Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Gece 12 de tekrar yapicam sivi alimini kestim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de aynen öyle oldu işte. pazar günü hiç yoktu çizgi ama dün silik olarak geri döndü. çizgi yokken yumurtladık mı acep

benim de aynen öyle oldu işte. pazar günü hiç yoktu çizgi ama dün silik olarak geri döndü. çizgi yokken yumurtladık mı acep

bizde işler tersine mi işliyo acaba ya :) kendimide çözemedim sıkışmak gerekiyo mu acaba ? gece önerilmiyo evet ama bilmiyorum yine yapıyım nasılsa 60 tane var :)

Arkadaslar reglime 5 gun var kasiklarim da kramp sislik hissi bel agrisi tatli yeme istegi ve sivilce cikmasi tum bu adet belirtileri var.. Acaba gebelikte olabilir mi ayrim yapamiyorum ins gebeliktir

bizde işler tersine mi işliyo acaba ya :) kendimide çözemedim sıkışmak gerekiyo mu acaba ? gece önerilmiyo evet ama bilmiyorum yine yapıyım nasılsa 60 tane var :)

ben 3-4 saat kadar tuvalete de gitmiyordum yapmadan evvel. sonucu merak ettim

selam kızlar bana son iki gün kaldı adetim geçikirse test yapıcam hemen.. ama karın ağrım mevcut ayrıca göğüslerde hassasiyette var yalnız bunlar adet belirtime de çok benziyor hadi hayırlısı bakalım görüceez heyecanla beklıyorum dilerim hepimiz bu ay rahat bi nefes alırız hayırlısıyla tabii

Kizlarrrr iki cizgiyi de ayni koyulukta yakaladiysaniz o gunu bos gecmeyin sakin..ayrica aksam 8den sonra onerilmio demissiniz ama ben gece 1 de yapip iliskiye girmistim bu ay napimm yatmadan once yapiim demistim testi bi baktim kopkoyu degerlendirdim hahaha

Valla cnm benim 6 gun oldu ve bu sürede hep akintim oldu. Hatta bugün bildigin yumurta aki gibi geldi. Hamilelikte olurmus. Ins sende hamilesindir. Tekrar test yap bence.

Bebis gelmek istedigin saati önemli olmuo. Bu ay bende koyu iki cizgiyi hic görmedim, hatta yumurtlamadim sandim. Birde sadece 3 kere birliktelik oldugu halde bebis ben gelicem dedi. Bu arada tatlis sen hamile olduguna kendini alistir. Bir kac gun sonra guzel haberler gelecek.

Eliffff insallah tatlimmmmm benim de gobus dolmus mudur ki acep :)

Eliffff insallah tatlimmmmm benim de gobus dolmus mudur ki acep :)

Bana kesin hamilesin gibi gelio cnm, hadi hamis haberini verip, aralik 2014 de dogum yapacaklar konusunuda ac.yada 2014 ün son,2015 in ilk anneleride güzel konu ismi olur

cnm biraZ ayıp olack ama koyu cizgiyi gördükten sonra nasıl di ilişkin ertesi günde denedin mi

Yeni gune umutlu mutlu huzurlu tatli bir gulumsemeyle baslamaya var misiniz kizzzzllaaarrrr gunaydinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…