- Konu Sahibi lipstickkk
-
Allaha şükür ki eşim değil sevgilim
o beni bıraksa kusura bakmayın ama köpek oluyorum peşinde ben bıraksam umrunda değil konuşmak istemiyorum desem beni bi daha arama diyor.bire bin karşılık verir.hep sana bi daha iyi davranmiycam sana dönersem VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsim bi daha seni ararsam sülalem ölsün bilmem ne bir kere de demedi seni bırakırsam şöyle böyle olsun.ben ayrılsam umrunda değilim ve o takmayınca ben kendim pişman olup dönüyorum ve barışmak için ikna etmeye çalışıyorum.kısacası ben ayrılmayı bilmiyorum.hata %60 ondaysa %40 bende .annem babam bana bağıramaz gözünün üstünde ksş var diyemez ben buna öyle yüz verdim ki yapmadığı kalmnadı...
Sana değer vermeyen her konuda kavga çıkaran seni üzen biri için neden ölmeyi düşünüyorsun?Değermi sence?Kapat telefonunu hattınıda değiştir kurtul ondan ben okurken daralıyorum böyle konuları.Size kendinizi bu kadar değersiz hissetiren kişileri hayatınızdan çıkarmaya bu kadar korkmayın.Siz değerlisiniz mutlu olmayı hakediyorsunuz ve biri sizin mutluluğunuza engel oluyorsa onunla görüşmezsiniz olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?