umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak..... eveeeett ilk hamişimiz.......... TEBRİKLEEEER...

ucrubucrub............3....ocak.....eveeeett ikinci hamişimiz....... TEBRİKLEEEER

Anatolya20............4....ocak.....BEKLEMEDE..........................hayırlı haberler bekliyoruz.

eos59....................?.....ocak..... ???????

yeşim84................? ....ocak..... ???????

sinemkiq...............?.....ocak..... ???????

aybükem2008........?.....ocak..... ???????

delkarmen............12....ocak.....

yavrukartal........14-15..ocak.....

gamzelal..............21....ocak.....

okkesa................21....ocak.....

göçmenkuşlar.......21....ocak.....

41zeynep.............22....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

merylin................28....ocak.....

nursesila..............30....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

Eki Görüntüle 322906

göçmen kuşlar nber cnm.nasılsın

iyiym canım yaa. ama kociş nezlemi gripmi bilmiyorum üşütmüş hasta oldu. :2: tamda yumurtlama günlerim. ilişki kurmak istemiyorum. çünkü olurda spermler sağlıklı olmaz diye korkuyorum. :26: ayy öyle birşey olurmu acaba. :26: şu kociş iyileşsede öyle yumurtlasam bari. :26: benimki yersiz bir korku ama ne bileyim işte. ayy kusura bakma kendi derdime daldım sormayı unuttum sen nasılsın.

merhabalar benıde lısteye eklermısınız ama hamıle degıl bat lıstesınde:))14 ocak bat tarıhım benımde 3.5 yasında bır oglum va rıkıncı ıstıyoruz ogluma hamıle kalmak baya gecıkmelıydı sperm sayısı düşüktüoyüzden sımdı bılemıyorum hemen tutarmı benımde cok akıntım var gögüslerde hassasıyet aradada kasık agrıalrı var ama beklemedeyız ıste
göcmenkuslar bence yumurtlama tarıhını kacırma nezle olmaktan sperm kalıtesının degısegını sanmıyorum sen cok yakın temasta bulunup nezleyı kapma yeter:)

kızlarrr forumda dolanırken bir şey keşfettim. eskiden ebe kadınlar hamile olunup olunmadığını bu yöntemle öğreniyorlarmış.hamileleik şüphesi olanlar bi deneyin bakam

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…