keşke o kadar kolay olsa :) sperm sayısında da düşüklük var. otlar bitkiler takılıyoruz evde. bakalım. Rabbim ne zaman kısmet ederse
Keçiboynuzu muhakkak yiyordur diye düşünüyorum. E vitamini alabilirsiniz fındık ceviz badem yiyebilir havuç suyu içebilir bi de ben eşime çakşır içiriyordum. Bizim sayıda değil hızda problem vardı ama düzeldi sayıya da etkili oluyor bu yazdıklarım inşallah faydası olur sizede
ayy evet çok sağol. harekette de sorun varmış. keçi boynuzu özütü kullanıyo şimdi. önceleri pek istemedi şimdi birer birer veriyorum bi kerede bıkmasın diye. çakışırı da yeni öğrendim. bugün alıcam aktardan. yemeklerden önce 1 kahve fincanı için diyor.
fındık fıstık gibi şeylere hassasiyeti var tüketemiyo onları
bu sene spermiogram vermedik. yeni ayda vericez. inşallah o zaman görücez son değerlerimizi. benim de yumurtalarım azalıyor yaştan dolayı. kendim için de hayıt alıcam onu tavsiye ettiler :)
Keçiboynuzu muhakkak yiyordur diye düşünüyorum. E vitamini alabilirsiniz fındık ceviz badem yiyebilir havuç suyu içebilir bi de ben eşime çakşır içiriyordum. Bizim sayıda değil hızda problem vardı ama düzeldi sayıya da etkili oluyor bu yazdıklarım inşallah faydası olur sizede
merhaba bizmde hızda problem vaarr ..çakşır suyunu aktarda mı alıyoruz...
Evet aktarda satılıyor ama söylemeyi unuttum mutlaka erkek için demeniz gerekiyormuş bi de onun bayan için olanı varmış çünkü.
belki sanada yarar bu yurtdışı işi canım:) ne sorunun var olmuyo. bnce bu dokuz ayı stressiz kafaya takmadan geçir.Allah büyük belki hiçbirşeye gerek kalmadan olur.forumlarda çok okudum tüp bebe aşılama vs. yapıp olmayanlar tedaviden vazgeçtiklerinde olmuş.belli olmaz
çook teşekkür ederiimm peki nasıl kullanılacak zahmet olmazsa canım anlatabilir misin..
bizim hız
hızlı ileri %20
yavaş ileri %10
yerinde hareketli %20
hareketsiz %50
aaa öyle miymiş. kadın için olan ne işe yarıyo kiii
O da sanırım yumurtalara iyi geliyor ama ona bakmadım açıkçası canm eşim için olanı araştırdım
Dogru diyorsun kafaya tkmdgm halde inan olmuyor ne yptysam olmuyor yurt disina gldm burda esim tup bbk yplim diyor ámá burdada filibinliler var ya yumurtaliklarima zarr verdilerse o kadar umutlnip hamile kalmssm cok dusunuyorum cok offf kizlar bana akil verebilirmsnz
Evet aktarda satılıyor ama söylemeyi unuttum mutlaka erkek için demeniz gerekiyormuş bi de onun bayan için olanı varmış çünkü.
çook teşekkür ederiimm peki nasıl kullanılacak zahmet olmazsa canım anlatabilir misin..
bizim hız
hızlı ileri %20
yavaş ileri %10
yerinde hareketli %20
hareketsiz %50
Zaten tarfi var cnm kutunun üstünde ama anlatayım bende günde 3 kere içecek çay bardağına 4/3 oranında koyacak gerisi su. Tadı iyi değilmiş ama idare edecekler artık napalımBence değerleriniz çok çok da kötü değil canm inşallah sizde de işe yarar
bizimde hız sorunu var ileri hızlı yüzde 3.ne yapabilirm cakısır arttırıyormu ve nasıl yapılıyor kızlar
Glcz ámá 9 ay sonra 2 yil oldu bídě 9 ay daha bebeksz klmk istmyrm szden baska kmsnn dsncelerne oněm vrmm cunku hpmiz ayni yoldayzTürkiyeye gelmeyecek misiniz?
tamma o zaman canıım teşekkür ediyorum sizin nasıl hız..üroloju sorun yok demiş kadı doğuma götürdüğümde sıkıntı eşinde hız yeterli değil dedi bana..evicape diye hap verdi..
Canım % 3 müü..doktora ne vedi size...keçioynuzu pekmezi içiyoorr benimkii..bal polen arısütü alacam birlikte yiyecezz..evicape vermişti doktor ize 2 ay kullanacak eşin demiştii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?