UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

Kıyamam ya...Allah sana da sabır versin ilk eşinin çocuk istememesi ne kadar garip hadi insan istemeyebilir de hamile kalınca belki içi gıdıklanır duyguları değişir dedim ama aldırmak zorunda kalmışsınız çok üzüldüm. Eşiniz için keçi boynuzu uyguladınız mı? onun keyfine bırakmayın her gün bizzat siz içiremez misiniz? Biz de bu ay ilk defa bitkisel kür deniyoruz kendime incir ona keçiboynuzu.İlk hafta sabahlı akşamlı içirdim şimdi sadece uykuya giderken.Ki eşimde sorun da yok belki şansımız artar diye. Yumurtlama gününüzü neden denk getiremediniz anlayamadım stresten mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

dedim ya adam herhangi bir gün hamile kalınır sanıyo. o yüzden yumurtlama günleri genelde uyuyoruz :) ama şimdi ovulasyonla takip ediyorum anlamaya başladı. bu ay daha bi sıkı çalıştık
keçi boynuzu mevsimi olmadığı için özünü aldım her sabah aç karnına yarım çay bardağı içirdim. bugün de aktara bi macun hazırlattım bir de çakşır suyu aldım. hayırlısı artık.

Kizlar merhaba .. bende 2. Cocuk icin denemelere baslayali 3 ay oldu gecen ay klomen alip sansimi arttirmak istedim 3 yumurtam oldu ama tutmadi bu ay sozde akisina birakiyorum bende esime organik keci boynuzu pekmezi aldim sadece sahurda sute 1 corba kasigi karistirip iciyo sut etkisini kesermi acaba??? Ins... bu ay tutar ben cok sabirsizim yumurtlama testi aldim bende onunla gunumu bulmaya calisicam :)

merhaba bende sizdenım 9. ayım hala bebek yok hiç korunmadım bende bı sorun yok eşimden sperm testi isted dr ama eşm yaptırmmadı. 1 kimyasal gebeıgım var.. bat da14 temmuz

inşallah tutur canım.daha önce korunuyomuydun ondan uzayabilir hamile kalman malum

merhaba bende sizdenım 9. ayım hala bebek yok hiç korunmadım bende bı sorun yok eşimden sperm testi isted dr ama eşm yaptırmmadı. 1 kimyasal gebeıgım var.. bat da14 temmuz

kimyasalda olsa demekki bebek sahibi olabilirsiniz canım.şansını arttırmak için kürler deniyormusun yada yumurtlama takibi fln..

Bende yenı katıldım aranıza 10 aylık evlıyım 10aydırda ıstıyoruz ama nasip umudumuz temmuz bu seferde 5 gün var adet tarıhıme agrılarımda basladı ama bı umut ıste ıltıhap oluyor bende sureklı antıbıyotık ve fıtıl tedavısı gordum. her ay neredeyse soğan kürü yapıorum içimi temizlesin diye :) bu ayda yaptım 15 gün artık bundan sonrası nasip beklemedeyizzz :)

Kizlar bat yarin atesim hala 36.7 sizce dusukmu?? Bide gosuslerm hala agriyo..ara sira sanci gibi bisey oluo ama gunde iki defa filan oldu dun bugun daha bisi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah allah daha fazla bekletmez canım..soğan kürünü bnde denicektim içemedim ya kusuyodm

Canım bende 10 aylık evliym dediğn gibi hiç korunmadm ama bebek olmadı hala. Benımde eşimdn sperm testı istedi ve zorla yaptirdm ben testi malesf esimde bi hareketszlk problemi var oyuzden mutlaka yaptirn testi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Yaa kızlar bu ay 3. Denememiz kismetse inşallah tutar ufaktan paniklemeye başladım umarım bir sorun yoktur Allahim herkese nasip etsin

Yaa kızlar bu ay 3. Denememiz kismetse inşallah tutar ufaktan paniklemeye başladım umarım bir sorun yoktur Allahim herkese nasip etsin

henüz sorundan bahsetmek için erken canım inşallah bu ay tutar hadi bakalım:) tutanlar hamile olanlar olmayanlar haberlerini versin merak etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…