- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Kesinlikle insan her şeyi göz önünde bulundurmalı ayrıca şeyde var insan daha çok sevince karşı taraf dik baksa sinirli sinirli ömrü gidiyorBaglanmayacaksin hic bir seye oyle körü körüne!!
Aynen bayiliyorum bu siire:))sevmeye sevecez elbet,ama hayatimizin merkezine koymayacaz o olmazssa nasil yasarim dememeliyiz,bunu basarirsak gerisi kolay
Ağzınıza sağlıkCilve yazmış biri ha ha CİLVE. Oldu. Kadın bebeği tek başına yaptı tabi, koca 12 saat çalışıyor diye evde en az 15 saat ev, bebek, koca ihtiyaçları için çalışan kadın kocasının suyuna GİTMELİ dayak yese bile cilve yapmalı. Mükemmel. Siz böyle devam edin hatta erkek çocuklarınızı da padişah gibi yetiştirip kız çocuklarınızın ileriki hayatlarını hiç düşünmeyin.
Size yemin ederim yapici, onarici, ve tatli dilin hic islemedigi insanlar var. Ayrica bu meziyetler hep kadinlardan bekleniyor siz bile hemcinsiniz şiddet gördüğü halde "suçlayıcı dil" kullandi demissiniz. Aslinda demek istediginiz sey iyi niyetli sizi anlıyorum. Ama insanlar cok korkunç biraz fazla iyi niyetli bi yaklaşım sizin ki. Keske tatli dille çözülse insanların o beynindeki kara kutu...
Maalesef evet...Evet asla ve asla tatlı dille yola gelmeyen , kalbi ziftlesmis kişiler çok.
Ne kadar iyi niyetlisiniz öyle, sizin gibi olabilmek isterdim.Hayatimmm ben cok yorgunum bir kalkip bebegimizle ilgilensen.öpücük :) yapmazsa sasarim.bir de sorumsuz umursamaz kalk cocuga bak demek arasinda cok fark var
Bakmayın adamlar kadar bunlara destek olan kadinlar da suçlu. Bu adami da bir anne yetiştirdi. Hic unutmuyorum kayinvalidem bana bir gun 'kocam beni saçımdan sürükledi atti yine de çocuklarım için evimi terk etmedim dedi sende bi kavga falan olursa gecim derdin varsa kes sesini dedi' eşim ailesine benzemeyen onlardan farkli(iyi ki) ama şu zihniyetin güzelliğine bakin. Bunu bana söyleyen bir anne her şeyden önce bir kadin. Üstelik ailesi ona sahip çıkarken dayak yemeyi marifet zannedip babasının evine dönmemis bir kadın. Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor önce kimi tedavi etmeliyiz bilemiyorum....Yorumları şok içinde okudum.
Biri çıkmış bir eve bir erkek yeter, kadın da erkek gibi olursa yürümez demiş. Erkek gibi olmak ne biliyor musunuz bizim toplumumuzda? Hakkını aramak, kendini savunmak. Şaka gibi değil mi? Kadın napar, susar, idare eder, ezilir, yıllar geçtikçe bilimum depresyon ve kaygı bozukluğu yaşar vs. Psikolog odaları bu tip kadınlarla dolu. İnsanız biz yahu duvar değiliz! Ne demek sus idare et? Alelade kavgalar olsa tamam çiftler birbirini idare etsin ama adam kadını dövüyor, çocuğuna çöp muamelesi yapıyor, karısına çirkinsin falan diyor . Adım gibi eminim o adamın karısını aldattığına, karısına pervasızca çirkin diyen adam gece gündüz kadın kovalamıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Konu sahibi, ben senin yerinde olsam bu rezil evliliğe devam edemem ama başka çarem yok diyorsan adamı hem yok sayacaksın hem de öyle aman ağzımın tadı kaçmasın diye ezilip büzülmeyeceksin. Sen ezildikçe şiddetin dozu artacak haberin olsun. Bebeğin büyüyünce de bir işe gir muhakkak.
