canım inşallah yarın yakalrsin hala çok mu silik ikinci çizgi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorum ki hiç beğenmedim
git bakalım ne diyecek. sorun yoktur inşallah
Gece 12 de tekrar yapicam sivi alimini kestim
hiç koyulaşma oldu mu. ya da 2. çizginin hiç olmadığı[/QU
canım teste 8. gün başladım en belirgin silik o gün çıktı sonra zamanla daha silik gibi oldu 14.gündü sanırım yok gibiydi bugun yaptım birazdaha koyu silik çizgi oldu gece 12 de tekrar yapıcam işte onuda yazarım bakalım nasıl çıkacak
benim de aynen öyle oldu işte. pazar günü hiç yoktu çizgi ama dün silik olarak geri döndü. çizgi yokken yumurtladık mı acep
bizde işler tersine mi işliyo acaba ya :) kendimide çözemedim sıkışmak gerekiyo mu acaba ? gece önerilmiyo evet ama bilmiyorum yine yapıyım nasılsa 60 tane var :)
Hanifeee dün test yaptım ikinci çizgi koyu bir şekilde çıktı hamileyim sanırım 4 hafta 5 günlük falan sanırım Şaşkınım birşey fazla hissedemiyorum..... Birazda korku var. Sen naptın nasıl durumun inşallah sende bu mutlu haberi alırsın....
Hayırlı uğurlu olsun Ins. Ne zaman test yaptın kac gün geçmişti bat tan. Belirtin varmıydı
yok sanki daha belirgin gibi canım
koyulasio o zaman ben yaptım biraz koyulasti bugün iki çizgi aynı renkli bence yarın yada sonraki gün koyulascak
Valla cnm benim 6 gun oldu ve bu sürede hep akintim oldu. Hatta bugün bildigin yumurta aki gibi geldi. Hamilelikte olurmus. Ins sende hamilesindir. Tekrar test yap bence.Arkadaşlar bugün benim regl günüm henüz olmadm fauat 1 hafta önce test yaptm 0.100 idi negatıf yani ama bugun beyaz kokusuz bir akıntım war adet oldum sanıyorum gdıyorum o akntı beyaz akntı nedırkı[COLOR=#800080"][/COLOR]
Bebis gelmek istedigin saati önemli olmuo. Bu ay bende koyu iki cizgiyi hic görmedim, hatta yumurtlamadim sandim. Birde sadece 3 kere birliktelik oldugu halde bebis ben gelicem dedi. Bu arada tatlis sen hamile olduguna kendini alistir. Bir kac gun sonra guzel haberler gelecek.Kizlarrrr iki cizgiyi de ayni koyulukta yakaladiysaniz o gunu bos gecmeyin sakin..ayrica aksam 8den sonra onerilmio demissiniz ama ben gece 1 de yapip iliskiye girmistim bu aynapimm yatmadan once yapiim demistim testi bi baktim kopkoyu degerlendirdim hahaha
Hayirli zamanda bebisin gelir insaallah canim
Bana kesin hamilesin gibi gelio cnm, hadi hamis haberini veripEliffff insallah tatlimmmmm benim de gobus dolmus mudur ki acep :)
Kizlarrrr iki cizgiyi de ayni koyulukta yakaladiysaniz o gunu bos gecmeyin sakin..ayrica aksam 8den sonra onerilmio demissiniz ama ben gece 1 de yapip iliskiye girmistim bu aynapimm yatmadan once yapiim demistim testi bi baktim kopkoyu degerlendirdim hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?