umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

ayyy birde bakmışız sendede bendede yumurcaklar var ayy herkeste olur bu ay. daha benimkiler gelmedi. belki test yaparım. sende yap bilelim artık göbişte bebiş varmı.

bu arada hamiş olduğunu öğrenen yokmu listede yaaa. niye haber vermiyorlar. :44:

yrm bn o yumurcaklarmızı bnde beklıyrm aksam esım test getırcek yrn sbh inş rabbım bu sfer cıft cızgıyı gormeyı nasıp eder iyi haber verrrm sıze de kac gun gecmıstı cnm snn bnm bugun tam on yedı gun oldu

kızlaaaaaaar evet sıkı durun. HAMİLEYİİİİİİİİİİM.

az önce test yaptım. ve o meşhuuuur ikinci çizgiyi görebildim. resmini tam çekemedim. ellerim titriyor sevinçten adetimi 2 gün geçti ve belirtilerde bana hamile olduğumu söylüyordu ama emin olamamıştım. Allah iteyen herkese nasip etsin İnşallah. eşime nasıl söylerim hiç bilmiyorum. düşünüyorumda 14 şubatada çok var.

hayırlı ugrlu olsun cnm cok sevıımdm allhm hyrlsyla kucagına almayı nasıp etsın ıns bekleme hemen söle bnce yazık adamcagıza bnde dayanamadım yaptım bnde gordum ıkıncı cızgıyı ama sılık gordum o yuzden anlamsız duygular ıcındeyım yarın sabah tekrar ypcm doktora gtcm baklaım ıns hayırlı sevınclı haberler verırım sızde kendıme de sabah nası olcak sımdı bana bılmıyorum

ayy inanmıyorum. ikimizde hamişiz. çizgi zaten diğer çizgiden silik çıkar. Allah İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. ayyy çok güzel yaaa.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)

gamzelal..............21....ocak..... vee altıncı hamişimiz...... TEBRİKLEER

okkesa................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... ve yedinci hamişimiz yani beeeen TEBRİKLEER

41zeynep.............22....ocak.....

izmirlipinar...........23....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 332279

8 HAMİŞ. YOKMU ARTTIRAN.

Son düzenleme:
ayy inanmıyorum. ikimizde hamişiz. çizgi zaten diğer çizgiden silik çıkar. Allah İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. ayyy çok güzel yaaa.

bnde ıcımden hıssedıyorum galıba cnm ama yarn gdp kandada gorene kadar ınanamıycam galıba bu arada bnde o lısteye gırmek ıstıyorum bnı de ekle cnm

canım aynı anda öğrenmişiz hamiş olduğumuzu bende bugün yaptım..hemde iki tane ama genede kan da da onaylanmadan tam sewinemiyorum..çok değişik bir duygu yaa ))

canım aynı anda öğrenmişiz hamiş olduğumuzu bende bugün yaptım..hemde iki tane ama genede kan da da onaylanmadan tam sewinemiyorum..çok değişik bir duygu yaa ))

hyrlı ugurlu olsun cnm hyrlısıyla kucagına al ıns bebesını bnde kanda gormeden ınanamıycam senın ıkıncı cızgı nasıldı benım bıraz sılktı resmını koyma ımkanın var mı bn cekmeye calısıyorum

tel.imde çektim canım.ama telin bilg.bağlanan kablosunu bulamıyorum..bulrsam koyarım fotoyu..telimden çekmiştim çünkü..canım benim ilki çok silik çıkmıştı arkadaşımla birlikte yaptık..oda bu silik değil saçmalama taamam dedi.benimki daha silikti dedi.ama dayanamadım 2.testi de yaptım.onda tam çift çizgi çıktı..ama ne bilim tam inanamıom ya...

bnde yarn sabah bıda yapcm sabah kı ıns tam cıkar uzun suredır beklıyorum bu cıft cızgıyı cıkncada ınanamıyorum resmı cektım bak bakalım bı beceerebılırsem koycam sımdı

bnde yarn sabah bıda yapcm sabah kı ıns tam cıkar uzun suredır beklıyorum bu cıft cızgıyı cıkncada ınanamıyorum resmı cektım bak bakalım bı beceerebılırsem koycam sımdı

ok canım koy bakayım...seninde hayırlı uğurlu olsun canım...Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş..bende sabah bidaha mı yapsam acaba..

bnde ıcımden hıssedıyorum galıba cnm ama yarn gdp kandada gorene kadar ınanamıycam galıba bu arada bnde o lısteye gırmek ıstıyorum bnı de ekle cnm

Tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza ama benim pek umudum yok reglime 2 gün var test yaptım bu sabah hiç bir şey çıkmadı silik bile çizgi yok kırmızılar gelecek gibi bir his var içimde belirtileri falan çok önemsemiyorum artık :96:

amin canım çok sağol...belli olmaz ama adet öncesi bende test yapmıştım çıkmamıştı..adetim gecikince yaptım..adetini bekle bence..

ayy canım kusura bakma ben senin adını gamzezel olarak biliyordum. heyecandanda tam bakmamışım ama hemen düzeltiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…