- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
inş..bu yeni yılın bu ilk ayı hepimiz hamiş oluruz hayırlısıyla...
aminn inş. en kısa zamanda dileğimiz gerçekleşir ALLAH ın izniyle
senin son durumun ne canım..ocak ayındaki adetin nezaman.
ben artık oluruna bıraktım açıkcası adetim düzensiz ama 22 ocak öncesinde adet oluyorum ben ama inş. olmam olursamda eskisi gibi üzülmeyecem senin bat ne zaman
benimde düzensiz cnm ya..açıkçası nezaman olacağımı bilmiyorum.geçen ay 16 aralıkta oldum..ama bilmiyorum ya ümitlenmek istemiyorum..sadce göğüs uçların acıyor oda arada yani değişik bişey..
sen tedavi görüyormusun cnm kaç yıllık evlisin inş. adet olmasın bende her ay olacammı olamayacammı diye düşünmekten artık kafayı yiyecem ama artık olursa çok iyi olur ama olmasada yapacak bişey yok şimdilik
ben 4 yıllık evliyim cnm.hazirandan beri korunmuyoruz ama olmuyor..7 ay oldu her ay bende beklemekden sıkıldım...Tabiki allahın taktiri hayırlısı ama olmasını çok istiyorum..adet olcakmıyım oldummu diee beklemek çok kötü
doktora gittinmi inş. seni fazla bekletmez bebeğin gelir hayırlısıyla beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
evt gittim cnm doğum kontrol hapı kullndım yaklaşık 4 yıl..haziranda bırakırken gittim tahlil falan yaptı folikasit verdi ama hala tık yok.önümüzdeki ay yine gitmeyi düşünüyorum..senin durumun ne cnm.nekadar zamandır istiyorsunuz?
cnm ben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyoruz ama olmadı 1 tüp 3 aşılama denedim hiçbiri tutmadı benim yumurtlama problemim var sen rahim filmi çektirdinmi inş. doktora tekrar gitmene gerek kalmaz bu ay hamilesindir
amin cnm inş..Allah inş.hepimize nasip eder.yok flim çekilmedi.smear testi falan yapıldı ultrasonla bakıldı bazı kan tahlilleri falan verdim..ama geçen bi doktorla mailleştim netten bana doğum kontrol hapının 7 ay koruma etkisi olmadığını eşiminde doktora gitmesi gerektiğini söledi..bilmiyorum yaa çok cnm sıkılıyor..ama senin daha çok olmuş cnm.ben 7 aydır sıkıldım diyorum oysa senin 9 yıl olmuş..Allah.ım inş.sanada en kısa zamanda hamile olmayı nasip eder cnm.
amin cnm inş. herşeyin hayırlısını versin bence filmde çektirmelisin bende 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım evet eşininde gitmesi lazım tedavi süreci insanı yıpratıyo açıkcası hem maddi hem manevi olarak ben nisan yada mayıs gibi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bakalım artık ne olur inş. bu sefer ALLAH yüzümü güldürür
amin cnm inş..evt doğru önümüzdeki ay tekrar gidicem.eşimde bu hafta gidecek.Allah aratmasın inş.en kısa zamanda nasip eder...nickinde 41 var kocaelinden misin ?
ALLAH dermansız dert vermesin cnm evet izmitteyim sen nerdesin
aminnnnnn..ben izmirdenim.ama geldim oralara..gölcüğe falan geldim.
aa ne güzel aslında bende gölcükteyim neresine gelmiştin
donanmaya geldim cnm..birde değirmenderede ark.lar oturuyor orda kaldık falan..
anladım bende donanmadayım
ölemii.eşin asker mi..lojmandamısın..
yok cnm eşim asker değil oturduğum mah. adı donanma sen çalışıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?