evet canım dün adet oldum..evet adetlerim düzenli 26 ia 29 gün arasına değişiirr..bende fsh yüksek çıkmıştı doktor tüp demişti ama diğer aylarda yüksek çıkmadı benim o yüzden korkum vaarr canım..şimdiye dek de her ay adet olduum...
anladım canımm ALAH ı yardımcımız olsun bizimki de zaman geçsin biraz da tekrrlycak testi...haklısın te doktorla kalmamak gek bunu bizzat yaşadım ben ama olumsuz şeyi duymakk hoş olmuyor ama zamanla hl hmilelik oluşmayınca olumsuzluğu düşünüyor isan gerçekten öle mi acaba diye...
Herşeyi her yolu deniyoruz napalım artık Yeter ki faydası olsunda içeriz yaparız yeriz :)
Çakşır arttırıyor canım bi de eşime dr proxeed plus vermişti ondan kullandı 4 ay sonrasında biz tekrarladık testi gayet iyiydi normal değerlere gelmişti ama bence başka bi yerde daha yaptırın testi ve başka bi dr gösterin bizede dr ameliyat dedi biz gittik başka bi yere gösterdik bu hız yeterli bununla gebelik oluşur ameliyata gerek yok dedi yani doktordan doktora çok fark ediyor canm
Bizim hız şu anda iyi değerleri tam hatırlamıyorum açıkçası ama bariz eskiye göre artmış. Tek bi dr la kalmayın sakın iyi bi doktor bulup gösterin bak ben ilk gittiğimde ürolog ameliyatı bile telaffuz etmişti ama diğer dr gerek yok olur bu şekilde dedi şimdi bekliyoruz olmadı ameliyat değilde aşılama düşüneceğiz. Evicap da duydum onunda faydasını gören çok kişi var kullanın yani
evet canım dün adet oldum..evet adetlerim düzenli 26 ia 29 gün arasına değişiirr..bende fsh yüksek çıkmıştı doktor tüp demişti ama diğer aylarda yüksek çıkmadı benim o yüzden korkum vaarr canım..şimdiye dek de her ay adet olduum...
fsh için hayıt tavsiye ettiler bana. benim fhs da 10,86 çıktı ama bi kere bakıldı. istersen bi araştır canım.
Ins yaaa ins siz ne kdrdir bebek istyrsnz cnm
aynen öyle. Allah nasip etsin yeter ki.
dediğin gibi dr dan dr a değişiyo. biri varkosel var ameliyat dedi. biri hiç bişeyin yok karın görünsün dedi. kadın doğumcuya gittiğimde de normal yolla olabilir çok kötü değil dedi proxeed plus bize de önerdi 3 ay kullanacaksın dedi ama 3 kutu alabildik çok pahalı.
bi arkadaş aktardan macun yaptırmış. eşinin spermlerini ve hareketini artırmış. şu an hamile. onu ve çakışır almayı düşünüyorum. evicap da istiyorum ama çok da karıştırınca daha beter yapmaktan korkuyorum.
Eğer istanbuldaysan cem demireli önerebilirim canım bu konuda en iyilerden biri ama biraz muayene ücreti pahalı açıkçası. Bize değerler normal bekleyelim 5 ay dedi bizde bekliyoruz olmadı aşılama düşünürüz dedi. Proxeed pahalı evet bizde aldık ama hangisi etkili oldu bilmiyorum eşim sürekli bişey yiyip içti çünkü. Bi de şu var hepsi ağır gelebilir çünkü karaciğere yükleniyoruz o yüzden fazlada abartmamak lazım bence. Bi ay onu yapıyorsa başka ay diğerini yapabilir mesela öyle olabilir.
yok canım izmirdeyim. şimdilik biraz deniyelim olmazsa üniversite hastanesine gidip bir şeylere başlarız. şu yazı bi atlatalım da :)
şimdilik keçi boynuzu özü içiyor eşim. yarın sabah sonunu içicek. o bitsin çakşır ile bu macunu alıcam. sonrasına Allah kerim.
