tutar umarım canım
Kıyamam ya...Allah sana da sabır versin ilk eşinin çocuk istememesi ne kadar garip hadi insan istemeyebilir de hamile kalınca belki içi gıdıklanır duyguları değişir dedim ama aldırmak zorunda kalmışsınız çok üzüldüm. Eşiniz için keçi boynuzu uyguladınız mı? onun keyfine bırakmayın her gün bizzat siz içiremez misiniz? Biz de bu ay ilk defa bitkisel kür deniyoruz kendime incir ona keçiboynuzu.İlk hafta sabahlı akşamlı içirdim şimdi sadece uykuya giderken.Ki eşimde sorun da yok belki şansımız artar diye. Yumurtlama gününüzü neden denk getiremediniz anlayamadım stresten mi?daha çok gençsin. olur elbet. tüpleri tıkalı olan ve hsg den sonra açılan çok insan var. sabır. ben 36 yaşındayım yine de umudumu yitirmedim. bu benim 2. evliliğim. 1. evliliğimde eşim çocuk istemediği için oluşan gebeliklerim sonlandırıldı. ben de boşanmak zorunda kaldım.
tıbbi açıdan hiç bi problemim yok. hsg filan çekilmedim çünkü kendi doktorum gebeliklerimi bildiği için gerek görmedi. şimdi de eşimin sperm sayısı ve ileri hareketi düşük. onun dışında yumurtlama günlerini denk getiremiyoruz. her an hamilelik olabileceğini düşündüğü için o günler uyuyup diğer günler ayaklanıyor. her ay boşu boşuna zaman kaybediyorum. ona sorarsan eşim üzülüyo nasıl olacak nasıl yapacağız diye. ama sigara kullanıyo alkol kullanıyo. azalt diyorum bana mısın demiyo. bitkisel takviye veriyorum 1 gün alıyo 2 gün bırakıyo. sonra da bebeğimiz olsun diye ağlıyo. annem neredeyse ölecek torun için tek çocuğum çünkü. kendimi söylemiyorum bile. öyle bi çıkmazdayım ki. öyle bi çaresizim ki aklıma gelen her dakika ağlıyorum sokakta otobüste işte. hiç farketmiyo
Kıyamam ya...Allah sana da sabır versin ilk eşinin çocuk istememesi ne kadar garip hadi insan istemeyebilir de hamile kalınca belki içi gıdıklanır duyguları değişir dedim ama aldırmak zorunda kalmışsınız çok üzüldüm. Eşiniz için keçi boynuzu uyguladınız mı? onun keyfine bırakmayın her gün bizzat siz içiremez misiniz? Biz de bu ay ilk defa bitkisel kür deniyoruz kendime incir ona keçiboynuzu.İlk hafta sabahlı akşamlı içirdim şimdi sadece uykuya giderken.Ki eşimde sorun da yok belki şansımız artar diye. Yumurtlama gününüzü neden denk getiremediniz anlayamadım stresten mi?
inşallah canım umutlanmak istemiyorum ama :) umutlanmadan da edemiyorum
:44:
umut hiç bitmicek kucağımızda görene kadar :)
Kizlar merhaba .. bende 2. Cocuk icin denemelere baslayali 3 ay oldu gecen ay klomen alip sansimi arttirmak istedim 3 yumurtam oldu ama tutmadi bu ay sozde akisina birakiyorumbende esime organik keci boynuzu pekmezi aldim sadece sahurda sute 1 corba kasigi karistirip iciyo sut etkisini kesermi acaba??? Ins... bu ay tutar ben cok sabirsizim yumurtlama testi aldim bende onunla gunumu bulmaya calisicam :)
merhaba bende sizdenım 9. ayım hala bebek yok hiç korunmadım bende bı sorun yok eşimden sperm testi isted dr ama eşm yaptırmmadı. 1 kimyasal gebeıgım var.. bat da14 temmuz
Bende yenı katıldım aranıza 10 aylık evlıyım 10aydırda ıstıyoruz ama nasip umudumuz temmuz bu seferde5 gün var adet tarıhıme agrılarımda basladı ama bı umut ıste ıltıhap oluyor bende sureklı antıbıyotık ve fıtıl tedavısı gordum. her ay neredeyse soğan kürü yapıorum içimi temizlesin diye :) bu ayda yaptım 15 gün artık bundan sonrası nasip beklemedeyizzz :)
inşallah allah daha fazla bekletmez canım..soğan kürünü bnde denicektim içemedim ya kusuyodm
merhaba bende sizdenım 9. ayım hala bebek yok hiç korunmadım bende bı sorun yok eşimden sperm testi isted dr ama eşm yaptırmmadı. 1 kimyasal gebeıgım var.. bat da14 temmuz
Yaa kızlar bu ay 3. Denememiz kismetse inşallah tutar ufaktan paniklemeye başladım umarım bir sorun yoktur Allahim herkese nasip etsin
henüz sorundan bahsetmek için erken canım inşallah bu ay tutar hadi bakalım:) tutanlar hamile olanlar olmayanlar haberlerini versin merak etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?