Umursanmassın senkimsinki konumun küçük

Kendi seviyene bir bakarmisin basta da aciklama yaptim telden yaziyorum ve aceleye geldi gonderdim .Ne var bunda saygisizsin elestirin nasil da acimasiz istedigim gibi yazarim zoruna gidiyorsa okumayacaksin.

Aa ne demek kimse yokken bayram günü sınıftoplamak

Resmi gunde sizi çalıştıramaZ

Bide tuhaf geldi bana ikiniz mi olucaksınız boş okulda

Bence sen oralı olma gitme olurda seni ararsa siz ne amaçla resmi tatilde bomboş okula beni çağırıyorsunuz maksadınız nedir de hatta pztsi ilk işim sizi şikayet edicem beni taciz ediyor şimdiden mobbing uyguluyorsunuz de hatta şikayet et

Senin yerinde olsam ararsa mesaj atar hocam konuşamıyorum mesaj atın derdim ki mesajları kanıt yapardım. Maşum şikayet edincede kıs kus yok öyle bişi demedim diyebilir.

Sakın KorkmA

Kaç yıllık öğretmendiniz? Aday öğretmen olmadıktan n sonra çekinecek birseyiniz yok.Müdürün o şekilde sizinle konuşmaya hakki yok.Net bir şekilde hocam kusura bakmayın,şartlarım gelmek için müsait değil deyin.Mem de kiminle konuştunuz bilmiyorum tabiki idarecisini korur.
Hepimiz çalıştığımız yerlerde gereksiz problemlerden kaçınırız.Motivasyomuz ,moraliniz çalışmaya hevesimizi belirler çünkü.ama bu şekilde emrivaki ike işler yürümez.

Sozde herkes gelecekmis benim icin calisacaklarmis bana aciliyormus sinif gitmek zorundaymisim insanlar kendi rahatini dusunur olmus ,vicdansiz olmus .

Bunlar insan degilmi diye dusunuyorum nasil boyle yaparlar .Nasil boyle konusurlar kendileri benim durumum da olsa killarini kipirdatmazlar .

Konu basliginizi duzenlemek istiyorsaniz bana ozelden konu basliginizi yazin. Degistireyim..

Ve ayrica lutfen polemige girmeyelim kurallar geregi yasaktir !

Müdürden şikayetçiysen,görevlendirme istiyorsan yazılı belirt.seni dinlemiyorlar bile ama tatil günü git fedakar ol diyorlar.e sen dinlemeye vakit bulamazken bunu nasıl söylersin.
Siz tatil günü gitmek zorunda değilsiniz.eğer sen geleceğine dair bişey imzalamadıysan gitme.işini hallet.okul açılınca git

Konu basliginizi duzenlemek istiyorsaniz bana ozelden konu basliginizi yazin. Degistireyim..

Ve ayrica lutfen polemige girmeyelim kurallar geregi yasaktir !
Sonradan fark ettim ve duzenlemeden gonderdim degistirmeyecegim basligimi bir insan ne olursa olsun bu sekilde sert elestirilemez bastan aciklama yapildigi halde boyle yuklenilmemeli .Tartisan o ben degil.

Öyle bir zorunluluğunuz yok o kim ki bayramda eşya tasiyacaksin diyor alttan alma yoksa tepene çıkar diyim

Kaç yıllık öğretmensiniz? Ben de öğretmenim.Zaman zaman kendi egolarını öğretmenleri ezerek tatmin etmek isteyen idarecilerle karşılaşıyoruz.Yönetmelik bilin,yasa bilin.Belgelerle,yazılarla,madde numaraları ile konuşun.Saygı ve mevki sınırlarını aşmadan hakkınızı arayın.Ve sizden göreviniz dışında istenen herşeyi yazılı isteyin. Öğrenci bir yere mi götürülecek yazılı istesinler sizden, pazar günü okula mı gelinecek yazılı tebliğ etsinler.

