Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ewtt 1 aycıkk ne olcak

bakk allah söyletti hamilelik dedinn

Hiç farketmedim hee :)))
Hadi inşallaahhh önümüzde aya nasip olur yaa herkese :)

kızlar candy_88 den bi haber yokmu batı geçen bi o var:18:

O adet oldu onunda umudu mayısaaa

inş daha fazla güncellemene gerek kalmaz:26: geri kalanların hepsi hamiş olur

İnşallaaaaaahhhhhhh yaaa :)))

AyPrensesi---------------------------------------------6 mayıs
umuttttt---------------------------------------------7 mayıs
CICIBICIMELEK-----------------------------------------8 mayıs

Ne güzel peşpeşe düşmüş bat larınızz :)))
Hadi bi daha ki ay peşpeşe verirsiniz inşallaah müjdeleri :)

Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum,Allah'ım saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip etsin inşallah :) negatif olanlar umutsuzluğa kapılmiyoruzzz yola devam arkadaşlarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amminn inş. hayılı olsun ..
şuanda zahideyi izliyorum atw de tüp bebek yapmış bi kadın 4 aylıkk
darısı başımızaa

aynen canım. hepsi inşallah arka arkaya müjdelerini verirler.

Arkadaşlar bugün benim regl günüm henüz olmadm fauat 1 hafta önce test yaptm 0.100 idi negatıf yani ama bugun beyaz kokusuz bir akıntım war adet oldum sanıyorum gdıyorum o akntı beyaz akntı nedırkı[COLOR=#800080"][/COLOR]

Son düzenleme:

laboquick kullanıyorum da sıkıntılı bence ya. ikinci çizgi çıkmayan günden bir gün sonra yine silik çıktı ikinci çizgi. çatlama olduysa niye tekrar çizgi çıkıyor saçma yani. bebek döllenirken olur mu acaba böyle batmalar.

bende de fazla bir pozitiflik var hayal kırıklığı olmayaydı sonu. yumurtladığımdan bile emin değilim daha ama

Kuzumm senin adetin 18 i değilmiydi bugünden başlamazki ağrılar inş. bebiş ağrılarıdır :)

ewet canım gerçekten erken ama üşüttüm galiba die düşündümde bebek olursa 10 gün önceden ağrıyabiliyormu bak içime ümit doğru birden inşallahhhh

canım listeden baktım batın 18 gözüküyor. inşallah bebişin ağrılarıdır bunlar.

canım elifte öyle sölemiş çok sevindim ozamn bebek olursa 10 gün öncedden başlayabilir yani aslında benim 2 gün önceden başlardı adet olurdum ama bu sefer erken başladı bide gaz sancıda var arada ozamn ben seviniyim inşallah bebek ağrısıdır

canım ben 3 ay kullandım laboquick marka..birinde kimyasal gebelik oldu biri fos çıktı bu son ay da kullandım bekliom bakalım en koyu gördüğün günü değerlendir koyuluktan sonra silik çıkması yumurtanın çatladığı anlamına gelio..koyu çıkan günü ve silik çıkan ilk günü değerlendir

Akıntı adet belirtisi de olabiliryormuş hamilelik önceside artıyormuş yani akıntıyı bakarak tahmin zorr

tatlım geç yumurtluo olmayasın daha 10 gün var olabilir bak..yumurtlama ağrısı da olabilir yani

tatlım geç yumurtluo olmayasın daha 10 gün var olabilir bak..yumurtlama ağrısı da olabilir yani

Yok canım zannetmiyorum çünkü ateş yönteminide deniyorum en son yumurtlamam ayın 3üydü ertesi gün aşırı bi kasık ağrısı oldu 5inde geçti sora ateşim 5 inde yükseldi şimdi yumurtladığımı zannetmiyorum ama yinede ben çalışmaları bırakmadım zaten :)

işte buuu bırakmak yokkk..biz bıraktık siz bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…