- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
işte buuubırakmak yokkk..biz bıraktık siz bırakmayın
Hım bunu bilmiyordum bak yeni ögrendim :))
Ya hamile kalmak için duydugumuz herşeye sarılıyoruz :))
Öylede işte ne biliym baya heyecanlıyım ilk defa deniyoruz ya :) bide belim karnım hep ağrıyo.
bırakmam bu sefer çok sıkı çalışmalıyım
ayrıca senden bebek haberiini bekliorum 2 günün geçti bence hadi bakalım hayırlısı
benim de belim kasıklarım ağrıyor ve denemenin 2 günü. bat da 19-20 nisan. test yapasım var
bizim sürpriz yumurta olcak gelirse sıpa
canım ben 3 ay kullandım laboquick marka..birinde kimyasal gebelik oldu biri fos çıktı bu son ay da kullandım bekliom bakalım en koyu gördüğün günü değerlendir koyuluktan sonra silik çıkması yumurtanın çatladığı anlamına gelio..koyu çıkan günü ve silik çıkan ilk günü değerlendir
inşallah canım seninde 7 ay oldu die hatırlıorum artık rabbim yüzümüzü güldürsün ama bence sen hamilesin bak içime öle doğuyor
Yok canım zannetmiyorum çünkü ateş yönteminide deniyorum en son yumurtlamam ayın 3üydü ertesi gün aşırı bi kasık ağrısı oldu 5inde geçti sora ateşim 5 inde yükseldi şimdi yumurtladığımı zannetmiyorum ama yinede ben çalışmaları bırakmadım zaten :)
kızzz benim günüm geçti ben bile korkuom yapmaya çıkmıcak diesen daha yum zamanındasınnn
ama bende her gün silik çizgi vardı. şöyle bir şey var, cumartesi her zamankinden birazcık daha koyuydu. ama ben biraz bekletip baktım teste. hata oranı olabilir yani. pazar günü ikinci çizgi yoktu. dün tekrar silik olarak vardı. bugün yapmadım. karnımdaki batma ve belimdeki ağrı kaç gündür devam ediyor bugün de var.
her gün aynı saatte ve 3-4 saat su içmeden yapıosun dimi? bak su içmemek çok önemli çünkü..
her gün aynı saatte yapmadım da su içmedim 3-4 saat
her gün aynı saatte yap..ben bi sabah 11de bi de öğlen 4te yapıodum
bu ay yapmam herhalde artık. gelecek ay da gerek kalmaz inşallah hayırlısıyla hiçbirimize
Senin yaş kaçtıı ve ne kadarlık evlisin merak ettim de
9 buçuk aylık evliyim 25 yaşındayım
aynı yaştaymışız :)))
Bende 1 yıllık evliyim :)
bu ay da hamile kalak yaainşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?