- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
yok canım bi yorum yapmadı ilaç verecekti düzenler diye ilaç bittikten 3 gün sonra adet olursun dedi olmazsan gel gebelik vardır tekrar bakarız gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi neden öyle dedi anlamadım gebelik olsaydı görmezmiydi sonra adet günüme ne kadar olduğunu sordu 8 gün dedim ilacı vermekten vazgeçti ilaçla kafanı karıştırmayım 3 4 ay daha bekle yine kanamalar olursa gel ilaç vereyim dedi bugünde adete 3 gün kala test yapıp negatifi görünce umudum kırıldı biraz adet belirtimde yok ama midemde bi tuhaflık var böyle eziliyo gibi bide başımda bi ağırlık var kafamı kaldırmak zor geliyo bende anlayamadım belkide psikolojik bu belirtiler
inşallah göçmen kuşum inşallah. umarım hamiş hamiş hamiş yazarız hep.
canım o doktor tahlil yapsaydı keşke. belki seni umutlandırmak istemedi. adet olmazsan demiş ve ilaç vermemiş belkide şüphelendiği birşeyler vardır. (bebiş gibi) ultrasonda zaten görülmez o daha hücre kadardır varsa bile. kanamam az oldu dedin. normal adet gibi değilse çamaşırın kirlenmiş gibiyse bir ihtimal yerleşme kanamasıdır. hadi hayırlısı. bebek olmasa bile İnşallah sağlığınla ilgili bir şey değildir.
canım bir kaç yerde okumuştum. sivilcelenme olur diye. ama kesin değil tabii. belki sıkıntıdanda çıkmış olabilir. ama insan bir ihtimal bile olsa heyecan yapıyor. mesela ben. elle muayenemde rahim ağzı elime gelmeyince umutlandım. bakalım bugün kırmızılar gelmedi. hayırlısı. İnşallah hepimiz hamiş oluruzda bu liste hamişlerle dolup taşar.
Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında hayal kırıklığına uğradım Ekim'de çift çizgiyi görünce şok oldum.
Çünkü alışmıştım her ay belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğramaya.
Size heray yaşadığım belirtilerden farklı olan hamile kaldığım ay ki belirtilerimi paylaşayım...
İlk olarak umudum olmadığı için hastalanacağım sanıyordum.
Adetime 1 hafta kala göğüslerim büyüdü ve acımaya başladı.
O hafta bayram haftasıydı ve ailemizle beraber şehir şehir gezdik, fotoğraflar çektik.
Yorulduk bayağı.
Ayaklarım çok üşüyordu.
Yüzümde sivilceler çıktı ki hiç çıkmazdı.
Ellerim kurudu.
Adet dönemi yaklaşınca akıntı kesilir, kuruluk olur. Benim akıntım hiç bitmedi.
Yorgunluk hissinden ziyade gözlerim kapanıyordu durduk yerde.
Sistit oldum.
Kasıklarım hastalanacakmışım gibi ağrıyor bir anda yok oluyordu.
Genelde sancı bir girdi mi hastalanana kadar geçmezdi.
Meğer ben bunları hissederken 3 haftalık hamileymişim.
Adetim 1 gün geciktiğinde testte ikinci çizgiyi silik gördük, hemen kan testine koştuk o da pozitif çıktı.
Doktora gittik 4. haftada üstten göremem, alttan bakmıyorum 1 hafta sonra gel dedi.
Hemen İzmir'in en iyi doktorlarını araştırdım ve 3 tane en iyi doktordan birine randevu aldık ama yoğunluğu o kadar çok ki 10 gün sonraya verdi.
Gittiğimizd 5. haftamız bitmişti ve kesemizi görmüştük.
Şimdi ellerini kollarını, kıpır kıpır oluşlarını izliyoruz.
Rabbim hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın sizlerede.
Belki yazdıklarımın bir faydası olur.
Çünkü ben hep okurdum, herkesin belirtisine bakardım.
İlişki konusunda o ay evimiz misafir kaynadığından 1-2 kere ilişkiye girebilmiştik, çocuk için çalışmamıştık.
Çalıştığımız zaman kalamayıp hiç takmadan ilişkiye aşkla girince meyvemiz geldi:) Yumurtlama falan bakmamıştık
cnm benım de bugun adetım tam 16 gun gectı yazdıgın belırtılerı okuyunca bazılarının bendede oldugunu fark ettım ama 1 hafta önce hem ıdrar hem kan testı yaptım cıkmadı artık yapmıyorum beklıyorum bırazdaha beklıycem gıdıcem doktora allahım bebısını hayrlısyla kucagına almayı nasıp etsın ıns bızde versın en kısa zamanda meleklerımızı
Selam arkadaşlar bendede bu ay gebelik oluşmazsa önümüzdeki ay aşılamam yapılacak
canım. hiç bekleme her halukarda hamileliğin çıkar bence. idrar estinde bile çıkar. İnşallah hamişsindir.
hayırlısı canım. İnşallah yumucağı yakalamışındır. benimde adetim dündü ve olmadım. senin gibi adetime 1 hafta kala sık idrara çıkıyor ve kasık ağrısı çekiyordum. üşüttüm diye düşündüm. ama şu an çok umutluyum. bakalım kısmet diyelim. yarında olmazsam test yapıcam.
canım. hiç bekleme her halukarda hamileliğin çıkar bence. idrar estinde bile çıkar. İnşallah hamişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?