- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
artık sayamıyorum sanırım ama 13. ay bu ay 1 yılı gçtik biz. o kadar zorlu bir yol ki bu. ramazanın hürmetine olsun artık bayramA yine hüsran girmeyelim bayrama umutla girelim artık . mutlulukla girelim birileri soru sormasın diye kaçmayalım ve insanların sorularına korkmadan cevap verelim. en azından kmyasal bile olsa gebe kalabileceğini görmüşsün canım buda birşey bence. biz 4 ay olmayınca gittik ilk kez doktora prolaktinim yükske çıktı eşimin değerleri çok düşük çıktı. tedavilerin ardından normal seviyeye geldi hepsi eylülde herşey normaldi ancak 5 ay bekledik sonuç yine hüsran. yumurta takibine başladık her ay 3 4 yumurta oluştu kendiliğindne çatladı hiç bir sıkıntı yoktu ancak yine olmadı. 1.5 ay önce eşimin tahlilini yeniledik değerler yine düşmüş birde iltihap üstüne. iğneler antibiyotikler tedAVİ 2 ay sürecek dediler az kaldı bitmek üzere ama bunlar hep birer bahane hadi şimdi sorun var da olmuyor eylülde herşey yolundaydı ikmiz açısıından da yine olmadı. yorucu yıpratıcı bir süreçmiş bu. şu sıralar rahatım zaten biliyorum ya olmayacak pek takmıyorum ama yazık eşimin içmediği şey kalmadı((( böyle işte benm hikayem henüz mutlu son gelmedi 3 elma da düşmedi gökten çünkü hala 2 kişiyiz (((
şifa versin allah ımmm ..hepimize yardım etsiinn.......
her ay aynı hevesle gelıyorum ama sonu hep hüsrann
artık sayamıyorum sanırım ama 13. ay bu ay 1 yılı gçtik biz. o kadar zorlu bir yol ki bu. ramazanın hürmetine olsun artık bayramA yine hüsran girmeyelim bayrama umutla girelim artık . mutlulukla girelim birileri soru sormasın diye kaçmayalım ve insanların sorularına korkmadan cevap verelim. en azından kmyasal bile olsa gebe kalabileceğini görmüşsün canım buda birşey bence. biz 4 ay olmayınca gittik ilk kez doktora prolaktinim yükske çıktı eşimin değerleri çok düşük çıktı. tedavilerin ardından normal seviyeye geldi hepsi eylülde herşey normaldi ancak 5 ay bekledik sonuç yine hüsran. yumurta takibine başladık her ay 3 4 yumurta oluştu kendiliğindne çatladı hiç bir sıkıntı yoktu ancak yine olmadı. 1.5 ay önce eşimin tahlilini yeniledik değerler yine düşmüş birde iltihap üstüne. iğneler antibiyotikler tedAVİ 2 ay sürecek dediler az kaldı bitmek üzere ama bunlar hep birer bahane hadi şimdi sorun var da olmuyor eylülde herşey yolundaydı ikmiz açısıından da yine olmadı. yorucu yıpratıcı bir süreçmiş bu. şu sıralar rahatım zaten biliyorum ya olmayacak pek takmıyorum ama yazık eşimin içmediği şey kalmadı((( böyle işte benm hikayem henüz mutlu son gelmedi 3 elma da düşmedi gökten çünkü hala 2 kişiyiz (((
sabır canım sabır. Allah verecek inşallah bu sabrın mükafatını
allah kolaylık versin çok zor gerçekten...hiçbir sorunu olmayanların bile ortalama hamile kalma süresi 6.aylardaymış yani düşün.inşallah sağlıklı bir şeklde beklemeden anne baba oluruz diyicem ama herşeyin zorlugu var işte.hep bi imtihan çıkıyor karşımıza malesef düşükler aslında daha kötü var olanı kaybediyosun bi nevi...gerçi her türlü zor kimi senelerce bekliyo kimi sürekli karnındaki bebeğini kaybediyo.gün geçtikçe sabırda azalıyor...
