umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

gzllrgzlnsrn...........6....ocak..... veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

izmiracle..............16 ocak......... vee onuncu hamişimiz.... ... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)

gamyoncu............19....ocak..... vee dokuzuncu hamişimiz... TEBRİKLEER

laplace.................?.....ocak..... vee onuncu hamişimiz........ TEBRİKLEER

gamzelal..............21....ocak...... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

okkesa.................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... ve yedinci hamişimiz yani beeeen TEBRİKLEER

41zeynep.............22....ocak.....

izmirlipinar...........23....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 334120

gamyoncu,izmiracle ve laplace arkadaşlarım bat bilmediğim için tahminen yazdım. yazarsanız düzeltirim.

Son düzenleme:
yok canım kafama takmıyorum artık ama korktum alttan muayene olmaya
sen naptın canım neler yapıyorsun bebişin için
neler yiyosun neler içiyosun paylaşalım fikrimiz olsun

buda benim idrar tahlilim.

resmini bugün yollayabildim.
şu an tahlilimi bekliyorum. İnşallah yarın bir sorun çıkmaz. ama tabii kese görünmeden rahatlamayacağım.

Maşallah ne kadar bereketli bir ay bir sürü hamişimiz var benimde daha kırmızılar gelmedi 2 gün sonra test yapayım diyorum bu arada korkunç şekilde başım ağrıyor acaba bir ağrı kesici yutsam zararı olur mu ki :44:

bat 16 ocak doğru canım çok mersi :) Listemizin tamamı nazar boncuklarıyla dolsun inşallah :)

Artık Şubat'ı bekleyeceğim.bu ay da olmadı. Bebek bekleyen herkezi tebrik ederim bu arada darısı basımıza.

kızlar moralim çok bozuk sormayın. kan tahlili yaptırmıştım. sonuç 63.55 çıktı. doktor çok düşük değer dış gebelik olabilir dedi. kadın doğum doktoruna git ultrasonda kesenin görülmesi gerekiyor dedi. bir ihtimal geç döllenme olmuş olabilir yine umutsuzluğa kapılma dedi. şimdi ultrasonda bakıcaz. bugün eşim gelince doktora gitmeyi düşünüyorum. dua edin kızlar. keseyi göreyim.

merhaba arkadaslar.... ne guzel benden sonrada bayagı hamıs haberı olmus cok sukur... allah herkese nasıp etsın en kısa zamanda inşallah........ben daha bır kere gıttım doktora.. bır sonrakı andevum 1 subatta..... kese ancak vajınal ultrasonla grulebılmişti.....hala anlayabılmıs degılım hamıle oldugumuu hala bır belırtım yokk.... regl olmaım bır tek... mıde bulantım falan hıç yok hamdolsun bakalım ınsalah carsamba gunu hayırlı haber alacagım....

gocmen kusalr olsun kanında cıkmısya dur bakalım hemen umutsuzluga kapılma .. belkı yenı olmustur dollenme.........bekle bakalım hayırlısı olur ınsallah bır daha yaptır kan testı yukselecektır allahın ıznıyle...

az önce doktordan geldim. doktor 25 aralıkta adet olduğum için 25 ocakta anca 4 haftalık olduğumu söyledi. ben bat'ınım 21 ocak dedim biz öyle saymıyoruz dedi.4+2 haftalıksın değerin düşük değil dedi. cuma günü tekrar gidicem. kese daha görülmedi. eğer cuma günü kese görülmezse o zaman dış gebelik diyebiliriz dedi. 1500-2000 olmasını beklememiz gerekiyor tabii. sizce 4 haftalık olunca değer 63.55 olması normalmi.

Son düzenleme:

canm ne zaman gitmiştin vajinal ultrasonda kaçıncı haftada görüldü. benim üstten muayenede görülmedi cumayı bekliycez. İnşallah keseyi görürüz.

:26:cnm bncede dokturun dedıgı bozma moralını bebısını de uzme gec döllenmedır ıns

Benim kırmızılarda geldi gelmez olaydı ilk defa bu ay heveslenmiştim neyse hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:44:

kızlar ne oluyor bilemiyorum. sanki çamaşırımda bir damla kan lekesi gördüm gibi. korkuyorum. İnşallah devamı gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…