umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

canım o doktor tahlil yapsaydı keşke. belki seni umutlandırmak istemedi. adet olmazsan demiş ve ilaç vermemiş belkide şüphelendiği birşeyler vardır. (bebiş gibi) ultrasonda zaten görülmez o daha hücre kadardır varsa bile. kanamam az oldu dedin. normal adet gibi değilse çamaşırın kirlenmiş gibiyse bir ihtimal yerleşme kanamasıdır. hadi hayırlısı. bebek olmasa bile İnşallah sağlığınla ilgili bir şey değildir.

bakalım 6. kim olacak. ayy kırmızılar gelmeyin ne olur. sizi beklemediğimi biliyorsunuz. siz gelmeyin bebiş gelsin. bat'ları 21 ocak ve önceki günlerde olanlar. haber verin yaaa. hamişsinizdir İnşallah.

bende diyorum canım keşke yaptırsaydım test diye ama doktor gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi heralde senin dediğin gibi ümitlendirmek istemedi çünkü çoğu gebelikler adet kanaması ile atılırmış daha bebek rahme tutunmadan adet günü veya biraz gecikme ile kimyasal gebelik deniyo bunada

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinn isteyen herkesin. bende fazla umutlanmayayım diyorum ama elimde değil bekliyorum ya herşey belirti gibi geliyor bana şuan :) rahim ağzı kontrolü genelde yanıltmıyor ama hadi hayırlı haberini bekliyoruz inşallahhh :)

Umudumuz Ekim ayında hamile kalanlardan biriyim.
Şuan 4. ayıma girdim.
Bulantısız, sorunsuz sadece kendimi çok yorgun hissettiğim 3 ayı geride bıraktım.
Rabbim sizlerede bu huzuru yaşatsın tez zamanda.
Hayırlısıyla inşallah.

Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında hayal kırıklığına uğradım Ekim'de çift çizgiyi görünce şok oldum.
Çünkü alışmıştım her ay belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğramaya.

Size heray yaşadığım belirtilerden farklı olan hamile kaldığım ay ki belirtilerimi paylaşayım...

İlk olarak umudum olmadığı için hastalanacağım sanıyordum.
Adetime 1 hafta kala göğüslerim büyüdü ve acımaya başladı.
O hafta bayram haftasıydı ve ailemizle beraber şehir şehir gezdik, fotoğraflar çektik.
Yorulduk bayağı.
Ayaklarım çok üşüyordu.
Yüzümde sivilceler çıktı ki hiç çıkmazdı.
Ellerim kurudu.
Adet dönemi yaklaşınca akıntı kesilir, kuruluk olur. Benim akıntım hiç bitmedi.
Yorgunluk hissinden ziyade gözlerim kapanıyordu durduk yerde.
Sistit oldum.
Kasıklarım hastalanacakmışım gibi ağrıyor bir anda yok oluyordu.
Genelde sancı bir girdi mi hastalanana kadar geçmezdi.

Meğer ben bunları hissederken 3 haftalık hamileymişim.
Adetim 1 gün geciktiğinde testte ikinci çizgiyi silik gördük, hemen kan testine koştuk o da pozitif çıktı.
Doktora gittik 4. haftada üstten göremem, alttan bakmıyorum 1 hafta sonra gel dedi.
Hemen İzmir'in en iyi doktorlarını araştırdım ve 3 tane en iyi doktordan birine randevu aldık ama yoğunluğu o kadar çok ki 10 gün sonraya verdi.
Gittiğimizd 5. haftamız bitmişti ve kesemizi görmüştük.
Şimdi ellerini kollarını, kıpır kıpır oluşlarını izliyoruz.

Rabbim hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın sizlerede.
Belki yazdıklarımın bir faydası olur.
Çünkü ben hep okurdum, herkesin belirtisine bakardım.

