- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
canım benim sat 18 aralıktı ama yumurtlama biraz geç olduğundan
ocağın ilk haftası hamile kaldığımı düşünüyorum :
şimdiden bu hesaplamalara girmeyelim Allah Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ....
teşekkür ederim canım
darısı en kısa zamanda senin başına.
canım senin durumunda baya bi karışık yani neyin ne olduğunu bilmeden beklemek çok kötü
Allah yardımcın olur inşallah
inşallah beklediğin haber bebek haberidir.
Allahım sana beklediğin güzel haberi bian önce versin....
canım ben okuyunca şöyle düşündüm genetikmi acaba. belki adetine çok yakın bir zaman yumurtladın. geç döllenme ihtimali var tabii. bir kadının adet olunca bile hamile kalma olasılığı var. ama tabi her olasılığı göze almalısın. İnşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz.
Eki Görüntüle 329914
kızlaaar az önce adetime 2 n varken test yaptım. baştan tek çizgi çıktı. bende kızıp aleti kenarından söktüm. ve içindeki çıbığı idrarıma direk batırdım ve hayalet gibi çok belli beliriz ikinci çizgiyi gördüm. sizce hamilemiyim. resmini yollayacaktım ama çizgi çok hafif olduğu için pek beceemedim resmini çekmeyi siz ne dersiniz.
canım biraz heyecanlandımda. hele bir kesinleşsin benimki. sen doktora gittinmi. keseyi gördünmü.
canım İnşallah hayırlı haberlerini alırız. bende bugün test yaptım hayalet gibi ikinci çizgiyi gördüm ama emin değilim. 2-3 gün sonra yeniden yapıcam. bakalım hayırlısı. İnşallah hep beraber hamiş oluruz.
günaydın kızlar benimde bat 24 ocaktı ama adetin 16.günü kanamam oldu adet kanamasından az kahverengi 4 gün sürdü bu yüzden umudum azaldı
günaydın
heyecanını anlıyorum ama Allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok ..
yarın için randevu aldım doktordan ama kese görünmez büyük bi ihtimalle çünkü 6 haftadan önce görünmüyor.
bakalım benim gitme amacım biraz daha farklı kasım ayında düşük yaptım ve nedeni belli değil bu seferde aynı şey olmasını istemedğimden erkenden gitmek istedim.
canım bat'ını yazarsan senide listeye eklemek isterim. oğluna sağlıklı uzun ömürler dilerim. İnşallah kardeşi onu fazla bekletmez. :13:
canım ara kanaman olmuş anladığım kadarıyla. peki doktora gittinmi. yerleşme kanaması olmasın. ya da önemli birşey. ihmal etme derim ben. geçmiş olsun. yinede umudunu kaybetme bu ay olmasa birdahaki ay olur İnşallah. yeterki önemli birşey olmasın.
canım benim bildiğim 6. haftada kalp atışları ve yolk kesesi görülür. kan değerin 1500-2000 olunca kese görülür. bence keseni görürsün. İnşallah bebişin sağlıklı bir şekilde büyür. benimde sabah kalktığımda adet olucak gibi karnım belim ve bacaklarım ağrıyordu. İnşallah adet olmam. hayırlısı ama sanki umudumu kaybetmeye başladım. çünkü her an adet olucağım gibi oldu. ama şu an ağrım yok.
doktora gittim canım doktor ultrasonla baktı muayene etti çok temiz hiçbir sorun yok dedi benimde o ara su gibi akıntım vardı doktora söledim ultrasonlada gördüm yumurtlamış olabilirsin dedi ama bende adetin 12.günü yumurtladığımı düşünüyorum çünkü 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen lavaboya gittiğimde uzayan akıntıyı gördüm bundan 4 veya 5 gün sonra kanamam oldu az kahverengi 4 gün sürdü kanamam bittikten sonra 5gün sonra gittim doktora yani adetime 8 gün varken yumurtlamış olabilirsin sıvı görüyorum dedi adete 8 gün varken yumurtlama olurmuki bilmiyorum şimdide adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman negatif çıktı
kızlarr aklıma takılan birşey var soracağım, normalde sivilcem çok çıkmaz ama bu ay özellikle dudak çevremde kalıcı veya geçici birçok sivilce hatta uçuk gibi bişeyler çıkıyor bunun hamilelik belirtisiyle bir alakası varmı ? yaşamadığım birşeyi yoğun yaşayınca yalan değil umutlandım bian belki komik oldu soru biraz ama lütfen yardımcı olun :)
canım peki doktor o kanaman için bir yorum yapmadımı. :26: neden olmuş. keşke yerleşme kanaması olabilirmi diye sorsaydın. tabii doktorlar bizden daha iyi bilir. testte negatifi görmen normal çünkü adetin geçmemiş. eğer adet olmazsan tekrar test yap ama adetin 3-5 gün geçsin öyle.
canım bir kaç yerde okumuştum. sivilcelenme olur diye. ama kesin değil tabii. belki sıkıntıdanda çıkmış olabilir. ama insan bir ihtimal bile olsa heyecan yapıyor. mesela ben. elle muayenemde rahim ağzı elime gelmeyince umutlandım. bakalım bugün kırmızılar gelmedi. hayırlısı. İnşallah hepimiz hamiş oluruzda bu liste hamişlerle dolup taşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?