- 18 Kasım 2011
- 30
- 1
- 48
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
canım tebrik ederim.ayy çok sevindim inan bir hamişimiz dAha oldu oleeeeeeeeey. canım Allah hayırlı hamilelik ve kolay doğum versin. hamiş olursak eylül annesimi oluyorsun. ayy benimde adetime 2 gün kaldı. ateş değerlerim yüksek ama bakalım sende ayağını sürüde bizde peşinden gelelim emi.
mrb benimde bat 9 ocaktı.ama adetlerim arada düzensiz oluyo.stresten sanırım.2 gün önce negatifti idrar testim.hiç belirtide yok.taş gibiyim valla.adet olsam bariiiiiiiiiiiiii
canım bayağı bir gecikme olmuş. doktora gittinmi. kanına baksın daha olmadı adet sötürücü versin. adet gecikmelerinde kist olabiliyor çünkü.
canım inşallah sende hamilesindir....
sanırım ekim annesi olucaz...
Allahım hepimize nasip etsin....
26 aralıkta gittim yumurtlama takibi için 9 mm ve daha küçük yumurtalar vardı.iğne vuramadı .serophene kullanmıştım.bilmiyorum geç döllenme olurmu.yoksa kist falanmı oluyo bilgimde yok.bugün test alıp bakıcam öğleden sonra son kez.hiç belirtisiz gebelik olurmu ki yaaaaaaaaaaaa
canım bende eylülü hesaplıyorum. sonuçta 9. ay ya. kafam karıştı.
günaydın kızlar
sabah artık yeter beklemek diyerek aldım elime testi umudum olmadan ve bir anda çift çizgi oldu :d
sanırım hamileyim :)
allahım herkese nasip eder inşallah....
amin canım allah kuçağınada alamayı nasipetsin inşlah canım
bu arada gozun aydın yavru kartal allahım bı an önce kucagına almayı nasıp etsın darısı basımaa:)
mrb kzlr oncelıkle aranıza yenı katıldım 2 yıllık evlıyım hıc korunmadık ama bebıs olmadı sımdıye kadar esımde varıkosel cıktı amelıyat oldu bır seneyı gectı amelıyattan sonra 14 mılyon cıktı sperm sayısı doktor ıyı degıl kotu de degıl dedı sonra yumurta takıbıne baslayalım ıns hamıs bırakıcaz senı dedı benım son adet tarıhım 6 aralık dı adetın 3 gunu gıttım banada hormon testı yaptı normal cıktı adetın 13 gunu gıttım cok guzel yumurtanda var dedı gun asırı ılıskı dedı bu ay adetım bugun tam olarak 13 gun gectı evde test yaptım negatıf 3 gun önce doktora gıttım kan testı yaptırdım oda negatıf ama doktor baktı kıst fılanda yokmus yumurtan var duruyo catlamamıs dedı ya gec gebelık var ya oyuzden duruyo yada catlamamıs dedı kafayı yemek uzereyım ya bu belırsızlık benı olduruyo annemde bana bır bucuk aylık hamıleyken doktora gtmıs cocugum olmuyo dıye doktor tam cocuk kıvamı demıs:) cocuk fılan yok adet arada gecer demıs annem bı hafta sonra test yaptırmıs bana 1.5 aylık hamıleymıs bu yuzden annem de doktorlar bazen gormuyo cocuk vardır dıyo bılmıyorum sızce varmı boyle annem gıbı olan yada ne yapmam gerektıgını bılen kafam karman corman offffffffffffffffffffffff
Eki Görüntüle 329914
kızlaaar az önce adetime 2 n varken test yaptım. baştan tek çizgi çıktı. bende kızıp aleti kenarından söktüm. ve içindeki çıbığı idrarıma direk batırdım ve hayalet gibi çok belli beliriz ikinci çizgiyi gördüm. sizce hamilemiyim. resmini yollayacaktım ama çizgi çok hafif olduğu için pek beceemedim resmini çekmeyi siz ne dersiniz.
hakkımızda hayırlısı. iki gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum. adet olmazsam tahlili tekrar yapıcam. ama umutluyum. İnşallah umudum kırılmaz. yavrukartal eğer hamişsek sen eylül annesi ben ekim annesi olucaz galiba. sat 25 aralık 25+7= 1 ocak üç ay geri 1 ekim. senin sat kaç. eğer 18 aralık ise 18+7=25 ocak üç ay geri 25 eylül. 40ımız karışıcak kızzz..yanlış hesaplamadım umarım.
heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor.hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.
Mugus1980............3....ocak.............eveeet ilk hamişimiz..........TEBRİKLEEEER...
ucrubucrub............3....ocak.............eveeet ikinci hamişimiz.......TEBRİKLEEEER
Anatolya20............4....ocak..............umudumuz bir dahaki aya İnşallah
eos59....................?.....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
senemkiq...............?.....ocak.....üçüncü hamişimiz ......... TEBRİKLEEER
aybükem2008........?.....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
delkarmen............12....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
ebru_1907............14....ocak.....umudumuz bir dahaki aya İnşallah
yavrukartal........14-15..ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
öcük....................17....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
yeşim84...............18....ocak.....
gamzelal..............21....ocak.....
okkesa................21....ocak.....
göçmenkuşlar.......21....ocak.....
41zeynep.............22....ocak.....
izmirlipinar...........23....ocak.....
kpz...................24-25..ocak.....
skyla...................25....ocak.....
yaseku................25....ocak.....
sensible girl.........27....ocak.....
merylin................28....ocak.....
mondschein87......31....ocak.....
Eki Görüntüle 327747
slm cnm..adet olmadım daha.ama olmak üzereyim..hamilelik için hiç bir belirti yok..:-(( adet olacakmışım gibi göğüslerim acıyor okadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?