Bu yorumunuza gerçekten cok üzüldüm.Şiddet kesinlikle yanlış ama burada ki yaZılanları okuyup gaza gelmeyin benim tavsiyem , çünkü sabah erken çıkıyor demişsiniz gece geç saatte geliyor demişsiniz büyük ihtimalle gün içinde çok yoruldu ve eve gelince uzanmak istedi bence daha yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya çalışmanız daha doğru olurdu tabi olan olmuş da , ama tüm gün dışarda olan adam ve sizde evdesiniz eğer bu döngüden sıkıldıysanız sizde çalışmaya başlayın ve çocuğu bakıcıya verin yoksa maalesef o dışarda siz evdesiniz ve sorumluluklar paylaşılmış gözüküyor
Zaten tam bir kısır döngü. Böyle adamları yetiştiren anneler, böyle adamlar, daha sonra böyle adamların kızları tarzında bir kısır döngü..Bakmayın adamlar kadar bunlara destek olan kadinlar da suçlu. Bu adami da bir anne yetiştirdi. Hic unutmuyorum kayinvalidem bana bir gun 'kocam beni saçımdan sürükledi atti yine de çocuklarım için evimi terk etmedim dedi sende bi kavga falan olursa gecim derdin varsa kes sesini dedi' eşim ailesine benzemeyen onlardan farkli(iyi ki) ama şu zihniyetin güzelliğine bakin. Bunu bana söyleyen bir anne her şeyden önce bir kadin. Üstelik ailesi ona sahip çıkarken dayak yemeyi marifet zannedip babasının evine dönmemis bir kadın. Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor önce kimi tedavi etmeliyiz bilemiyorum....
Her yolunu denedigini söylüyor hanımefendi. Maalesef karşındaki anlamak istemeyince yapacak bişey kalmıyor. Benim esimde aynı her yolunu denedim yine aynı. Bekar gibi yasiyor.Siddet affedilmez ama kadinlarin bu suclayici konusmalarinida sevmiyorum artik baslik bile umursamaz esim..bu sekilde sorunlar cozulmuyo.yapici onarici tatli dilin cozemeyecegi sey yok
Peki flört ettiyseniz eğer sevgiliyken nasıldı merak ettim. Yani çok mu gezerdiniz eve girmez miydi vs.Her yolunu denedigini söylüyor hanımefendi. Maalesef karşındaki anlamak istemeyince yapacak bişey kalmıyor. Benim esimde aynı her yolunu denedim yine aynı. Bekar gibi yasiyor.
Hep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?
Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.
Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.
Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....
Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.
Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.
Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.[/QQUO adam kadına vurmuş sizin oneerilerinizde harika cidden
Benimki evden çıkmaz PC bağımlısı. Bu kadar olacağını hiç tahmin etmezdim. Aynı evde yaşamadan taniyamiyosun. Bir ekmek almaya bile gitmezPeki flört ettiyseniz eğer sevgiliyken nasıldı merak ettim. Yani çok mu gezerdiniz eve girmez miydi vs.
En kötüsüde, bu kısır döngüyü bırakın kırmak daha döngüde olduğunun bile farkinda olmaması insanların. Ne yapsak bilemiyorum bütün ideolojilerin siyasi görüşlerin dışında tutulduğu sadece insana insan olduğu için deger verilmesi gerektigini öğretecek fikirler lazım. Böyle dernekler sivil toplum kuruluşları falan. Şu konuda bile içim dolup dolup taşıyor ülkemin hatta dünyanın dört bir yaninda sönmeyen bir yangın ahhh ahhh insanlar neden bu kadar sonsuzmuş gibi yaşıyorlar. iyilik ya da saygi bu kadar zor mu?Zaten tam bir kısır döngü. Böyle adamları yetiştiren anneler, böyle adamlar, daha sonra böyle adamların kızları tarzında bir kısır döngü..
Bu kısır döngüyü bir yerden kırmak lazım ki en mantıklısı bu döngüde ezilen kişilerin yani kadınların bunu yapması. Döngüyü kabullenmeyip kendi sıraları gelince bu lanet döngüyü kırmaları lazım. Erkeklere göre hava hoş zaten eziyeti çeken kadınlar.
Ben mesela nişanlımla yeni sevgili olduğumuz zamanlarda onu çok kızdıracak bir şey söylemiştim gülerek bana espriyle "o zaman ben de kafana saksı atarım" gibi bir şey dedi. Allahım, burnundan getirdim o espriyi. Ayrılacaktım neredeyse sende şiddet eğilimi vardır diye ki benim nişanlım kadar sakin bir insan ben hayatımda tanımadım, bağırmaz bile tartışırken düşünün. Yani ayağını denk almasını en baştan öğretmek lazım.