İlişki konusunda o ay evimiz misafir kaynadığından 1-2 kere ilişkiye girebilmiştik, çocuk için çalışmamıştık.
Çalıştığımız zaman kalamayıp hiç takmadan ilişkiye aşkla girince meyvemiz geldi:) Yumurtlama falan bakmamıştık

cnm benım de bugun adetım tam 16 gun gectı yazdıgın belırtılerı okuyunca bazılarının bendede oldugunu fark ettım ama 1 hafta önce hem ıdrar hem kan testı yaptım cıkmadı artık yapmıyorum beklıyorum bırazdaha beklıycem gıdıcem doktora allahım bebısını hayrlısyla kucagına almayı nasıp etsın ıns bızde versın en kısa zamanda meleklerımızı

evet bu belirtilerin bazıları bendede var. ama hamile olup olmadığım belli değil. mesela;

1-adetten 10 gün önce kasıklarda ağrı ve gelip giden kramplar. ama bu ağrılar sanki afedersiniz bağırsaklarımı üşütmüşümde kasıklarımda şişmişler gibi his verirdi..
2- başlarda adetten önce üşüme; şimdi ise avuçlarım yanarcasına sıcaklık hissi
3-akıntım adete yakın artardı ve sarımsıydı. şimdi ise adet günü ve bugün sulu adet olmuş hissi veren akıntı.
4- adetime bir hafta öncesine kadar elime gelip sonra kaybolan rahim ağzı (diğer aylarda adetime kadar yavaş yavaş indiğini hissederdim.)
5-adet olucakmışım gibi kasıklarımda baygın ağrı var 3 gündür. ama gelen giden yok.
6-ateş değerim yumurtlamadan sonra 36.6 olur. adetime 5-6 gün kala düşmeye başlar her gün birer sayı düşerek adet günüm tam 36.2 olur ve anlarımki o gün adet olucam.
7- hani şu kirpik karışması. benim sadece sol kirpiğim kısım kısım birleşip sanki grup oldular. önceleri hepsi tek tek ve düzgündü.
8- göğüslerim. en az belirtiyi onlar verdiler. adetime 10 gün kala hafif yanlardan dokununca ağrı vardı. adetime 5-6 gün kala ağrıyorlardı ama çamaşırımdan çıkarınca sanki aşağı doğru sarkıp kopacakmış gibi ağırlaşma hissi ve ağrı oldu. şimdi yine hafif ağrı var.

İnşallah bunlar hamilelik belirtisidir. şimdiye kadar hatırladıklarım bunlar. ama adet olurmuyum bilmiyorum. İnşallah bebiş göbiştedir.

canım. hiç bekleme her halukarda hamileliğin çıkar bence. idrar estinde bile çıkar. İnşallah hamişsindir.

dün adet olmam gerekiyordu. ama hala kırmızılar gelmedi. İnşallah yakalamışızdır yumurcağı.

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlar..
adet olmama birkaç gün kaldı.günlerdir kasıklarım ve böbreğim ağrıyor.bu hamilelik belirtsi değildir diye düşünüyorum.sık idrara da çıkıyorum.sanırım üşüttüm.boş yere heveslenmek istemiyorum.

hayırlısı canım. İnşallah yumucağı yakalamışındır. benimde adetim dündü ve olmadım. senin gibi adetime 1 hafta kala sık idrara çıkıyor ve kasık ağrısı çekiyordum. üşüttüm diye düşündüm. ama şu an çok umutluyum. bakalım kısmet diyelim. yarında olmazsam test yapıcam.

inşallah ya vallahi içimde bir heyecan kapladı.rabbim hayırlısıyla bizi bebeklerimize kavuştursun.

canım. hiç bekleme her halukarda hamileliğin çıkar bence. idrar estinde bile çıkar. İnşallah hamişsindir.

inş cnm ya agzın bal yesın derler ya aynen öle bende dayanamıyom meraktan catlıycm ztn ama negatıf cıkarsa dıye cok korkuyorum bıde dun bı arkadasta okudum 2.5 aylıkken ögrenmıs hamıle oldugunu bazı bunyelerde beta hcg az salgılanırmıs fln ıns hamısımdırde beklerım 2.5 ay dıyorum bazen bazende meraktan cıldıyorum karısık yanı anlıycn kafam bebek ıstyrm bebısım nerdesn benımlemısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…