- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
yok cnm çalışmıyorum şuan.kppss.ye çalışmaya çalışıyorumama gebelik benim kafamı çok meşgul ettiği için ders çalışmak istemiyorum..peki sen ?
bende çalışmıyorum bence sen psikolojik olarakda hamile kalamıyorsundur sen benim ilk zamanlardaki halim gibisin çok kafaya takmaya biraz rahat ol hamile kalman zorlaşır kaç yaşındasın
27 yaşındayım ben.kafaya bende takmak istemiyorum ama her ay adetim yaklaşınca aklıma takılıyor.yani çıkmıyor aklımdan :-
anlıyorum seni cnm ama bende şimdiye kadar öleydim ama bu ay karar verdim artık takmamaya ama hamile kalrısam dünyanın en mutlu insanı olurum o ayrı
aynen bende öle..geçen ay adetim 4 gün geç geldi.okadar ümitlendim ki ama yanılmışım geldi benim kırmızılar.. ozman dedim ( bu ay için ) kesinlikle önümüzdeki ay ümitlenmicem die ama şimdide daha adetime 10 gün var ama göğüslerimin ucu acıyor arada kasıklarımda ağrıyor..bunlar bbeni gene ümitlendiriyor..güya ümitlenmicektim..neyse hayırlısı artık..sen aşılama falan yapptırdın dimi.
daha önce ğöğüslerinde ağrı olurmuydu evet cnm 3 kere aşılama yaptım 1 tüp denedim ama kısmet olmadı
yok bölesi ilk defa oluyor..göğüslerimde değilde uçları çok acıyor.özellikle sol tarafım..sağ okadar çok değil....anladım cnm hayırlısı vardır bizimde vaktimiz
inş. hamilelik belirtisidir cnm bende hep olur ğöğüs ağrısı adetime yakın
....................inş.cnm yaa kısmet tabiki...pazrtesi bi kan tahlili yapayım diyorum ama çıkar mı ki.adet olcağıma yakın benimde göğüslerim acır ama bu öle değil..yaa bilmiyorum umutlanmak istemiyoruumm :-((( eşinde gittimi doktora..
inş.cnm yaa kısmet tabiki...pazrtesi bi kan tahlili yapayım diyorum ama çıkar mı ki.adet olcağıma yakın benimde göğüslerim acır ama bu öle değil..yaa bilmiyorum umutlanmak istemiyoruumm :-((( eşinde gittimi doktora..
ben bir yandan yemek yapıyorum o yüzden geç yazıyorum cnm ALLAH a şükür eşimde problem yok aslında bizim çözülmeyecek bişey değil tabiki önce ALLAH ın izniyle ama düzgün bi doktor bulsaydım şimdiye kadar ama buldum tedaviyle halledilecek inş.
anladım cnm.bende komşu geldi kapıdan da kaçırdım sandım geçmişler nerden baklıyor bilmiyorum danereye gittin orda.istanbulda acıbadem var ya benim arkadaş orda aşıma olmuş 3.de tutmuş..şu tv.ye çıkan bi adm var kanal d.de doktorumda..ona yaprtırmış..
ben aşılamalarımı gölcükte yaptırdım tüp istanbulda ferti center tüp bebek merkezinde yaptım bu arada adın yeşimmi[
evt yeşim..senin zeynep mi.sewerim zeynep ismini..yaa işte benim arkdaşın 3.aşılamada tutmuş..kadıköy acıbademmiş.istersen sende git bir oraya..sizin ordan çok uzak değil sanırım istanbul..
ben aşılamalarımı gölcükte yaptırdım tüp istanbulda ferti center tüp bebek merkezinde yaptım bu arada adın yeşimmi[
evt yeşim..senin zeynep mi.sewerim zeynep ismini..yaa işte benim arkdaşın 3.aşılamada tutmuş..kadıköy acıbademmiş.istersen sende git bir oraya..sizin ordan çok uzak değil sanırım istanbul..
evet zeynep memnun oldum tanıştığımıza cnm benim şimdiki doktorum istanbulda zaten ama o bana aşılamaya şimdilik gerek yok dedi sadece yumurtlama takibi yapacaz ama p da olmazsa tekrar ya aşılama yada tüp deneyecez bakalım artık onudaa tedaviye verdiğim cevap gösterecek
evet zeynep memnun oldum tanıştığımıza cnm benim şimdiki doktorum istanbulda zaten ama o bana aşılamaya şimdilik gerek yok dedi sadece yumurtlama takibi yapacaz ama p da olmazsa tekrar ya aşılama yada tüp deneyecez bakalım artık onudaa tedaviye verdiğim cevap gösterecek
bende çok memnun oldum..birde şu incir kürü , soğan kürü var denedin mi...ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma falan diyolar ya yapıyormusun..ben son 2 aydır onu yapmaya başladım ama daha hiç o kürlere falan başlamadım.
bende çok memnun oldum..birde şu incir kürü , soğan kürü var denedin mi...ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma falan diyolar ya yapıyormusun..ben son 2 aydır onu yapmaya başladım ama daha hiç o kürlere falan başlamadım.
soğan kürünü denedim ama 2 gün içebildim mideme dokundu şimdi çörek otu bal tarçın yiyorum yumurtlamaya iyi geliyomuş cnm ben bazen hemen kalkıyorum bazen kalkmıyorum ama bu ay hiçbişey yapmayacam kür dışında belki boşverince olur
soğan kürünü denedim ama 2 gün içebildim mideme dokundu şimdi çörek otu bal tarçın yiyorum yumurtlamaya iyi geliyomuş cnm ben bazen hemen kalkıyorum bazen kalkmıyorum ama bu ay hiçbişey yapmayacam kür dışında belki boşverince olur
aslında herşey Allah.tan ama bizde ek bişi yapmak istiyoruz işte..Allah istemeden hiç birşey olmaz.beklicez artık hayırlısı neyse o olsun..olmucak olsa ters havaya da kalksak olmazbende şu incir kürünü deneyim diyorum.
aslında herşey Allah.tan ama bizde ek bişi yapmak istiyoruz işte..Allah istemeden hiç birşey olmaz.beklicez artık hayırlısı neyse o olsun..olmucak olsa ters havaya da kalksak olmazbende şu incir kürünü deneyim diyorum.
evet cnm ALLAH istemeden hiçbişey olmaz bencede dene zarar gelmez
evet cnm ALLAH istemeden hiçbişey olmaz bencede dene zarar gelmez
neler yapıyorsun gölcükte..biraz küçük bir yer dimi.aslenn oralımısn
neler yapıyorsun gölcükte..biraz küçük bir yer dimi.aslenn oralımısn
evet küçük yer ama alıştık buraya başka yerler sarmıyo beni aslen ağrılıyım ama 25 yıldır burdayız bişey yaptığım yok genelde hep evdeyim kuran kursuna gidiyorum 3 aydır oraya gittiğimden beri çok huzurluyum sen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?