Müdürün tavrı çirkin. Sizinde yorumculara tavrınız pek güzel sayılmaz. Kişisel fikrim kesinlikle pazar günü gitmemeniz gerektiği yönünde. Ama 28 eylül ve sonrası rapor almanız doğru değil. Yerinizde olsam okula 28 eylülde gider öğretmenevinde babamla kalırdım. Sonra her gün 1 saat ev bakar ( bazen orada yardımcı olacak birileri çıkabiliyor) uygun ev bulduğumda çıkardım. 7 saatlik yol olması bir hafta sonra taşınmanızı engellemez. Tabiki zor işler. Pazar günü gitmeniz doğru değil. Ama pazartesi gitmemenin yolunu aramanız da hiiiç doğru değil. Derin bir nefes alın ve hayırlı olmasını dileyin. . .

Yok öyle bir hakkı. Böyle bir sacmalik olmaz. Sert durun. Kendinize güvenin. Sakin ezdirmeyin. Yönetmeliği çok iyi bilin. Yeni mi atandiniz,ilk yılınız mi? Sakin ezdirme kendini.

Durumumu bildirdim kendisine zorunluymus gibi dayatti hatta bir de herkes gelecekmis gibi konustu kendi tatili yok ya bunlarla ugrasiyor ya benim icin acilan sinifmis yaptigim ayipmis onun yaptigi ne anlamadim .Hademelik is bu diyemedim laf yok ki ben de ama gerekeni soyleyecegim .Bir de bayramin ikinci gunu gel daha erken gelmen gerekir demesine cildiriyorum.

Bir de unutmadan bir sendikaya üye olun.Hangi sendikanın görüşü size uygunsa mutlaka üye olun.Genellikle arkanızda olurlar. Destek alırsınız zor durumda

Yo kesinlikle okulun ilk gunu ordayim ama bir gun oncesi gitsem ev arayacagim buna zorunluyum sinif olusturmayla ugrasacak durum da degiliz ,ogretmen evinde kalacak zamanimiz yok hasta olan babam var sirf yalniz olmayayim diye gelecek ev bulmak jcin fazla duramaz .İlk gunden boyle oldu cok pismanim ya ne hayirlisi olsun den di ne de yardimci olundu.hafta ici bile zaman vermediler benim bildigim tasinma olunca en azin dan 1gun musade edilir.

Asla tatil gununde oyle bir mecburiyetiniz yok,saglikli bir egitim.ogretim verebilmek icin oncelikle kendi kalacak yerinizi ayarlamaniz lazim.. Mudurunuze durumu soyleyin,gelemeyeceginizi net bir sekilde ifade edin yoksa bu tavir o mudurle calistiginiz sure boyinca devam eder... ( ben de meb de ogretmenim)

Bir de unutmadan bir sendikaya üye olun.Hangi sendikanın görüşü size uygunsa mutlaka üye olun.Genellikle arkanızda olurlar. Destek alırsınız zor durumda
Benim merak ettigim yeni bir sinif acilinca bunun isini ,duzenini tatilde olan ogretmen yapmak zorunda mi orada calisan hademelere bayram tatili belli cagiramadi bana da sert davranip yaptirmak istiyor .Yapmassam sonraki gunler ne olacak huzur olmayacak o gun geldigin de nerdesin diyerek hesap soracak ben de sinirlenicem her sey mahvolucak ve rahatsiz edecek surekli.Neden her kotu sey beni bulur millet huzurla gider ben boyle.

Öncelikle 2senede 3 kere taşınmış biri olarak söylüyorum ki 1 günde 10 kişi yardıma da gelse ev bulup taşınamazsınız. Bunun temizliği var koli açması var yerleştirmesi var perde takması vs.. Hasta babayla zaten yapılacak İş değil. Bayramdan 1 hafta önce gidip bu işleri halletseydiniz keşke. Ama siz büyük ihtimal taşınıcam ev bulucam vs idareden izin alıp halletme düşüncesindeydiniz yada rapor falan. Tam tersini yaşamanın şokundasınız.
Ben sizi iyi niyetli görmedim açıkçası. Sıraları senin sırtına yükleyecek değiller herhalde. Sen düzeni oluşturacaksın sınıfı kullanacak öğretmen olarak. Belli ki veliler sıkıntılı müdür de belirtmiş. Gereksiz yere tatsızlık çıkarmışsın. Yarın bi sıkıntı yaşadığında arkanda duracak müdür olmazsa pişman olmazsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…