ah canım bende evlendıgımden berı hıc krunmadım Rabbım evlatda vermedi..bız sabırla bekleyelım elbet sabrın sonu mutluluk olacak ben ınanıyorum hersey kalpte bıter cunku kalbımız Allahın huzuruna vardıgımız yerdır ben ınanıyorum elbet olacak lutfen hepımız ınanıp allaha sıgınalım
Evet bende yaşıyorum o durumu acaba hiç olmayacak mı diye içimde şüphe uyanıyor ama şuda var ki aşılama için gidipte hamile olduğunu öğrenenler bile var yani o yüzden hep dua etmek lazım hayırlısını dilemek lazım demek ki zamanı gelmemiş bizim için hayırlı zaman henüz gelmemiş öyle diyorum. Ben araştırdım istanbulda en iyi dr lardan birini buldum ona gittim ve biraz daha beklememizi söyledi
aynen öyle. Allah nasip etsin yeter ki.
dediğin gibi dr dan dr a değişiyo. biri varkosel var ameliyat dedi. biri hiç bişeyin yok karın görünsün dedi. kadın doğumcuya gittiğimde de normal yolla olabilir çok kötü değil dedi proxeed plus bize de önerdi 3 ay kullanacaksın dedi ama 3 kutu alabildik çok pahalı.
bi arkadaş aktardan macun yaptırmış. eşinin spermlerini ve hareketini artırmış. şu an hamile. onu ve çakışır almayı düşünüyorum. evicap da istiyorum ama çok da karıştırınca daha beter yapmaktan korkuyorum.
evet canım dün adet oldum..evet adetlerim düzenli 26 ia 29 gün arasına değişiirr..bende fsh yüksek çıkmıştı doktor tüp demişti ama diğer aylarda yüksek çıkmadı benim o yüzden korkum vaarr canım..şimdiye dek de her ay adet olduum...
fsh için hayıt tavsiye ettiler bana. benim fhs da 10,86 çıktı ama bi kere bakıldı. istersen bi araştır canım.
FSH İÇİN 2 AY TESTERE DİLİ ASLAN PENÇESİ İÇTİM ŞMDİ DE HAYIT İÇİYORUM DEĞERİÖ D
ÜŞTÜÜ GERÇEKTENDE..
İyi akşamlar kızlar. Sanırım kendime göre bir başlık buldum :) 15 aydır deniyoruz 2 kere kimyasal gebelik yaşadım tüm tahlillerimiz temiz ve normal çıktı geriye yaptırmadığımız tek şey hsg kaldı onu da temmuz ayında yaptırmaya karar verdim. Çoookkk zor bir süreç.2 kere yumurta takibi yaptırdım 6 ay doktordan çıkmadım resmen ama olmadı işte. Bu ay ilk defa bitkisel bir şeyler deneyelim dedik ,kendim için incir kürüne, eşim için keçi boynuzu kürüne başladık. Aslında biraz geç kaldık sanırım ama napayım bir ay daha boş geçsin istemedim adetim 5 gün sürüyor bitince başla demişlerdi ben 8.gün başladım zaten 28 günde bir görmüyorum 34-35 günde bir hasta oluyorum sorun olmaz diye düşündüm. Dualar ederek bu ay ne olacağını bekliyorum bakalım. Bu ay da olmazsa dosdoğru hsg çektirmeye....
Aldığım test sayısını bilmiyorum hayal kırıklıklarını anlatmaya hiç lüzum yok sanırım ....etrafımda bebek isteyen herkes, en fazla 3-4 ayda hamile kalınca kendim için ;uzaydan mı geldim acaba diye düşünmeye başlamadım değil hani...
