her zaman şükür ediyorum canım Rabbim isyana düşürmesin ama kimseyide evlatla sınamasın çok zor olmaması insanlaa bakıp iç geçirmekkk
Ewet canim ya rabbim bizi evlat eksikligiyle sinamasin saglikli bebislerimiz olur insallah :) yinede halimize sukur edip ellerimiz acip dua edip istemekten baska caremiz yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meryem ana otunu duydunuz mu ?
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
Candy_88---------------------------------------------2 nisan
elif_14-------------------------------------------------2 nisan
butterfly143------------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Asimelik---------------------------------------------8 nisan
CICIBICIMELEK-------------------------------------8 nisan
susayaci--------------------------------------------10 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
kaygili_kiz------------------------------------------10 nisan
gulsahhh01-----------------------------------------10 nisan
blackanqel90---------------------------------------11 nisan
dusjeli-----------------------------------------------11 nisan
blackberry34----------------------------------------12 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
laleaslan--------------------------------------------13 nisan
moonspell_-----------------------------------------14 nisan
calimero32------------------------------------------14 nisan
fananay--------------------------------------------16 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
bernaaydin------------------------------------------17 nisan
cemrecinar-----------------------------------------17 nisan
zahmiin---------------------------------------------18 nisan
jonguil----------------------------------------------18 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
songül0134-----------------------------------------19 nisan
glsns------------------------------------------------19 nisan
esesbade-------------------------------------------20 nisan
dmk03----------------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
asel_000---------------------------------------------22 nisan
gulbesseker--------------------------------------------25 nisan
korkusuzkorkak-----------------------------------------25 nisan
tweety_34----------------------------------------------28 nisan
pnrkulac------------------------------------------------29 nisan
ideal----------------------------------------------------29 nisan
lulum----------------------------------------------------30 nisan
Hayirli olsun cnm:)
gözün aydın canım. hayırlı olsun
temmuzda 3yıl bitcek 4e gircez
yaa aptallığımdan korunduk
gezcez tozcaz biz dedim boşver geç olsun dedim
bilemedim
korunmayı bıraktık 7 ay bitti 8e girdik ama yok işte
Kızlar kırmızı kartı gördüm maalesef, umutsuzluk yok, mayıs ayında annesine doğum günü süprizi yapacak benim minik kuzum inşallah
Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım kopkoyu 2.çizgi çıktıııı Hamileyimmmmmmm Allah sizlere de yaşatsın inşallah bakalım bunu kucağıma alabilecekmiyim Hanifeeeee sende durumnlar nasıl
Hamile haberlerini okuyunca tuylerim diken diken oldu tum arkadaslari tebrik ederim. Hem sevindim hem de rabbim bana daha yasatmadigi icin dolu dolu oldu gozlerim. Bir an neden diye soracaktim ki seytana yenilmeden bir nefes aldim ve ya nasip dedim. Allah hic birimizi isyana ve umutsuzluga dusurmesin. Dilerim onumzdeki aya umudu kalanlarin rabbim nasibini versin. Benim esim 20 mayis dogumlu Allah bana mayis ayinda esime bu haberi hediye vermeyi nasip etsin. Zaten hep isterdim dogum gununde hediye kutusuna test sonucumu koyayim diye gerci bat 3 mayis ama olsun bu ay bizim de ayimiz olsun. Hepinize selamlar
Kızlar dun adet oldum sonunda 6 gun gecikmeyle bugunde doktora gittim doktor bir haftaya kadar gecikme olması normal dedi hava şartlarından ve psikolojik olabiliomuş yumurta takibine başladı hadi bakalım hayırlısı inş bu ay olur isteyen herkesin amiiiinnnn
günaydın tatlişkolar
Hayirli zamanda bebisin gelir insaallah canimKızlar dun adet oldum sonunda 6 gun gecikmeyle bugunde doktora gittim doktor bir haftaya kadar gecikme olması normal dedi hava şartlarından ve psikolojik olabiliomuş yumurta takibine başladı hadi bakalım hayırlısı inş bu ay olur isteyen herkesin amiiiinnnn
Kızlar benim bat yarın test yapsam mki yaaaa :) zor tutuyorum kendimi
Hayırlısı olsun bakalım ..
İnşallah yumurta takibi ile hayırlısı ile hamile kalırsın :)
Günaydııınnn herkese :)
Nasılsın cemrecinar :)
Hadi bakalım senin son adetin ne zamandı? İnşallah çok bekletmeden gelirler....
Habersiz bırakma ...... benim kasıklarım ağrıyor çok kaç kere tuvalete koştum oldum sanıp birde sanki orama bıçak batıyormuş gibi oluyor. Karnım ve göğüslerim çok şiş birde sabah bilmem ama eşimin parfümü çok kötü geldi burnuma sıkma bir daha şunu dedim:)) Oda sen beğenmiştin dedi:)Ayy sinirlerimde laçka sanki herşeye kızıveriyorum.
Günaydın taramtaram nasılsn? sende de birkaç belirti var hayrolsun insallah hamilesindir
bnm regl 6 nisandı ne gelen var ne giden bekliyorum agrılarım baya gitti cok nadiren batmalar oluo belimde çok ağrı var o kadar. Bakalım neler olcak ?
kesin cnm regl oldum 2.günümdeyimm...
folik asit ffln verdimi dr?
Günaydın taramtaram nasılsn? sende de birkaç belirti var hayrolsun insallah hamilesindir
bnm regl 6 nisandı ne gelen var ne giden bekliyorum agrılarım baya gitti cok nadiren batmalar oluo belimde çok ağrı var o kadar. Bakalım neler olcak ?
Hanifeee dün test yaptım ikinci çizgi koyu bir şekilde çıktı hamileyim sanırım 4 hafta 5 günlük falan sanırım Şaşkınım birşey fazla hissedemiyorum..... Birazda korku var. Sen naptın nasıl durumun inşallah sende bu mutlu haberi alırsın....
Hanifeee dün test yaptım ikinci çizgi koyu bir şekilde çıktı hamileyim sanırım 4 hafta 5 günlük falan sanırım Şaşkınım birşey fazla hissedemiyorum..... Birazda korku var. Sen naptın nasıl durumun inşallah sende bu mutlu haberi alırsın....
aaaaaaaa ciddi misinnnnnçok sevindim çookkkkk hadi hayırlısı olsun yaaa hamile haberleri gelmeye basladı gercekten kendm gibi mutlu oldummm tebrik ederimmm )) inş bnde hamileyimdir bekliyorum cumaya kadar dayancam ))
aaaaaaaa ciddi misinnnnnçok sevindim çookkkkk hadi hayırlısı olsun yaaa hamile haberleri gelmeye basladı gercekten kendm gibi mutlu oldummm tebrik ederimmm )) inş bnde hamileyimdir bekliyorum cumaya kadar dayancam ))
Valla bak ben hala şoktayım işyerinde tırnak yemekten başka birşey yapmıyorum
Ne bileyim korkuyorum sende test alsan çıkar aslında.... ben hiç ummuyordum şok oldum resmen
canımmmm hemen göbüşü konduruorum isminin yanınaaaa :) tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?