umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

canım biraz heyecanlandımda. hele bir kesinleşsin benimki. sen doktora gittinmi. keseyi gördünmü.

amın cnm ıns rabbım sna verdgı guzellıgı bana da benım gıbı bekleyenlere versın en kısa zamnda

ins cnm hamiş olmanın tadına hepımıze bakmayı nasıp eder ııns rbbm ama dedgım gıbı yumurta takıbıne sat 13 gun sonra gttgmde yanı 19 aralık da yumurtam vardı sımdı doktor yumurtan duruyo dedı ne yumurtam varmıs:)hala mı duruyo yoksa bı ay ıcınde mumkun mu bılmıyorum bı daha mı yumurtladım olasılıklar ınsanı boguyo

bnde adetım gectıkten sonra ıdrar testınde 2 kere gorum bu ay o sılık cızgıyı cnm ama nası heves yaptım havlara uctum ama kan testınde hıc oyle olmadı ama ıns senınkı benımkı gıbı olmaz bebısdır o

canım biraz heyecanlandımda. hele bir kesinleşsin benimki. sen doktora gittinmi. keseyi gördünmü.

günaydın
heyecanını anlıyorum ama Allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok ..
yarın için randevu aldım doktordan ama kese görünmez büyük bi ihtimalle çünkü 6 haftadan önce görünmüyor.
bakalım benim gitme amacım biraz daha farklı kasım ayında düşük yaptım ve nedeni belli değil bu seferde aynı şey olmasını istemedğimden erkenden gitmek istedim.

yeni hamilelerimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.Sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşun.

heyecanlı bekleyişi devam edenler ve umudu gelecek aya kalan arkadaşlara da sabırlar diliyorum.

adetime 3 gün kaldı ve kasıklarım hafif hafif ağrıyor.hayırlısı artık.beklemeye devam ediyorum.

günaydın kızlar benimde bat 24 ocaktı ama adetin 16.günü kanamam oldu adet kanamasından az kahverengi 4 gün sürdü bu yüzden umudum azaldı

canım hayırlısı olsun..benim bir arkadaşta ilk yaptığında silik çizgi gördü hemen 1 saat sonra bidaha yaptı bu sefer çift çizgi )) Allah.ım hayırlısını nasip etsin..benim umudum iyice tükendi.adet belirtilerim baş gösterdi :-((

günaydın kızlar benimde bat 24 ocaktı ama adetin 16.günü kanamam oldu adet kanamasından az kahverengi 4 gün sürdü bu yüzden umudum azaldı

canım ara kanaman olmuş anladığım kadarıyla. peki doktora gittinmi. yerleşme kanaması olmasın. ya da önemli birşey. ihmal etme derim ben. geçmiş olsun. yinede umudunu kaybetme bu ay olmasa birdahaki ay olur İnşallah. yeterki önemli birşey olmasın.

canım benim bildiğim 6. haftada kalp atışları ve yolk kesesi görülür. kan değerin 1500-2000 olunca kese görülür. bence keseni görürsün. İnşallah bebişin sağlıklı bir şekilde büyür. benimde sabah kalktığımda adet olucak gibi karnım belim ve bacaklarım ağrıyordu. İnşallah adet olmam. hayırlısı ama sanki umudumu kaybetmeye başladım. çünkü her an adet olucağım gibi oldu. ama şu an ağrım yok.

canım bat'ını yazarsan senide listeye eklemek isterim. oğluna sağlıklı uzun ömürler dilerim. İnşallah kardeşi onu fazla bekletmez. :13:

canım nete giremedim cevap geç olduğu için üzgünüm 31 ocakta adet olmam gerekiyor inşallah olmam :) benide eklersen çok sevinirimmm :)))) buarada ilgin için de ayrıca teşekkür ediyorum.

kızlarr aklıma takılan birşey var soracağım, normalde sivilcem çok çıkmaz ama bu ay özellikle dudak çevremde kalıcı veya geçici birçok sivilce hatta uçuk gibi bişeyler çıkıyor bunun hamilelik belirtisiyle bir alakası varmı ? yaşamadığım birşeyi yoğun yaşayınca yalan değil umutlandım bian belki komik oldu soru biraz ama lütfen yardımcı olun :)

doktora gittim canım doktor ultrasonla baktı muayene etti çok temiz hiçbir sorun yok dedi benimde o ara su gibi akıntım vardı doktora söledim ultrasonlada gördüm yumurtlamış olabilirsin dedi ama bende adetin 12.günü yumurtladığımı düşünüyorum çünkü 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen lavaboya gittiğimde uzayan akıntıyı gördüm bundan 4 veya 5 gün sonra kanamam oldu az kahverengi 4 gün sürdü kanamam bittikten sonra 5gün sonra gittim doktora yani adetime 8 gün varken yumurtlamış olabilirsin sıvı görüyorum dedi adete 8 gün varken yumurtlama olurmuki bilmiyorum şimdide adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman negatif çıktı

canım ben kan tahlili yaptırmadım
gerçi bugün doktora gittim ama kan tahlili yapmadı karından ultrason yaptı sadece bi nokta var dedi
4 haftalık görünmez dedi 2 hafta sonrasına randevu verdi....
benimde ilk gün ağrım vardı kıvrım kıvrım kıvranmıştım
halada ağrım devam ediyo doktorun dediği orda yerleşme olduğundan kan damarları çok fazla kan pompalar o yüzden ağrı olur dedi....

benim daha kırmızılar gelmedi. adet oldum herhalde diyorum ama çamaşırım tertemiz. ne gelen var ne giden. sabahları belim kırılacak gibi ağrıyor. adet olucam gibi karnımda ağrıyor. yavrukartal İnşallah senin dediğin gibi yerleşme ağrısıdır.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

gamzelal..............21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

okkesa................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

41zeynep.............22....ocak.....

izmirlipinar...........23....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 331102

Son düzenleme:

canım peki doktor o kanaman için bir yorum yapmadımı. :26: neden olmuş. keşke yerleşme kanaması olabilirmi diye sorsaydın. tabii doktorlar bizden daha iyi bilir. testte negatifi görmen normal çünkü adetin geçmemiş. eğer adet olmazsan tekrar test yap ama adetin 3-5 gün geçsin öyle.

canım bir kaç yerde okumuştum. sivilcelenme olur diye. ama kesin değil tabii. belki sıkıntıdanda çıkmış olabilir. ama insan bir ihtimal bile olsa heyecan yapıyor. mesela ben. elle muayenemde rahim ağzı elime gelmeyince umutlandım. bakalım bugün kırmızılar gelmedi. hayırlısı. İnşallah hepimiz hamiş oluruzda bu liste hamişlerle dolup taşar.

yok canım bi yorum yapmadı ilaç verecekti düzenler diye ilaç bittikten 3 gün sonra adet olursun dedi olmazsan gel gebelik vardır tekrar bakarız gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi neden öyle dedi anlamadım gebelik olsaydı görmezmiydi sonra adet günüme ne kadar olduğunu sordu 8 gün dedim ilacı vermekten vazgeçti ilaçla kafanı karıştırmayım 3 4 ay daha bekle yine kanamalar olursa gel ilaç vereyim dedi bugünde adete 3 gün kala test yapıp negatifi görünce umudum kırıldı biraz adet belirtimde yok ama midemde bi tuhaflık var böyle eziliyo gibi bide başımda bi ağırlık var kafamı kaldırmak zor geliyo bende anlayamadım belkide psikolojik bu belirtiler

inşallah göçmen kuşum inşallah. umarım hamiş hamiş hamiş yazarız hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…