Umurunda değilim

lipstickkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
259
16
118
İstanbul
suanda sinir krizi geçiriyorum napmalıyım ben şuan annemi babamı uyandırıp hastaneye gidemiorm noldu bilmem ne diycekler.çok kötüyüm bıktım artık yaşamak istemiyorum!!!!

sorun şu ki bn hiç değer görmeden sevdim hiç umrunda değilim onun yine kavga yine kavga haksız olmasdına rağmen beni suçluyo yine bıktım ben bıktım.en ufak kaybetme korkusu yok yeter artık

tam 8 aydır nerdeyse hergün kavga.ve bir kez bile o suçunu kabul etmedi.hep ben haksızım.ne bağırması ne küfürü ne vurması.hepsinde ben hakettim.yeter artık ben cahil de değilm ona muhtaç da değilim neden bunlara rağmen onlayım anlamıyorum.hep dua ediyorum Allahım aç gözümü nolur bna o gücü ver diye...

Sinir krizi filan geçiriyorum demişsin..önce bir elini yüzünü yıka istersen.Kendine gel biraz..Balkona çıkıp bir hava al 2 dakika..
:18:
Kimse için kendini bu kadar yıpratmana değmiyor,tecrübe ile sabit...Öncelikle sen sakinleş,sonra mantıklı bir şekilde çözüm bulunur derdine bir şekilde..

canım senin yaşadıklarının aynılarını bende yaşamıştım zamanında.
bu tarz insanlar insanın psikolojisini bozmaktan başka bi işe yaramıyor.
bence ondan uzaklaş derhal. sana zarar veriyor ve zarar vermeye devam edicek.
senin sağlığın herşeydan daha önemli.

Allaha şükür ki eşim değil sevgilim

Sana değer vermeyen her konuda kavga çıkaran seni üzen biri için neden ölmeyi düşünüyorsun?Değermi sence?Kapat telefonunu hattınıda değiştir kurtul ondan ben okurken daralıyorum böyle konuları.Size kendinizi bu kadar değersiz hissetiren kişileri hayatınızdan çıkarmaya bu kadar korkmayın.Siz değerlisiniz mutlu olmayı hakediyorsunuz ve biri sizin mutluluğunuza engel oluyorsa onunla görüşmezsiniz olur biter.

o beni bıraksa kusura bakmayın ama köpek oluyorum peşinde ben bıraksam umrunda değil konuşmak istemiyorum desem beni bi daha arama diyor.bire bin karşılık verir.hep sana bi daha iyi davranmiycam sana dönersem VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsim bi daha seni ararsam sülalem ölsün bilmem ne bir kere de demedi seni bırakırsam şöyle böyle olsun.ben ayrılsam umrunda değilim ve o takmayınca ben kendim pişman olup dönüyorum ve barışmak için ikna etmeye çalışıyorum.kısacası ben ayrılmayı bilmiyorum.hata %60 ondaysa %40 bende .annem babam bana bağıramaz gözünün üstünde ksş var diyemez ben buna öyle yüz verdim ki yapmadığı kalmnadı...

Ne kadar basitçe yazıyor,sakinleş diyor ama çok zor diyorsun belkide..ama zorda olsa yapman gereken sakinleşmek.Çünkü NE YAŞARSAN YAŞA SEN DEĞERLİSİN!Ağla tabi ki rahatlarsın ama yapamıyorum güçsüzüm diyerek sızlanma sakın ha.BİZ KADINLAR İNANILMAZ GÜÇLÜYÜZ..SADECE Bazılarımız daha geç farkediyor..

İyide neden bu kadar yüz veriyorsunuz size hiç haketmiyen umursamayan birine neden bu kadar değer veriyorsunuz bırakın ne hali varsa görsün.Neden peşinden koşuyorsunuz.Size bunları yapan birini seviyor olmanız ihtimalini düşünemiyorum bile

tek sorunum bu işte.böyle kararlılık gösterip ayrılamnıyorum belki hiç peşimden gelmeyişini takıntı yapıyorum...bilmiyorum.gurursuz oldum çıktım.benim bundan önce 4 yıllık bi ilişkim oldu birgün hatırlamam bana bağırdığını hakaret ettiğini...

evli degilsin birsey degilsin,mecburmusun bu insanin kahrini cekmeye madem bu kadar bunaltti seni ayril o zaman !

lipstickkk kullanıcısından alıntı
o beni bıraksa kusura bakmayın ama köpek oluyorum peşinde ben bıraksam umrunda değil konuşmak istemiyorum desem beni bi daha arama diyor.bire bin karşılık verir.hep sana bi daha iyi davranmiycam sana dönersem VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsim bi daha seni ararsam sülalem ölsün bilmem ne bir kere de demedi seni bırakırsam şöyle böyle olsun.ben ayrılsam umrunda değilim ve o takmayınca ben kendim pişman olup dönüyorum ve barışmak için ikna etmeye çalışıyorum.kısacası ben ayrılmayı bilmiyorum.hata %60 ondaysa %40 bende .annem babam bana bağıramaz gözünün üstünde ksş var diyemez ben buna öyle yüz verdim ki yapmadığı kalmnadı...

O TAKMAYINCA SEN GERİ DÖNÜYORSUN ÇÜNKÜ SEN BLÖF YAPIYORSUN AYRILIK KARARINI VERİRKEN.O DA BUNU BİLİYOR VE NASILSA DÖNECEK DİYOR..O DA SANA BLÖF YAPIYOR AMA SEN SABIRLA ONUN PİŞMAN OLUP DÖNMESİNİ BEKLEMİYORSUN,BLÖFÜNÜ YİYORSUN..SONUÇTA EGOSUNU ŞİŞİRİP DURUYORSUN :26:

bu saatte bu kadar cevap verileceğini hiç tahmin etmezdim.şuan o ağladığımı titrediğimi bile bile rahat rahat uyurken acil vişey olmazsa msj atma inşallah laf dinlersin diyip uyurken siz benle konuşuyorsunuz.çok çok teşekkür ederim

Şuan acilen yapman gereken gözündeki yaşı silip bir silkelenip kendine gelmek ve ben ne yapıyorum demek.Ne yapıyorsun ne için ağlıyorsun kimin için ağlıyorsun?Bunları düşün ağladığın insan senin onun uğruna ağlamana üzülmene değecek birimi ?Peki sen üzülmeyi hak ediyormusun?Yarın kendin için hayatında yeni bir sayfa aç ve sani üzen insanlara hayatında yer verme.Bundan sonraki ilişkilerindede sana tavsiyem hep kendini ağırdan al kimse için üzülüp ağlama umursamaz olmaya çalış bırak seniniçin üzülüp aplasınlar peşinden koşsunlar.Sen koşma kimsenin peşinden gençliğine yazık etme mutlu olman için o dengesiz insana ihtiyacın yok

Canimcim bize soylemesi kolay diyorsundur ama inan yapmasida kolay kendine biraz deger ver sen ondan daha kiymetlisin kime ne ispatlamaya calisiyorsun sana gore gercekten ama gercekten hakliysan iyi geceler de kapat konuyu yani sende umursuZ ol biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…