Kızlar bu mübarek günlerde rabbim dualarınızı kabul etsin, sürekli dua ediyorum sizleriçin hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. tanımıyorum sizleri hep dualarımdasınız, bilirim bende beklemenin ne demek olduğunu, düşükten sonra tekrar bir daha ne zaman hamile kalıcam diye düşünmeleri....
Bilirim çok iyi, o acıyı taa derinden.
Allahım dularımızı kabul etsin.
İyi akşamlar kızlar. Sanırım kendime göre bir başlık buldum :) 15 aydır deniyoruz 2 kere kimyasal gebelik yaşadım tüm tahlillerimiz temiz ve normal çıktı geriye yaptırmadığımız tek şey hsg kaldı onu da temmuz ayında yaptırmaya karar verdim. Çoookkk zor bir süreç.2 kere yumurta takibi yaptırdım 6 ay doktordan çıkmadım resmen ama olmadı işte. Bu ay ilk defa bitkisel bir şeyler deneyelim dedik ,kendim için incir kürüne, eşim için keçi boynuzu kürüne başladık. Aslında biraz geç kaldık sanırım ama napayım bir ay daha boş geçsin istemedim adetim 5 gün sürüyor bitince başla demişlerdi ben 8.gün başladım zaten 28 günde bir görmüyorum 34-35 günde bir hasta oluyorum sorun olmaz diye düşündüm. Dualar ederek bu ay ne olacağını bekliyorum bakalım. Bu ay da olmazsa dosdoğru hsg çektirmeye....
Aldığım test sayısını bilmiyorum hayal kırıklıklarını anlatmaya hiç lüzum yok sanırım ....etrafımda bebek isteyen herkes, en fazla 3-4 ayda hamile kalınca kendim için ;uzaydan mı geldim acaba diye düşünmeye başlamadım değil hani...
Sağolun teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Süreç benim için yerine oturdu zaten ilk 4 ay inanılmaz heyecanlı her adet beklentisinde deliler gibi test almalar falan sonra çizgiyi görünce vın hastaneye kan vermeler ve kimyasal gebelikle tanışmalar...hcg nin yükselmesi için dua ederken düşüşünü izlemek... Sonra yeniden ümit yüklenmek 2 ay daha sabredip yeniden kimyasal gebelik yaşamak... 6 ay böyle geçtikten sonra bir 6 ay her hafta doktor kapısını aşındırıp yumurta takipleri ultrasonlar ağlamalar hüsranlar derken 1 yıl geçti.Hormon tahlilleri dualar,Meryem sureleri,etrafındaki herkesin bebeği olmasını izlemek ,insanların sana üzülmesine şahit olmak derken 3 ay daha geçti.Vücudum stres ve üzüntüden başka başka hastalıklara yöneldi lekeler ,mide sorunları bağışıklığın düşmesi derken bir baktım 13 ay olmuş ve ben her ayı umutla bekleyip hüsranla ağlayarak kapamışım.son 2 aydır hastalıklarla uğraşmaktan aklım başka yönlere kaydı ve niyeyse sebebsiz bir rahatlama çöktü. Çocuğumun Olmayabileceği fikrine alıştırmaya başladım kendimi.Önümüzdeki ay hsg de tüplerim tıkalı çıkarsa tüp bebekten başka şansım olmayacak biliyorum maddi külfeti karşılayabilir miyim emin değilim ev kredisi ödüyoruz.Hsg çekilmeden tüp bebek fiyatlarını araştırmaya başladım bile yaşım 29 Allahtan hakkımda hayırlısını diliyorumAllah kolaylık versin.
kimyasal gebeliği kötüye yorma bence zira bi gebeliğin oluyo. ilk duyduğumda bu kimyasal gebelik de nedir demiştim. sonradan öğrendiğimde de kendi kendime kızdım ne biçim isim koymuşlar diye. halbuki bunu bir çok kadın test yapamadan yaşayabiliyor. şimdi modern tıp her şeye bir isim veriyor. iyi düşün güzel düşün ki güzel şeyleri çağır. ben de şu an bitkilere yöneldim. Allah nasip etmişse göreceğiz inşallah o günler.
