Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Yok hic duymadim neymis?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MEDİNEDE varmış yani hacda içenin çoğu hamile kalıyormuş ama aktarlarda çakması çok orjinali olması lazım :26:

aslında benim bat ileri kaydı. yumurta takibi yaptırdığım için, geç yumurtladım oyüzden de bat aslında 20-21 nisan gibi. yani sen benden önce vercen müjdeyi

MEDİNEDE varmış yani hacda içenin çoğu hamile kalıyormuş ama aktarlarda çakması çok orjinali olması lazım :26:

Meryem ana otundan bahsediyorsanız (ki hz.fatıma ananın eli diye de geçiyor) daha çok doğun sırasında açılmanın çabuk olması için kullanılıyo diye biliyorum ben..
sancılar başlayınca suya konur ve o açıldıkça rahimde açılır dogum kolay olurmuş...

aslında benim bat ileri kaydı. yumurta takibi yaptırdığım için, geç yumurtladım oyüzden de bat aslında 20-21 nisan gibi. yani sen benden önce vercen müjdeyi

Olsun geç olsun da yeter kii olsun daaa :)
İnşallah umudu bu ay hala devam eden herkes veriri müjdeyi sonrada mayısata da devam eder müjdeler :))

Hım bunu bilmiyordum bak yeni ögrendim :))
Ya hamile kalmak için duydugumuz herşeye sarılıyoruz :))

aynen kayınvalidemde var o hacdan getirmiş ama benim bebek için uğraştığımı bilmiyor bilmesinide istemiyorum o yüzden isteyemiyorum

hmmm anladm...ee sadce hamile kalmak içinmi kullanılıyormuşş

Bak duyan merak ediyorr :))))

BENDE PEK UMUT YOK NE BİLİYİM BATA BİRGÜN KALA ÇIKMAYAN ÇİZGİ soradanda çıkmaz herhalde 03062008 den güzel haber alcaz gibime geliyo

Yaaa yalnış düşünüyorsun tabi ki hayırlısı ama idrar testinden bahsediyoruzzz kan testi deil ki bu bat a bi gün kala çıksın....
İdrar testinde en düzgün bat ı 10 gün geçince çıkar yanii....
Hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda sonuca ulaşırsın inşallah :)

hamile kalmak için ve doğumuda çok kolaylaştırıyormuş canııım

hmm başka faydası da olaymışş öyle iste derdimm
eşin istesin olmaz mı yada arkadşna yada akrabn için fln

kv.si getirmiş ya o yuzden merk ettim zemzem suyu snadm ilk kv.ler ne getir başka

hmm başka faydası da olaymışş öyle iste derdimm
eşin istesin olmaz mı yada arkadşna yada akrabn için fln

kv.si getirmiş ya o yuzden merk ettim zemzem suyu snadm ilk kv.ler ne getir başka

:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…