UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

ah canım bende evlendıgımden berı hıc krunmadım Rabbım evlatda vermedi..bız sabırla bekleyelım elbet sabrın sonu mutluluk olacak ben ınanıyorum hersey kalpte bıter cunku kalbımız Allahın huzuruna vardıgımız yerdır ben ınanıyorum elbet olacak lutfen hepımız ınanıp allaha sıgınalım

allah kolaylık versin çok zor gerçekten...hiçbir sorunu olmayanların bile ortalama hamile kalma süresi 6.aylardaymış yani düşün.inşallah sağlıklı bir şeklde beklemeden anne baba oluruz diyicem ama herşeyin zorlugu var işte.hep bi imtihan çıkıyor karşımıza malesef düşükler aslında daha kötü var olanı kaybediyosun bi nevi...gerçi her türlü zor kimi senelerce bekliyo kimi sürekli karnındaki bebeğini kaybediyo.gün geçtikçe sabırda azalıyor...

aynen öyle canım bende diyorum ki şu süreçte bir kez olsun kalabilseydim umudum olurdu diye ama dediğin gibi herkes kendi yaşadığın biliyor yaşasam belki bende senn gibi düşünürdüm. sorunlar hep bahane canım okuyorum sıfır spermle normal yoldan hamle kalanlar var rabbim istesen vakti geldi desin herşey olur ben ona inanıyorum o yüzden açıkçası sorunları hiç takmıyorum diyorum ya hiç sorun olmadığı zamanda da olmadı.

öyle yapıyorum zaten canım başka yolu yokki. ama zor insanların ççocuğunuz yok mu soruları, olmuyor mu diyerek acıyaraka bakışları aslında en büyük stres sebebi toplum baskısı benm açımdan. burada okuyorum insanların mutlu sonlarını bir umut oluyor ama işte ne bileyim bu o kadar farklı birşey ki evi myok arabam yok diye üzülmek gibi birşey değil. herkesn evi arabası yok ama çevrede herkesin bebeği var insanlr neden evlenir ya bir anlamda hayatın amacı bu. hepinz bliyorsunuz zaten bunun nasıl bir eksiklik olduğunu.

İyi akşamlar kızlar. Sanırım kendime göre bir başlık buldum :) 15 aydır deniyoruz 2 kere kimyasal gebelik yaşadım tüm tahlillerimiz temiz ve normal çıktı geriye yaptırmadığımız tek şey hsg kaldı onu da temmuz ayında yaptırmaya karar verdim. Çoookkk zor bir süreç.2 kere yumurta takibi yaptırdım 6 ay doktordan çıkmadım resmen ama olmadı işte. Bu ay ilk defa bitkisel bir şeyler deneyelim dedik ,kendim için incir kürüne, eşim için keçi boynuzu kürüne başladık. Aslında biraz geç kaldık sanırım ama napayım bir ay daha boş geçsin istemedim adetim 5 gün sürüyor bitince başla demişlerdi ben 8.gün başladım zaten 28 günde bir görmüyorum 34-35 günde bir hasta oluyorum sorun olmaz diye düşündüm. Dualar ederek bu ay ne olacağını bekliyorum bakalım. Bu ay da olmazsa dosdoğru hsg çektirmeye....
Aldığım test sayısını bilmiyorum hayal kırıklıklarını anlatmaya hiç lüzum yok sanırım ....etrafımda bebek isteyen herkes, en fazla 3-4 ayda hamile kalınca kendim için ;uzaydan mı geldim acaba diye düşünmeye başlamadım değil hani...

ALLAH ım yardımcınız olsun sizinde..herks yaşıyrdur o korkuyu canım benm..inşALLAH aşılamaya gerek kalamdan hamile kalırsın......

ovulasyon testi yaptım şimdi nedir durum sizce?

Eklentiler

• $SAM_3956.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Kızlar bu mübarek günlerde rabbim dualarınızı kabul etsin, sürekli dua ediyorum sizleriçin hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. tanımıyorum sizleri hep dualarımdasınız, bilirim bende beklemenin ne demek olduğunu, düşükten sonra tekrar bir daha ne zaman hamile kalıcam diye düşünmeleri....
Bilirim çok iyi, o acıyı taa derinden.
Allahım dularımızı kabul etsin.

allah kolaylık versin canım.temmuz hepimize umut olur inşallah

hamilelerin duası tutuarmış allah razı olsun.sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı evladını alırsn kucagına inşallah

Allah kolaylık versin.
kimyasal gebeliği kötüye yorma bence zira bi gebeliğin oluyo. ilk duyduğumda bu kimyasal gebelik de nedir demiştim. sonradan öğrendiğimde de kendi kendime kızdım ne biçim isim koymuşlar diye. halbuki bunu bir çok kadın test yapamadan yaşayabiliyor. şimdi modern tıp her şeye bir isim veriyor. iyi düşün güzel düşün ki güzel şeyleri çağır. ben de şu an bitkilere yöneldim. Allah nasip etmişse göreceğiz inşallah o günler.