Kızlar bu mübarek günlerde rabbim dualarınızı kabul etsin, sürekli dua ediyorum sizleriçin hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. tanımıyorum sizleri hep dualarımdasınız, bilirim bende beklemenin ne demek olduğunu, düşükten sonra tekrar bir daha ne zaman hamile kalıcam diye düşünmeleri....
Bilirim çok iyi, o acıyı taa derinden.
Allahım dularımızı kabul etsin.
Sağolun teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Süreç benim için yerine oturdu zaten ilk 4 ay inanılmaz heyecanlı her adet beklentisinde deliler gibi test almalar falan sonra çizgiyi görünce vın hastaneye kan vermeler ve kimyasal gebelikle tanışmalar...hcg nin yükselmesi için dua ederken düşüşünü izlemek... Sonra yeniden ümit yüklenmek 2 ay daha sabredip yeniden kimyasal gebelik yaşamak... 6 ay böyle geçtikten sonra bir 6 ay her hafta doktor kapısını aşındırıp yumurta takipleri ultrasonlar ağlamalar hüsranlar derken 1 yıl geçti.Hormon tahlilleri dualar,Meryem sureleri,etrafındaki herkesin bebeği olmasını izlemek ,insanların sana üzülmesine şahit olmak derken 3 ay daha geçti.Vücudum stres ve üzüntüden başka başka hastalıklara yöneldi lekeler ,mide sorunları bağışıklığın düşmesi derken bir baktım 13 ay olmuş ve ben her ayı umutla bekleyip hüsranla ağlayarak kapamışım.son 2 aydır hastalıklarla uğraşmaktan aklım başka yönlere kaydı ve niyeyse sebebsiz bir rahatlama çöktü. Çocuğumun Olmayabileceği fikrine alıştırmaya başladım kendimi.Önümüzdeki ay hsg de tüplerim tıkalı çıkarsa tüp bebekten başka şansım olmayacak biliyorum maddi külfeti karşılayabilir miyim emin değilim ev kredisi ödüyoruz.Hsg çekilmeden tüp bebek fiyatlarını araştırmaya başladım bile yaşım 29 Allahtan hakkımda hayırlısını diliyorum
daha çok gençsin. olur elbet. tüpleri tıkalı olan ve hsg den sonra açılan çok insan var. sabır. ben 36 yaşındayım yine de umudumu yitirmedim. bu benim 2. evliliğim. 1. evliliğimde eşim çocuk istemediği için oluşan gebeliklerim sonlandırıldı. ben de boşanmak zorunda kaldım.
tıbbi açıdan hiç bi problemim yok. hsg filan çekilmedim çünkü kendi doktorum gebeliklerimi bildiği için gerek görmedi. şimdi de eşimin sperm sayısı ve ileri hareketi düşük. onun dışında yumurtlama günlerini denk getiremiyoruz. her an hamilelik olabileceğini düşündüğü için o günler uyuyup diğer günler ayaklanıyor. her ay boşu boşuna zaman kaybediyorum. ona sorarsan eşim üzülüyo nasıl olacak nasıl yapacağız diye. ama sigara kullanıyo alkol kullanıyo. azalt diyorum bana mısın demiyo. bitkisel takviye veriyorum 1 gün alıyo 2 gün bırakıyo. sonra da bebeğimiz olsun diye ağlıyo. annem neredeyse ölecek torun için tek çocuğum çünkü. kendimi söylemiyorum bile. öyle bi çıkmazdayım ki. öyle bi çaresizim ki aklıma gelen her dakika ağlıyorum sokakta otobüste işte. hiç farketmiyo
Merhaba kızlar ben de geldim kabul edin aranıza😊 bi soru sormak istiyorum. Benim hastalığıma 2 gün var ve ben bugün test yaptım. Geçerliliği yüzde kaçtır sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?