- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
evet küçük yer ama alıştık buraya başka yerler sarmıyo beni aslen ağrılıyım ama 25 yıldır burdayız bişey yaptığım yok genelde hep evdeyim kuran kursuna gidiyorum 3 aydır oraya gittiğimden beri çok huzurluyum sen neler yapıyosun
anladım cnm..bende evdeyim genelde.arkadaşlarla vakit geçiiriyorum.komşular falan gelip gidiyor öle işte cnm..bi bebişimiz olursa hayatımız tamamen değişicek
anladım cnm..bende evdeyim genelde.arkadaşlarla vakit geçiiriyorum.komşular falan gelip gidiyor öle işte cnm..bi bebişimiz olursa hayatımız tamamen değişicek
benim gidip geldiğim komşum yok ailem kalabalık olduğu için onlar yetiyo bana evet cnm gelseler biran önce bebeklerimiz herşey değişecek sürekli giriyomusun kk ne
benim gidip geldiğim komşum yok ailem kalabalık olduğu için onlar yetiyo bana evet cnm gelseler biran önce bebeklerimiz herşey değişecek sürekli giriyomusun kk ne
evt cnm..bazı gecelerde giriyorum.eşim nöbette falan oluyor..gündüzdeişim yoksa netteyimözellikle adetime yakınken
evt cnm..bazı gecelerde giriyorum.eşim nöbette falan oluyor..gündüzdeişim yoksa netteyimözellikle adetime yakınken
anladım bende giriyorum denk gelirsek yazışırız tabi sende istersen
anladım bende giriyorum denk gelirsek yazışırız tabi sende istersen
tabi cnm yazışırız..özel msj.da atabilirsin..dur ben sana arkadaşlık isteği yollayım..konuşruz dertlerşiriz....
tabi cnm yazışırız..özel msj.da atabilirsin..dur ben sana arkadaşlık isteği yollayım..konuşruz dertlerşiriz....
tamam cnm kabul ettim
tamam cnm kabul ettim
tamam cnm.inş.hayırlı haberler weririz...
tamam cnm.inş.hayırlı haberler weririz...
inş. cnm önce sen verirsin sen bat daha yakın
inş. cnm önce sen verirsin sen bat daha yakın
inş..tabi öle bişi olursa haber weririm cnm..
inş..tabi öle bişi olursa haber weririm cnm..
cnm hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin RABBİM inş.
Anatolya20 hadi canım İnşallah üçüncü hamişimiz sen olursun.
Allah razı olsun canım. listenin devamına da hamiş hamiş yazıp kolların ağrır yazmaktan inşallahh.( bi de böyle diyelim bakalım belki işe yarar)
canım yeterki siz hamiş olun. 100 tanede olsa hepsini büyük bir keyifle yazarım.
göçmen kuşlar nber cnm.nasılsın
canım yeterki siz hamiş olun. 100 tanede olsa hepsini büyük bir keyifle yazarım.
dogru olabılır eskıden ultrasonmu vardı alttan muayne edıyoalrmıs denesekmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?