Benim eşim de pc bağımlısı. Ve beni yaşamadıkları için kimse anlamıyor. Mesajınızı görünce hemen yazdım. Günde kaç saat oynuyorBenimki evden çıkmaz PC bağımlısı. Bu kadar olacağını hiç tahmin etmezdim. Aynı evde yaşamadan taniyamiyosun. Bir ekmek almaya bile gitmez
Neden üzüldünüz acaba merak ettim adam sabahtan akşama kadar dışarıda ve akşam eve gelince dinlenmek isteyecek haliyle kadında evde bebek bakıyor maalesef bu şekilde aralarında sessiz bir anlaşma olmuş kadının bu döngüyü kırması gerekiyor konuyu açan hanımefendi eşinden yardım istemiş yardım etmeyince de kocasından şiddet gördüğünü yazmış ben başta da yazdım şiddet kesinlikle tasvip edilmemesi gereken bişeydir. konu sahibi hanımefendinin de ev dışında bir ortamda kendini var etmesi lazım yoksa bu döngüyü kıramaz maalesef gerçekler böyle. Bende kendisine tavsiye verdim eğer bu şekilde ev içinde yaşamaktan ve bu döngüden sıkıldıysa çalışmaya başlasın çocuğunu da bakıcıya versin bunda üzülecek bir durum göremiyorum . Tarihten beri bu şekilde oluşturulan ve bize dayatılan düzen kadın içerde erkek dışarda çalışır şeklinde ve bu düzen içinde kadın çok edilgen kalıyor erkekten bişeyler bekliyor ama adam yorgun yapmıyor anlayışsız veya kaba yapmıyor kadının bu döngüden sıyrılmasının işçi sınıfı veya orta gelir düzeyli ailerde tek yolu kadının çalışması üretime girmesi ve ona yüklenen kadın içerde çalışır misyonunu üstünden atmasıdır. Ben konuya kendi fikrimle yaklaşmadım daha sosyolojik bir tespit ortaya koymaya çalıştım üzülecek bişey Yok okuyun araştırın geleceğiniz sonuç hemen hemen bu yazdığım gibidir. Şiddeti tasvip etmiyorum kesinlikle yaşanılan durum onları buraya getirmiş bir olaya sebep olan nedenle değişmedikçe sonuçta değişmeyecektir nedenlerin değişmesi de kadının ekonomik hayata girmesiyle olur .Bu yorumunuza gerçekten cok üzüldüm.
Evdeyken hep onun başında. Yeminle abartmiyorum. Onla yatar onla kalkarBenim eşim de pc bağımlısı. Ve beni yaşamadıkları için kimse anlamıyor. Mesajınızı görünce hemen yazdım. Günde kaç saat oynuyor
Evdeki bebek kadının başında ama adamın sinirleri bozulmuş siz de alttan al diyosunuz kadına resmen direkt beni iyi ki aşağıladın dövdün aklım başıma geldi desin isterseniz daha kestirme olur. Şoka giriyorum bazen kadın hakaret yemis hırpalanmış siz adamın bi tarafının derdine düşüyosunuz ne desem bilmiyorum sizin gibilereHep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?
Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.
Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.
Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....
Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.
Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.
Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.
böyle espri olmaz ii yapmışsınız ( her şakanın altinda bir gerceklik payı yatarmış)Zaten tam bir kısır döngü. Böyle adamları yetiştiren anneler, böyle adamlar, daha sonra böyle adamların kızları tarzında bir kısır döngü..
Bu kısır döngüyü bir yerden kırmak lazım ki en mantıklısı bu döngüde ezilen kişilerin yani kadınların bunu yapması. Döngüyü kabullenmeyip kendi sıraları gelince bu lanet döngüyü kırmaları lazım. Erkeklere göre hava hoş zaten eziyeti çeken kadınlar.
Ben mesela nişanlımla yeni sevgili olduğumuz zamanlarda onu çok kızdıracak bir şey söylemiştim gülerek bana espriyle "o zaman ben de kafana saksı atarım" gibi bir şey dedi. Allahım, burnundan getirdim o espriyi. Ayrılacaktım neredeyse sende şiddet eğilimi vardır diye ki benim nişanlım kadar sakin bir insan ben hayatımda tanımadım, bağırmaz bile tartışırken düşünün. Yani ayağını denk almasını en baştan öğretmek lazım.
şu cümlenin arkasında gidemem yapamam edemem diyen bir kadın için bazı şeyler müstahak kusura bakma.Aileme anlatsam arkamda olurlar aslında ama çok üzülürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?