ne güzel düşükten sonra beklemek daha zor malesef:2: umarım temmuzda benmde gelir bebeğim
İnşallah bu arada olurda hiçbir şeye gerek kalmaz. Bi de tadları berbat içtiği herşeyin zorla içiyor ama yazık adamlarada yaaa
sorma. yararı olan bir çok şeyin tadının kötü olması, zararı olan bir çok şeyin de tadının güzel olması ne fena
Şifa olsunda napalım artık idare etsinler herşey bebek içinMübarek ayda nasip olur belki dualarımız kabul olur
mümkünse ağustosta hamileyimmm topiği açalım orda buluşalım temmuzda gebe kalanlar dye
3 yıllık evliyim. yaşım fazla olduğu için evlendiğim günden beri istiyorum ama nasip. eşim de çok üzerine düşmüyo. bunun için ciddi olarak bu ay çalışmalara başladık. düzenli ilişki yumurtlama takibi vs. ama bu ay çok umutluyum nedense :)
haziranında kırmızılarla geçmesiyle yeni umudum temmuz ayı artık...ne gibi kürler uyguladınız hamile kalmak için neler yapıyoruz ne sorunlarımız var paylaşalım beraber konuşup beraber bekleyelim..
önce ben anlatıyım dört denemede 2 kimyasal düşüğüm oldu.temmuz son denemem olucak malesefeşim psikolojimin bozuldugunu düşünüyo ara verelim temmuzdan sonra dedi.bende bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum çnkü enfeksiyonumda var sizin ne gibi sorunlarınız var neler hissediyorsunuz paylaşalım dertleşelim
Ins hamilr haberini alirz cnm
artık sayamıyorum sanırım ama 13. ay bu ay 1 yılı gçtik biz. o kadar zorlu bir yol ki bu. ramazanın hürmetine olsun artık bayramA yine hüsran girmeyelim bayrama umutla girelim artık . mutlulukla girelim birileri soru sormasın diye kaçmayalım ve insanların sorularına korkmadan cevap verelim. en azından kmyasal bile olsa gebe kalabileceğini görmüşsün canım buda birşey bence. biz 4 ay olmayınca gittik ilk kez doktora prolaktinim yükske çıktı eşimin değerleri çok düşük çıktı. tedavilerin ardından normal seviyeye geldi hepsi eylülde herşey normaldi ancak 5 ay bekledik sonuç yine hüsran. yumurta takibine başladık her ay 3 4 yumurta oluştu kendiliğindne çatladı hiç bir sıkıntı yoktu ancak yine olmadı. 1.5 ay önce eşimin tahlilini yeniledik değerler yine düşmüş birde iltihap üstüne. iğneler antibiyotikler tedAVİ 2 ay sürecek dediler az kaldı bitmek üzere ama bunlar hep birer bahane hadi şimdi sorun var da olmuyor eylülde herşey yolundaydı ikmiz açısıından da yine olmadı. yorucu yıpratıcı bir süreçmiş bu. şu sıralar rahatım zaten biliyorum ya olmayacak pek takmıyorum ama yazık eşimin içmediği şey kalmadı((( böyle işte benm hikayem henüz mutlu son gelmedi 3 elma da düşmedi gökten çünkü hala 2 kişiyiz (((
Ins tup bebek ypmayi dusnmuyrmsn
inşallah. isteyen herkesin haberini alalım.
şimdilik normal yolla uğraşıyoruz 1-2 ay içinde olmazsa aşılama tüp ile devam etmeyi planlıyoruz. nasip
Ins tutarda gerek kalmz bn 2 kere asilama yptim ámá olmadi bnle esimin hicbir sorunumuz yokken smdi bir kac ay bkleyip olmazsa tup ypcz ámá turkiyede degil o yuzden tedirginim hakkimzda hayirlisi
Allah hakkımızda hayırlısını versin. hepimizin isteği doğal yolla. İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah gönlümüzdekini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?