- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
dün adet olmam gerekiyordu. ama hala kırmızılar gelmedi. İnşallah yakalamışızdır yumurcağı.
ayyy birde bakmışız sendede bendede yumurcaklar var ayy herkeste olur bu ay. daha benimkiler gelmedi. belki test yaparım. sende yap bilelim artık göbişte bebiş varmı.
bu arada hamiş olduğunu öğrenen yokmu listede yaaa. niye haber vermiyorlar. :44:
kızlaaaaaaar evet sıkı durun. HAMİLEYİİİİİİİİİİM.
az önce test yaptım. ve o meşhuuuur ikinci çizgiyi görebildim.resmini tam çekemedim. ellerim titriyor sevinçten adetimi 2 gün geçti ve belirtilerde bana hamile olduğumu söylüyordu ama emin olamamıştım. Allah iteyen herkese nasip etsin İnşallah. eşime nasıl söylerim hiç bilmiyorum. düşünüyorumda 14 şubatada çok var.
hayırlı ugrlu olsun cnm cok sevıımdm allhm hyrlsyla kucagına almayı nasıp etsın ıns bekleme hemen söle bnce yazık adamcagıza bnde dayanamadım yaptım bnde gordum ıkıncı cızgıyı ama sılık gordum o yuzden anlamsız duygular ıcındeyım yarın sabah tekrar ypcm doktora gtcm baklaım ıns hayırlı sevınclı haberler verırım sızde kendıme de sabah nası olcak sımdı bana bılmıyorum
hayırlı ugrlu olsun cnm cok sevıımdm allhm hyrlsyla kucagına almayı nasıp etsın ıns bekleme hemen söle bnce yazık adamcagıza bnde dayanamadım yaptım bnde gordum ıkıncı cızgıyı ama sılık gordum o yuzden anlamsız duygular ıcındeyım yarın sabah tekrar ypcm doktora gtcm baklaım ıns hayırlı sevınclı haberler verırım sızde kendıme de sabah nası olcak sımdı bana bılmıyorum
ayy inanmıyorum. ikimizde hamişiz. çizgi zaten diğer çizgiden silik çıkar. Allah İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. ayyy çok güzel yaaa.
bnde ıcımden hıssedıyorum galıba cnm ama yarn gdp kandada gorene kadar ınanamıycam galıba bu arada bnde o lısteye gırmek ıstıyorum bnı de ekle cnm
canım aynı anda öğrenmişiz hamiş olduğumuzu bende bugün yaptım..hemde iki taneama genede kan da da onaylanmadan tam sewinemiyorum..çok değişik bir duygu yaa ))
hyrlı ugurlu olsun cnm hyrlısıyla kucagına al ıns bebesını bnde kanda gormeden ınanamıycam senın ıkıncı cızgı nasıldı benım bıraz sılktı resmını koyma ımkanın var mı bn cekmeye calısıyorum
tel.imde çektim canım.ama telin bilg.bağlanan kablosunu bulamıyorum..bulrsam koyarım fotoyu..telimden çekmiştim çünkü..canım benim ilki çok silik çıkmıştı arkadaşımla birlikte yaptık..oda bu silik değil saçmalama taamam dedi.benimki daha silikti dedi.ama dayanamadım 2.testi de yaptım.onda tam çift çizgi çıktı..ama ne bilim tam inanamıom ya...
bnde yarn sabah bıda yapcm sabah kı ıns tam cıkar uzun suredır beklıyorum bu cıft cızgıyı cıkncada ınanamıyorum resmı cektım bak bakalım bı beceerebılırsem koycam sımdı
kızlaaaaaaar evet sıkı durun. HAMİLEYİİİİİİİİİİM.
az önce test yaptım. ve o meşhuuuur ikinci çizgiyi görebildim.resmini tam çekemedim. ellerim titriyor sevinçten adetimi 2 gün geçti ve belirtilerde bana hamile olduğumu söylüyordu ama emin olamamıştım. Allah iteyen herkese nasip etsin İnşallah. eşime nasıl söylerim hiç bilmiyorum. düşünüyorumda 14 şubatada çok var.
canım aynı anda öğrenmişiz hamiş olduğumuzu bende bugün yaptım..hemde iki taneama genede kan da da onaylanmadan tam sewinemiyorum..çok değişik bir duygu yaa ))
bnde ıcımden hıssedıyorum galıba cnm ama yarn gdp kandada gorene kadar ınanamıycam galıba bu arada bnde o lısteye gırmek ıstıyorum bnı de ekle cnm
Tebrikler kızlarAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza ama benim pek umudum yok reglime 2 gün var test yaptım bu sabah hiç bir şey çıkmadı silik bile çizgi yok kırmızılar gelecek gibi bir his var içimde belirtileri falan çok önemsemiyorum artık :96:
Eki Görüntüle 332298 Eki Görüntüle 332297 Eki Görüntüle 332296 Eki Görüntüle 332298 Eki Görüntüle 332297 Eki Görüntüle 332296 cıplak gzöle bıraz daha ıyı ama bakın bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?