umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak..... eveeeett ilk hamişimiz.......... TEBRİKLEEEER...

ucrubucrub............3....ocak.....eveeeett ikinci hamişimiz....... TEBRİKLEEEER

Anatolya20............4....ocak.....BEKLEMEDE..........................hayırlı haberler bekliyoruz.

eos59....................?.....ocak..... ???????

yeşim84................? ....ocak..... ???????

sinemkiq...............?.....ocak..... ???????

aybükem2008........?.....ocak..... ???????

delkarmen............12....ocak.....

ebru_1907............14....ocak.....

yavrukartal........14-15..ocak.....

gamzelal..............21....ocak.....

okkesa................21....ocak.....

göçmenkuşlar.......21....ocak.....

41zeynep.............22....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

merylin................28....ocak.....

nursesila..............30....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

Eki Görüntüle 322980

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende alttan muayeneyi duydum. bir kaç ay denedim. gerçekten rahim ağzı elime gelince adet olacağımı anladım. ama hamileyken nasıl oluyor hiçbir fikrim yok. hamiş birisinin denemesi lazım. hürremin ebesinimi arasak ne yapsak.

Son düzenleme:

iyi fikir valla. gelmezse de kaçırırız

iyi fikir valla. gelmezse de kaçırırız

kız kanuni bizi napar. düşünsene "hünkarım cariyeniz hürrem sultanın ebesi kaçırılmış ne emir buyurursunuz"....."tiz getirin kellelerini" ya da "hürremin ebesinin kaçırılmasının sebebi ne ola".."hünkarım bir kaç kulunuz gebe olup olmadığını öğrenmek ister"..."o vakit o hatunlar tiz huzuruma getirile ve onlara tiz bir ebe tayin edile.olaki ebemiz bir daha kaçırılmaya".. ayyy kendimi osmanlı zamanında hissettim.

wawwwwww sende tam padişah olacak sözler var yaa. bir an kanuni konuşuyor zannettim :))))) neyse canım sonunda kelleler yerinde duracak bizler de ebemize kavuşacaksak yapalım bu işi

sertlık nasıl sertlık gelcekkı yanı vajına yapısı bılıyosunuz magara gıbı e ınıslı cıkıslı muayne esnasında magara tıpı yerlere yanı et parcası gıbı yerlere deyıyor parmak ama sag tarafa cekersen bosluga gelıyor yanı tam anlamıs degılım en temızı ıdrar testı bosverelım parmaklamayı
:)))
anatolya sen test yapsana canım be bekleme 10 gün hıkaye o ıdrarda 10 gün gecmesı gerekıyor sözlerı benım 3 günde cıkmsıtı

konu sahibi arkadaşım beni listeden silebilirsin bebek olayından vazgectim.biraz daha ertelemeli evliliğimi rayına koymalı ve daha sonra hayırlısıyla bebek yapmalıyım....

haklısın uzmanı değiliz elle muayenenin. ya pamlaklarken bir de zarar veririz vajişe tam olur.testi pazartesi değil salı günü yapcam kırmızılar gelmezse. haftanın ilk iş gününe kötü başlamak istemiyorum.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak..... eveeeett ilk hamişimiz.......... TEBRİKLEEEER...

ucrubucrub............3....ocak.....eveeeett ikinci hamişimiz....... TEBRİKLEEEER

Anatolya20............4....ocak.....BEKLEMEDE..........................hayırlı haberler bekliyoruz.

eos59....................?.....ocak..... ???????

yeşim84................? ....ocak..... ???????

sinemkiq...............?.....ocak..... ???????

aybükem2008........?.....ocak..... ???????

delkarmen............12....ocak.....

ebru_1907............14....ocak.....

yavrukartal........14-15..ocak.....

gamzelal..............21....ocak.....

okkesa................21....ocak.....

göçmenkuşlar.......21....ocak.....

41zeynep.............22....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

Eki Görüntüle 323193

Son düzenleme:
Listenize benide eklermisiniz benim BAT taihim 25 Ocak bu arada burda yeniyim tüm bebek isteyenler Allah nasip etsin dualarını geri çevirmesin :)

selam beni de ekler misiniz listeye. bat 27 ocak .bu aradaa bende 3-4 gündür mide bulantısı var .hastalıktandır diye düşünüyorum. hamiş olamam heralde daha bata çok var .inşallah hamileyimdir .)

kızlar adedim birgün geçti dün hastaneye kan tahlili yaptırmaya gittim ama sonuç 1.2 çıktı negatif çıktı dediler bugün hala bi gelişme yok idrar testide yapmak istemiyorum idrarda 10 gün geçmedikçede çıkmıyormuşş ama bende çok hafif bi miğde bulantısı var bide sol kasığım ve bacağım ağrıyor beyaz akıntımda varrr yaa bunlar ne pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…