Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ateş yöntemiyle yumurtlamanın ilgisi mi var:44:

ewet hemde çok ilgisi var ateş yöntemiyle hamile kalıp yada adet olcağını bile anlayabiliyosun süper bi yöntem ama öncelikle vucudunu tanıman lazım adet döneminde ateş nasıl yumurtlama zamanında nasıl hepsini bilmen gerekio mesela kimisi yumurtlama zamanı ateşi birden yükselip düşüo kimisininde birden düşüp yükselio ve adet dönemine kadarda öle kalıo adet günü yada bi iki gün öncesi düşerse hamile deilsin ama yüksek kalırsa yüzde 99 hamilesin

Bende aynisini kullaniyorum 9.gunden itibaren surekli silik cikiyo bugun 16.gun hala silik cikiyo benimde oyle testlermi bozuk anlamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de fazla bir pozitiflik var hayal kırıklığı olmayaydı sonu. yumurtladığımdan bile emin değilim daha ama

Aynen benide suan o stres sardi acaba yumurtlayamiyomuyumda surekli silik cikti acaba doktora mi gitsem diyorumda bu ay olmazsa mayista kesin gidicem 26 nisani bekliyorum sabredicem artik

kaçıncı gundesin canım

ben geldimmm canım ben soğan kürünü bırakınca adet düzensizliği oldu yine. daha doğrusu tamamlayamadım. 2 dönem kullandım. 3. dönemde yapamadım ben de hayıt hapına başladım. inşaAllah düzene girer de. artık ne düşündüğümü bilmiyorum. sanırım akışına bıraktım. o yüzden zayıflama topiciğine geçtimdi . ama bakarız bu ay sürpriz yapar bebeciklerimiz, hani süper olur
aayyy.... hani gitmesen diyorummm, hani gitmesen diyorummm

Ben bugun 16.gunumdeyim hala silik

canım inşallah yarın yakalrsin hala çok mu silik ikinci çizgi

aaa cidden süper

Bende aynisini kullaniyorum 9.gunden itibaren surekli silik cikiyo bugun 16.gun hala silik cikiyo benimde oyle testlermi bozuk anlamadim

bilmiyorum ki hiç beğenmedim

git bakalım ne diyecek. sorun yoktur inşallah

hoşgeldiiiiiiin. umarım 10 kg alırsın önümüzdeki aylarda. hepimiz tabi. bebişimizle inşallah

hayıt hapı işe yarıyor mu ne zaman başladın

hoşgeldiiiiiiin. umarım 10 kg alırsın önümüzdeki aylarda. hepimiz tabi. bebişimizle inşallah

hayıt hapı işe yarıyor mu ne zaman başladın

sağ ol hoş buldumm :) inşaAllah canım. hapı daha 6 gündür kullanıyorum. aralıksız 3 ay kullanmak gerekiyormuş ama ben önümüzdeki ay için planlara başladım. bir süredir araştırıyordum yine. doktorumu belirledim. rahim filmi, smear filan hormon tahlili dışında biraz daha ayrıntılı araştırmalar yapılmasını isteyeceğim. bakalım hayrolsun.
senle bir ara konuşmuştuk ama unuttum sanırım canım ya. pko var mıydı sende, ne zamandır bebek istiyordun, 9 aylık evliymişsin kaç yaşındasın?
ne çok soru sordum değil mi

Son düzenleme:
Evet canim 14.gun hic cikmadi ama 15 16 da silik cizgiler yine geldi halen daha silik

Gece 12 de tekrar yapicam sivi alimini kestim

Yeni bat 8 mayıs canım. Bu sefer olucak, çok ümitliyim

pko var evet. doğ. kont. hapıyla adetim düzenleniyordu. yaklaşık 3 hafta önce bıraktım hapı. ilk deneme yani. 25 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…