- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
hamıle ıhtımalım cıktı:))))onlar bırzda uznmandırlar bız tam anlayamayız
merhaba arkadaşlar bende alttan muayeneyi duydum. bir kaç ay denedim. gerçekten rahim ağzı elime gelince adet olacağımı anladım. ama hamileyken nasıl oluyor hiçbir fikrim yok. hamiş birisinin denemesi lazım. hürremin ebesinimi arasak ne yapsak.
iyi fikir valla. gelmezse de kaçırırız
kız kanuni bizi napar. düşünsene "hünkarım cariyeniz hürrem sultanın ebesi kaçırılmış ne emir buyurursunuz"....."tiz getirin kellelerini" ya da "hürremin ebesinin kaçırılmasının sebebi ne ola".."hünkarım bir kaç kulunuz gebe olup olmadığını öğrenmek ister"..."o vakit o hatunlar tiz huzuruma getirile ve onlara tiz bir ebe tayin edile.olaki ebemiz bir daha kaçırılmaya".. ayyy kendimi osmanlı zamanında hissettim.
ayyy çok güldüm valla. sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kızz.
sertlık nasıl sertlık gelcekkı yanı vajına yapısı bılıyosunuz magara gıbı e ınıslı cıkıslı muayne esnasında magara tıpı yerlere yanı et parcası gıbı yerlere deyıyor parmak ama sag tarafa cekersen bosluga gelıyor yanı tam anlamıs degılım en temızı ıdrar testı bosverelım parmaklamayı
:)))
anatolya sen test yapsana canım be bekleme 10 gün hıkaye o ıdrarda 10 gün gecmesı gerekıyor sözlerı benım 3 günde cıkmsıtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?