ewtt 1 aycıkk ne olcak
bakk allah söyletti hamilelik dedinn
kızlar candy_88 den bi haber yokmu batı geçen bi o var:18:
inş daha fazla güncellemene gerek kalmaz:26: geri kalanların hepsi hamiş olur
AyPrensesi---------------------------------------------6 mayıs
umuttttt---------------------------------------------7 mayıs
CICIBICIMELEK-----------------------------------------8 mayıs
Ne güzel peşpeşe düşmüş bat larınızz :)))
Hadi bi daha ki ay peşpeşe verirsiniz inşallaah müjdeleri :)
amminn inş. hayılı olsun ..
şuanda zahideyi izliyorum atw de tüp bebek yapmış bi kadın 4 aylıkk
darısı başımızaa
selam arkadaşlar adet olcakmış gibi hafiften ağrılarım başladı galiba bu ayda olmadı
Amin en doğal yollarla en tez zamanda inşallaahh :))
AyPrensesi---------------------------------------------6 mayıs
umuttttt---------------------------------------------7 mayıs
CICIBICIMELEK-----------------------------------------8 mayıs
Ne güzel peşpeşe düşmüş bat larınızz :)))
Hadi bi daha ki ay peşpeşe verirsiniz inşallaah müjdeleri :)
selam arkadaşlar adet olcakmış gibi hafiften ağrılarım başladı galiba bu ayda olmadı
Ben dün daha günüm gelmeden dayanamayıp test yaptım. Tabiki negatiff.. Çok heyecanlanıyorum ben yaa..
Canim benimde ayni sekilde sag kasigimda batma gogsumde sislik var bunlar yumurtlama belirtisi diye diger topiclerde okumustum fakat bugun 15.gun hala silik cikiyo belli belirsiz inan bende anlamadim sen hangi marka test kullaniyosun canim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pozitif dusunmemiz gerekiyo hormonlarimizi cok etkiliyomus su kafamiza takmalarimiz moral bozuklugumuz acabalarimiz direk hormonlara etki ediyomus sende oyle yapma yine sukur deyip yeniden calismalara devam rabbim uygun zamani bilir verir insallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzumm senin adetin 18 i değilmiydi bugünden başlamazki ağrılar inş. bebiş ağrılarıdır :)
canım listeden baktım batın 18 gözüküyor. inşallah bebişin ağrılarıdır bunlar.
laboquick kullanıyorum da sıkıntılı bence ya. ikinci çizgi çıkmayan günden bir gün sonra yine silik çıktı ikinci çizgi. çatlama olduysa niye tekrar çizgi çıkıyor saçma yani. bebek döllenirken olur mu acaba böyle batmalar.
Arkadaşlar bugün benim regl günüm henüz olmadm fauat 1 hafta önce test yaptm 0.100 idi negatıf yani ama bugun beyaz kokusuz bir akıntım war adet oldum sanıyorum gdıyorum o akntı beyaz akntı nedırkı[COLOR=#800080"][/COLOR]
canım elifte öyle sölemiş çok sevindim ozamn bebek olursa 10 gün öncedden başlayabilir yani aslında benim 2 gün önceden başlardı adet olurdum ama bu sefer erken başladı bide gaz sancıda var arada ozamn ben seviniyim inşallah bebek ağrısıdır
tatlım geç yumurtluo olmayasın daha 10 gün var olabilir bak..yumurtlama ağrısı da olabilir yani
Yok canım zannetmiyorum çünkü ateş yönteminide deniyorum en son yumurtlamam ayın 3üydü ertesi gün aşırı bi kasık ağrısı oldu 5inde geçti sora ateşim 5 inde yükseldi şimdi yumurtladığımı zannetmiyorum ama yinede ben çalışmaları bırakmadım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?