Merhaba kızlar ben de geldim kabul edin aranıza😊 bi soru sormak istiyorum. Benim hastalığıma 2 gün var ve ben bugün test yaptım. Geçerliliği yüzde kaçtır sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolun teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Süreç benim için yerine oturdu zaten ilk 4 ay inanılmaz heyecanlı her adet beklentisinde deliler gibi test almalar falan sonra çizgiyi görünce vın hastaneye kan vermeler ve kimyasal gebelikle tanışmalar...hcg nin yükselmesi için dua ederken düşüşünü izlemek... Sonra yeniden ümit yüklenmek 2 ay daha sabredip yeniden kimyasal gebelik yaşamak... 6 ay böyle geçtikten sonra bir 6 ay her hafta doktor kapısını aşındırıp yumurta takipleri ultrasonlar ağlamalar hüsranlar derken 1 yıl geçti.Hormon tahlilleri dualar,Meryem sureleri,etrafındaki herkesin bebeği olmasını izlemek ,insanların sana üzülmesine şahit olmak derken 3 ay daha geçti.Vücudum stres ve üzüntüden başka başka hastalıklara yöneldi lekeler ,mide sorunları bağışıklığın düşmesi derken bir baktım 13 ay olmuş ve ben her ayı umutla bekleyip hüsranla ağlayarak kapamışım.son 2 aydır hastalıklarla uğraşmaktan aklım başka yönlere kaydı ve niyeyse sebebsiz bir rahatlama çöktü. Çocuğumun Olmayabileceği fikrine alıştırmaya başladım kendimi.Önümüzdeki ay hsg de tüplerim tıkalı çıkarsa tüp bebekten başka şansım olmayacak biliyorum maddi külfeti karşılayabilir miyim emin değilim ev kredisi ödüyoruz.Hsg çekilmeden tüp bebek fiyatlarını araştırmaya başladım bile yaşım 29 Allahtan hakkımda hayırlısını diliyorum

Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur. Rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm

daha çok gençsin. olur elbet. tüpleri tıkalı olan ve hsg den sonra açılan çok insan var. sabır. ben 36 yaşındayım yine de umudumu yitirmedim. bu benim 2. evliliğim. 1. evliliğimde eşim çocuk istemediği için oluşan gebeliklerim sonlandırıldı. ben de boşanmak zorunda kaldım.
tıbbi açıdan hiç bi problemim yok. hsg filan çekilmedim çünkü kendi doktorum gebeliklerimi bildiği için gerek görmedi. şimdi de eşimin sperm sayısı ve ileri hareketi düşük. onun dışında yumurtlama günlerini denk getiremiyoruz. her an hamilelik olabileceğini düşündüğü için o günler uyuyup diğer günler ayaklanıyor. her ay boşu boşuna zaman kaybediyorum. ona sorarsan eşim üzülüyo nasıl olacak nasıl yapacağız diye. ama sigara kullanıyo alkol kullanıyo. azalt diyorum bana mısın demiyo. bitkisel takviye veriyorum 1 gün alıyo 2 gün bırakıyo. sonra da bebeğimiz olsun diye ağlıyo. annem neredeyse ölecek torun için tek çocuğum çünkü. kendimi söylemiyorum bile. öyle bi çıkmazdayım ki. öyle bi çaresizim ki aklıma gelen her dakika ağlıyorum sokakta otobüste işte. hiç farketmiyo

Erkekler neden bu kadar sorumsuz ben de anlamıyorum benim eşim normalde düzenli alıyordu ama test yaptırdık orda düzelmiş dedi dr ondan sonra bıraktı bende diyorum ki bırakma sonra eskiye döner ama yok illa benim söylemem lazım bazende sesim yükseliyor sinirleniyorum sonrada üzülüyorum ama kendilerinin bunun düşünmesi lazım biz o kadar araştırıp buluyoruz ne iyi gelir diye onlarında biraz çaba sarfetmesi lazım ama olmuyor işte

silik çizgi görünüyorsa hamilesiniz..genelde pozitif oldugunda doğru çıkıyor.negatif çıkan test sonuçlarının güvenilir olması için adetten 10 gün kesin geçmiş olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…