UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

Evet bende yaşıyorum o durumu acaba hiç olmayacak mı diye içimde şüphe uyanıyor ama şuda var ki aşılama için gidipte hamile olduğunu öğrenenler bile var yani o yüzden hep dua etmek lazım hayırlısını dilemek lazım demek ki zamanı gelmemiş bizim için hayırlı zaman henüz gelmemiş öyle diyorum. Ben araştırdım istanbulda en iyi dr lardan birini buldum ona gittim ve biraz daha beklememizi söyledi

Herşeyi her yolu deniyoruz napalım artık Yeter ki faydası olsunda içeriz yaparız yeriz :)

aynen öyle. Allah nasip etsin yeter ki.

dediğin gibi dr dan dr a değişiyo. biri varkosel var ameliyat dedi. biri hiç bişeyin yok karın görünsün dedi. kadın doğumcuya gittiğimde de normal yolla olabilir çok kötü değil dedi proxeed plus bize de önerdi 3 ay kullanacaksın dedi ama 3 kutu alabildik çok pahalı.

bi arkadaş aktardan macun yaptırmış. eşinin spermlerini ve hareketini artırmış. şu an hamile. onu ve çakışır almayı düşünüyorum. evicap da istiyorum ama çok da karıştırınca daha beter yapmaktan korkuyorum.

Ins yaaa ins siz ne kdrdir bebek istyrsnz cnm

3 yıllık evliyim. yaşım fazla olduğu için evlendiğim günden beri istiyorum ama nasip. eşim de çok üzerine düşmüyo. bunun için ciddi olarak bu ay çalışmalara başladık. düzenli ilişki yumurtlama takibi vs. ama bu ay çok umutluyum nedense :)

Eğer istanbuldaysan cem demireli önerebilirim canım bu konuda en iyilerden biri ama biraz muayene ücreti pahalı açıkçası. Bize değerler normal bekleyelim 5 ay dedi bizde bekliyoruz olmadı aşılama düşünürüz dedi. Proxeed pahalı evet bizde aldık ama hangisi etkili oldu bilmiyorum eşim sürekli bişey yiyip içti çünkü. Bi de şu var hepsi ağır gelebilir çünkü karaciğere yükleniyoruz o yüzden fazlada abartmamak lazım bence. Bi ay onu yapıyorsa başka ay diğerini yapabilir mesela öyle olabilir.

yok canım izmirdeyim. şimdilik biraz deniyelim olmazsa üniversite hastanesine gidip bir şeylere başlarız. şu yazı bi atlatalım da :)
şimdilik keçi boynuzu özü içiyor eşim. yarın sabah sonunu içicek. o bitsin çakşır ile bu macunu alıcam. sonrasına Allah kerim.

İnşallah bu arada olurda hiçbir şeye gerek kalmaz. Bi de tadları berbat içtiği herşeyin zorla içiyor ama yazık adamlarada yaaa

İnşallah bu arada olurda hiçbir şeye gerek kalmaz. Bi de tadları berbat içtiği herşeyin zorla içiyor ama yazık adamlarada yaaa

sorma. yararı olan bir çok şeyin tadının kötü olması, zararı olan bir çok şeyin de tadının güzel olması ne fena

sorma. yararı olan bir çok şeyin tadının kötü olması, zararı olan bir çok şeyin de tadının güzel olması ne fena

Şifa olsunda napalım artık idare etsinler herşey bebek için Mübarek ayda nasip olur belki dualarımız kabul olur

Ins hamilr haberini alirz cnm

artık sayamıyorum sanırım ama 13. ay bu ay 1 yılı gçtik biz. o kadar zorlu bir yol ki bu. ramazanın hürmetine olsun artık bayramA yine hüsran girmeyelim bayrama umutla girelim artık . mutlulukla girelim birileri soru sormasın diye kaçmayalım ve insanların sorularına korkmadan cevap verelim. en azından kmyasal bile olsa gebe kalabileceğini görmüşsün canım buda birşey bence. biz 4 ay olmayınca gittik ilk kez doktora prolaktinim yükske çıktı eşimin değerleri çok düşük çıktı. tedavilerin ardından normal seviyeye geldi hepsi eylülde herşey normaldi ancak 5 ay bekledik sonuç yine hüsran. yumurta takibine başladık her ay 3 4 yumurta oluştu kendiliğindne çatladı hiç bir sıkıntı yoktu ancak yine olmadı. 1.5 ay önce eşimin tahlilini yeniledik değerler yine düşmüş birde iltihap üstüne. iğneler antibiyotikler tedAVİ 2 ay sürecek dediler az kaldı bitmek üzere ama bunlar hep birer bahane hadi şimdi sorun var da olmuyor eylülde herşey yolundaydı ikmiz açısıından da yine olmadı. yorucu yıpratıcı bir süreçmiş bu. şu sıralar rahatım zaten biliyorum ya olmayacak pek takmıyorum ama yazık eşimin içmediği şey kalmadı ((( böyle işte benm hikayem henüz mutlu son gelmedi 3 elma da düşmedi gökten çünkü hala 2 kişiyiz (((

sabır canım sabır. Allah verecek inşallah bu sabrın mükafatını

inşallah. isteyen herkesin haberini alalım.

şimdilik normal yolla uğraşıyoruz 1-2 ay içinde olmazsa aşılama tüp ile devam etmeyi planlıyoruz. nasip

Ins tutarda gerek kalmz bn 2 kere asilama yptim ámá olmadi bnle esimin hicbir sorunumuz yokken smdi bir kac ay bkleyip olmazsa tup ypcz ámá turkiyede degil o yuzden tedirginim hakkimzda hayirlisi

Ins tutarda gerek kalmz bn 2 kere asilama yptim ámá olmadi bnle esimin hicbir sorunumuz yokken smdi bir kac ay bkleyip olmazsa tup ypcz ámá turkiyede degil o yuzden tedirginim hakkimzda hayirlisi

Allah hakkımızda hayırlısını versin. hepimizin isteği doğal yolla. İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah gönlümüzdekini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…