bugün sabah test yaptım 2.çizgi çok garip şekilde varla yok arası çıktı 1 saat sonra yaptım onda test bozuk çıktı öğlen yemek molamda gidip kan vereceğim bana dua edin lütfen kızlar
umutları tüketmek yokkk lütfennn
:) inşallah canım bidakine kısmet artık sen den güzel haber alırız inş hem gününde geçmiş umutlandım senın adına nasıl beklıyosun ya ben dayanamyıp yaptım test adetimi bekliıorum bugun yarın gelir
kızlarrr hamiş olanlar hamileliklerini,batasıca batı gelenler yeni batlarını söylerlerse listemizi yenilenemek istiyorummmm :) bu arada bende de hala tık yok..2 gün geçti inadım inatttt yapmıcam test..geçtiğimiz 7 ay yaptım da noldu hep negatifi gördüm..bakalım nasip beklemedeyim ben bi kaç gün daha :)
Benim deeee birlikte bekleriz artık :)))
inşaalah canım hep beraber güzel haberler veririz:) göğüslerim inanılmaz şişti. ara ara da hafif kasıklarım ağrıyo. tabi bunlar adet öncesi belirtiler de olabilir
yok canım adet olmadım şuan ama bekliyorum olsaydı çıkardı herhalde hayalet çizgi bile yok
inşaalah canım hep beraber güzel haberler veririz:) göğüslerim inanılmaz şişti. ara ara da hafif kasıklarım ağrıyo. tabi bunlar adet öncesi belirtiler de olabilir
canımmm ebnm bat battı :)))) 7 mayıs yeni bat tarihim. bu ay da olmadı 11. aya giricez sanırım artık dün doktordaydık gene eşim dayanamadı biz ümitsizliğe düşelim mi dedi. doktor da yok sizin %99.9 olacak sorun yok çünkü dedi. ama tedavinin hangi aşamasında olur onu bilemiyorum dedi. birazcık ta olsa rahatlattı bu beni .3. küre başladık tedavide. en olumlu yanı yumurtalar oluşuyor ve kendliğinden çatlıyor. bu kadar bekledik bari ikiz oluverse bir anda Alalh ım elimizi boş çevirmesinnn hiç birimizin
bugün sabah test yaptım 2.çizgi çok garip şekilde varla yok arası çıktı 1 saat sonra yaptım onda test bozuk çıktı öğlen yemek molamda gidip kan vereceğim bana dua edin lütfen kızlar
canım çok etkileniorum ben test yaptığımda ve negatif çıktığında..hatta adet olana kadar test yaptığımı biliorum negatif çıktığı halde..bi de 7 aylık süre içinde tam 3 yakınımdan gebelik haberi aldım isyan ettiğim de oldu Allahım güzel rabbim affetsin günah yazmamış olsun inş..o yüzden bekliorum bu ay saldım yani
Bencee umutsuzluga kapılmak için erken sonuçta adet günün daha bugün....geçmedi bile :)
Tabi hakkında hayırlısı olsun inşallaaahh :)
canım çok etkileniorum ben test yaptığımda ve negatif çıktığında..hatta adet olana kadar test yaptığımı biliorum negatif çıktığı halde..bi de 7 aylık süre içinde tam 3 yakınımdan gebelik haberi aldım isyan ettiğim de oldu Allahım güzel rabbim affetsin günah yazmamış olsun inş..o yüzden bekliorum bu ay saldım yani
Hayırlısı olsun bakalım ..
İnşallah yumurta takibi ile hayırlısı ile hamile kalırsın :)
Günaydııınnn herkese :)
Nasılsın cemrecinar :)
:) ölemi diyorsun bekleyelim bakalım benim genelde adet olcagıma bikaç saat kala olur agrılarım şuan tık yok
rabbım sana bu ay hayırlı haberler versın ınsallah ben umutluyum sende:) ayrıca benımde yenı bat ım 1 mayıs :)
Gunlerin biran once gecmesini ve sonucla karsilasmayi istiyorum:) olumlu veya olumsuz. Hakkimizda hayirlisi
Bu arada umitlendirmek istemem ama sen bu ay hamile hbri alcakmissin gibi hissediyorum ben
bat lar yenidenmi düzenleniyor?
bnm yeni bat 6 mayıs.. yeni haber yokmuu??
En son taramtaram müjdeyi veri ve yeni haber deeee CICIBICIMELEK den bekliyoruzz :))
03062008 İnatla test yapmayı reddediyorr
rabbım sana bu ay hayırlı haberler versın ınsallah ben umutluyum sende:) ayrıca benımde yenı bat ım 1 mayıs :)
hayırlısı olsun inş herkez için...
03062008 nasıl dayanabiliyor test yapmadan anlamadımm 40 kez yapmıştm bn olsm belki de yapmıştır...yemin etmiş sanrım daha önce o yuzden paylaşmıyordur bizimlee..hayırlısı
Bendeee yapmıştıım çoktan :)
Zaten planım 16 sında olmazsam 17 sinde yapacam hemeenn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?