UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

keşke o kadar kolay olsa :) sperm sayısında da düşüklük var. otlar bitkiler takılıyoruz evde. bakalım. Rabbim ne zaman kısmet ederse

Keçiboynuzu muhakkak yiyordur diye düşünüyorum. E vitamini alabilirsiniz fındık ceviz badem yiyebilir havuç suyu içebilir bi de ben eşime çakşır içiriyordum. Bizim sayıda değil hızda problem vardı ama düzeldi sayıya da etkili oluyor bu yazdıklarım inşallah faydası olur sizede

ayy evet çok sağol. harekette de sorun varmış. keçi boynuzu özütü kullanıyo şimdi. önceleri pek istemedi şimdi birer birer veriyorum bi kerede bıkmasın diye. çakışırı da yeni öğrendim. bugün alıcam aktardan. yemeklerden önce 1 kahve fincanı için diyor.
fındık fıstık gibi şeylere hassasiyeti var tüketemiyo onları
bu sene spermiogram vermedik. yeni ayda vericez. inşallah o zaman görücez son değerlerimizi. benim de yumurtalarım azalıyor yaştan dolayı. kendim için de hayıt alıcam onu tavsiye ettiler :)

Evet hayıtı ben de duydum faydasını gören çok olmuş :) Eşimin hız sorunu çözüldü baya da iyi artmıştı geçen ay yaptırmıştık bizde. Çakşırda okumuşsundur sanırım koyunlarda farkedilmiş o kadar etkili ki çift doğurmaya başlamışlar

evet evet çakışır koyunlarda keçilerde fark edilmiş. havuç da tavşanlar canlı örneği diyolar. inşallah faydasını görürüz. Allah hepimizin kalbine göre versin.

vay be ay ay topık topık gezer olmuşum bakalım agustosu kım acacakta devır olacagım

merhaba kızarr benimde umutlarım temmuza kaldıı.bugün hasta oldum hayırlısı ilee hepimize gelse bebişleer......

merhaba bizmde hızda problem vaarr ..çakşır suyunu aktarda mı alıyoruz...

merhaba bizmde hızda problem vaarr ..çakşır suyunu aktarda mı alıyoruz...

Evet aktarda satılıyor ama söylemeyi unuttum mutlaka erkek için demeniz gerekiyormuş bi de onun bayan için olanı varmış çünkü.

Evet aktarda satılıyor ama söylemeyi unuttum mutlaka erkek için demeniz gerekiyormuş bi de onun bayan için olanı varmış çünkü.

çook teşekkür ederiimm peki nasıl kullanılacak zahmet olmazsa canım anlatabilir misin..
bizim hız
hızlı ileri %20
yavaş ileri %10
yerinde hareketli %20
hareketsiz %50

Dogru diyorsun kafaya tkmdgm halde inan olmuyor ne yptysam olmuyor yurt disina gldm burda esim tup bbk yplim diyor ámá burdada filibinliler var ya yumurtaliklarima zarr verdilerse o kadar umutlnip hamile kalmssm cok dusunuyorum cok offf kizlar bana akil verebilirmsnz

çook teşekkür ederiimm peki nasıl kullanılacak zahmet olmazsa canım anlatabilir misin..
bizim hız
hızlı ileri %20
yavaş ileri %10
yerinde hareketli %20
hareketsiz %50

Zaten tarfi var cnm kutunun üstünde ama anlatayım bende günde 3 kere içecek çay bardağına 4/3 oranında koyacak gerisi su. Tadı iyi değilmiş ama idare edecekler artık napalım Bence değerleriniz çok çok da kötü değil canm inşallah sizde de işe yarar

O da sanırım yumurtalara iyi geliyor ama ona bakmadım açıkçası canm eşim için olanı araştırdım

iyi oldu söylediğin aktara söyliyim. hem ondan hem ondan versin :)
bu gidişle içimizden bebek değil ağaç çıkacak

Türkiyeye gelmeyecek misiniz?

bizim hız
hızlı ileri %20
yavaş ileri %10
yerinde hareketli %20
hareketsiz %50

bizimde hız sorunu var ileri hızlı yüzde 3.ne yapabilirm cakısır arttırıyormu ve nasıl yapılıyor kızlar

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün ovulasyon günümdü temmuza kadar nasıl sabredecem bilmiyorum

tamma o zaman canıım teşekkür ediyorum sizin nasıl hız..üroloju SORUN YOK DEMİŞ KADI DOĞUMA gÖTÜRDÜĞÜMDE SIKINTI eşinde hız yeterli değil dedi bana..evicape diye hap verdi..

bizimde hız sorunu var ileri hızlı yüzde 3.ne yapabilirm cakısır arttırıyormu ve nasıl yapılıyor kızlar

canım % 3 müü..doktora ne vedi size...keçioynuzu pekmezi içiyoorr benimkii..bal polen arısütü alacam birlikte yiyecezz..evicape vermişti doktor ize 2 ay kullanacak eşin demiştii..

mrb canım bizim doktor direkt amelyat dedi hap falan hic bişey vermedi.bi sperm testi daha verecek baska bir yerdesifa olsun benimki bi test daha yapsın ona göre yapacaz bişeyler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…