Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlarrr hamiş olanlar hamileliklerini,batasıca batı gelenler yeni batlarını söylerlerse listemizi yenilenemek istiyorummmm :) bu arada bende de hala tık yok..2 gün geçti inadım inatttt yapmıcam test..geçtiğimiz 7 ay yaptım da noldu hep negatifi gördüm..bakalım nasip beklemedeyim ben bi kaç gün daha :)

günaydııınnn. bnmde bat 6 nisan fakat gelen giden yok beklemedeyim listeyi ona göre düzenleyebilirsin

Ayyy 2 gün geçmiş inş. hamişsindir :) Biraz daha sık dişini benm batıma 10 gün var ama cok heyecanlıyım.Nasipse olur inş.

Ayyy 2 gün geçmiş inş. hamişsindir :) Biraz daha sık dişini benm batıma 10 gün var ama cok heyecanlıyım.Nasipse olur inş.

amin canım inşallah..Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kollarını boş bırakmasın..dayanıorum bakalım nereye kadar dayanıcam

benim de bat 16 nisan beklemedim bakalım:)) çok heycanlı...

Benim deeee birlikte bekleriz artık :)))

KIZLAR akşam yaptım negatif baya umutluydum ama olmamış bu ayda napalım önümüze bakıcaz ama üzüldümm yinede

Dur ya hu bat ın bugün degilmiydi?
Oldun mu kii adet ?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :))

yazarım tabiki aynen insan en ufak belirtiyi hamileliğe yoruyo çok istedgmz için olsa gerek.. durumları beni etiketleyerek haber verirsen sevinirm bnm yarın regl günüm bakalım ne olcak .

bugün sabah test yaptım 2.çizgi çok garip şekilde varla yok arası çıktı 1 saat sonra yaptım onda test bozuk çıktı öğlen yemek molamda gidip kan vereceğim bana dua edin lütfen kızlar

bugün sabah test yaptım 2.çizgi çok garip şekilde varla yok arası çıktı 1 saat sonra yaptım onda test bozuk çıktı öğlen yemek molamda gidip kan vereceğim bana dua edin lütfen kızlar

İnşallaahhhh inşallaaaahhhhhhh yüksek degerlerle müjdeyi alırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…