dolar ben evlendiğimden beri korunmadıgım haldde sorunda yok ama olmuyo

ya okadar yerde sordum bi kişi de evet demedi. Arkadaşlar bu soğan kürünü içipte hamile kalan varmı Allah aşkına biri evet ben kaldım desin :)

ben diyemicem çünkü bu ay başladım ama bi arkadaşımın iki yıl çocuğu olmadı bu soğan kürünü yaptı eşinede keçiboynuzu kürünü yaptı o ay hamile kaldı

Evet canim yumurtaliklari temizliyor kist miyom iltihap temizliyor burada sogan kuruyle ilgili topikte var orada hamile kalan cok

ayy hiç gitmedim ne dicem napcam bilmiyrum
yedı aydır gebe kalamıyorum dicem

evet de birde yumurta takibi yaptır 2. yada 3. gün gidiliyor zaten ne zaman çatladığını falan öğrenirsin bunları bilmen lazım hiç ovalasyon testi kullandın mı ?

merhaba arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim :) Nisanda 1.yılımız olucak ama hiç korunmadımız halde birşey olmadı malesef (( bu ay doktora gittim benım yumurtlamam adetıme yakın oluyor gittiğimde doktor yumurtalıkların sıvı toplamış çatlama olmuş olabilir bana göre 23ünde adet olmam lazımdı ovulasyon testinde yumutlamam 15inde oldu doktora öyle dedim doktorda ozmn 29 unda adet olman lazım dedı hala adet olmadım zaten ( ayy okdr çok istiyorum kı evlılık yıldönümüzde eşime süpriz yapimmm ahh ahh nerde :/ kırmızıları görmekden bıktım Allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh

asıl adetliyken gel derler hormonlar yumurtalıklar o zaman daha çok belli oluyor akıllılık etmişsin

evet de birde yumurta takibi yaptır 2. yada 3. gün gidiliyor zaten ne zaman çatladığını falan öğrenirsin bunları bilmen lazım hiç ovalasyon testi kullandın mı ?

hayır kullanmadım ama yumurtladıgım gunlerı ben anlıyorum agrıdan ve jel gibi gelen elastık akıntıdan ?

bende 4 aydır falan deniyorum gerçi ama bende hayal kırıklığına uğradım.. herkesin dilinde bi soğan kürüdür gidiyo bide ben içiim dedim o ne arkadaşım kocama yaklaşamıyorum hani eğer hamile kalan varsa dedim ona göre zorlıycam kendimi :) Amiiinnn tatlım İnşallah bizimde hayırlısı ile bebişlerimiz olur

canım kızmaz zaten o şekilde gitmen gerekiyor ama en erken 3.günü yada 4.günü gidilio bana kalırsa randevunu bi sonraki güne aldır yani 3.günü git

cevap veren herkese teşekkürler :) ama yinede birinci ağızdan duymayınca tatmin olamıyorum ah benn...

arkadaşım kullandı ama doktoru kızmıştı o var olan dengeyide bozduğu için kesinlikle önerilmiyor 6 ay sonra faydası oluyormuş

al bide burdan yak! kafam zaten karışık bu doktorlada birbirini tutmuyor neye inanacağımızı şaşırdık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…