Umurunda değilim

bundan sonra aklımdaki düşüncelerin merkezi "ben" olucam. tabiki kasdettiğim şey bencillik değil.kendime değer vermek kendimi sevmek kendimi dinlemek...inşallah da bundan sonra çok çok güçlü olucam...çünkü güçsüz olmamı gerektirecek hiçbir sebep yok Allaha şükür herşeyim yerli yerinde...

Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum.ama özellikle sana abstract...inşallah bundan sonra çok daha mantıklı olucam.hepinize iyi uykular inşallah güzel bir güne uyanırsınız...

Rica ederim..
Hayatımızdaki insanlar bize bir yerlere kadar eşlik eder ve klasik gelecek ama bize birşeyler katar.Hiç bir şey tesadüf değildir..Bu ilişkiniz belkide sizde eksik olan veya unuttugunuz birşeyleri farketmeniz için imkanlar sundu size.Ya siz size verilen bu imkanı değerlendirip ruhunuzu mükemmele ulaştırmaya çalışırsınız,iç huzurunuzu sağlamak için özünüze birşeyler katarsınız ya da gözünüzün önüne serili olanlara gözünüzü kapatıp haketmediğiniz şeyleri yaşarsınız..Bu tercihi sadece siz yapabilirsiniz..
Görüşmek üzere..iyi geceler..

Son düzenleme:
30 yaşındayım.
çok dengesiz ilişkler yaşadım zamanında.
dayaklarda yedim
tecavüzede uğradım
okulum yarım kaldı
iş hayatım yarım kaldı
kürtaj oldum.olmak zorunda bırakıldım
çok sevdiğim adamın başkasıyla evlendiğini duydum

bunca şeye rağmen hayatta olumlu bakmak için kendimi zorluyorum.sende düşündüğünden güçlüsün.mahvoldum diyorsun ama bak buraya yazabildiğine göre hala bir çözüm yolu bulabiliyorsun.ayrıca anladığım kadarıyla bu çocuğu sevmiyorsun.zaten çok şükür sevgilim sadece yazmışsın.ayrılırsan evlenemeyecek misin.mecbur musun bu herife.25 yaşının altında olupta ayy bir türlü evlenemedim.güzel bir evliliğim olmayacak diyenlere kusura bakma belki şu konumunda söylemem doğru olmayacak ama çok kızıyorum.evet bu gidişle olmaz.silkelen kendine gel.anladığım kadarıyla sevmişsin ve çok çaba göstermişsin.ama olmayınca olmuyor işte.mutlu olayım derken mutsuz ediyorsun kendini.bir çok yazılan cevabı okudum.ne güzel ve ne kadar doğru şeyler yazmışlar.topla kendini.

yanlış anlama ama gerçekten merak ettim.25 in altındasın o tamada gerçekten yaşın kaç.22-23 de de şurada düşüp bayılağım.off aman tanrım peki ben ne yapağım.bitmişim o zaman.kendine zarar vereceğine ona ver.blöf yapı ayrılıyorum demişsin.arkadaşın biride bunu kısa kesme gibi bir şey yazmış.şimdi ismini hatırlıyamadım.en azından bir müddet süründür.zamanında benimde şımartıklarım oldu.arkadaşlarımında şımartıkları oldu.bunlara en iyi ceza tamam arkadaşım benden bu kadar demek ve bir süre dayanmak.benim üniversitedeki şımartığım sevgilim 10 sene sonra aradı neredeyse.düşün yaklaşık 10 sene vicdan azabı çekmiş.ayy bende çok üzüldüm... bak hatırladım gene ağlamaklı oldum.

Sıkıntılı zamanınız, kriz anı geçmiştir,en azından sakinleşmiş olacağınız için yazacağım cümlemi ;

Sizi 8 aydır hep şiddet, kavga, küfürle ve sizi zerre kadar takmamasıyla bunaltan insana, otel rezervasyonuyla ödül mü vermeyi planlıyorsunuz ?

Kendinizi ne kadar çok sevip sayarsanız, karşınıdakide o kadar bunu yapar..

İzin vermeyin artık buna !

İnşaallah doğru hayatlarda çok mutlu olursunuz.

Dusuncelerin degismeye baslamis sanki, guzel ama hala ona hediyeler alip otelde kalacak olman filan cok tezat. Ben senin tam olarak ne yapmaya calistigini anlayamadim. Olaylar daha kotuye gitmeden bir uzman yardimi almani tavsiye ederim.

canım bu yıl şu taşıdığın öfkeyi ,yığpranışı ben de defalarca yaşadım,bazen rüyalarımda bile öfkeliyim sevdiğim kişiyle,uyandığımda bile kendi kendime onunla öfkeli konuştuğum zamanlar oluyor ama geçecek.
Bir düşün,kafanı toparla. Her ne kadar o kabul etmemekte 8 aydır ısrarlı ve hırçınlı davranıyorsa, emin ol aslında hatasını bildiği ve itiraf edemediği,bunu gurur yaptığı içindir.
Öyleyse haklı olan sensin. Kendini o sevgilin gibi gururcu,inkarcı olmadığın için değerli gör ve değerli olan şeye nasıl davranılırsa kendine de öyle davran.

Bir süre sonra arkana bakıp 'değmezmiş,keşke üzülmeseymişim'dememen için, ve en güzel zamanlarını üzüntüye harcatmadan kendine gel..

Sana kötü davranan, vuran, küfür eden, hakaret eden bir insana hediyeler alıp beraber kalmanız için otelde rezervasyon mu yaptırıyorsun.

O zaman sen boşu boşuna dert yanıyorsun demek ki bu davranışlar senin de hoşuna gidiyor.

Son düzenleme:
hayatında bir hareket olsun diye tuttuğunu düşünüyorum bu kişiyi hayatında çünkü bukadar zarar vermesine ragmen ayrılıklarında iradesizsin..herseye ragmen cok seviyorum dediğin de yok yada ben görmedim.Kendine yetmeyi ögrenmelisin illa hayatımda biri olucak diye sana deger vermeyen birini hayatında tutmanın ne anlamı var..Kendi degerini ancak sen arttırabilirsin restini cek ve arkanı dön git arkamdan gelecekmi,degerimi anlarmı,pişman olur mu diye de bekleme.vee inan kimse unutulmaz yada eşsiz değil aklına bile gelmez ilerde..

tatlım valla dedım bu hıkaye çok çok tanıdık geldı bana eskılerden bende senınle aynı durumdaydım ben ayrılsam bıle o aramazdı ben köpek gibi peşinden dolasırdım tam 4 sene sürdü bu o da senınkı gıbı kova burcu sonra bırılerınden benım onun ıcın neler neler yaptığımı duymus yalvardı bana eskısı gıbı olmaam ıcın ama ben eskı ben degıldım artık ona yuz vermıyordum çok yalvardı ama ben dönp bakmadım bıle ınan sende oyle olcaksın bu sevgılı senı çok guclendırcek bunu kalbınden attıktan sonra kımseye eyvallahın olmayacak

kitap okumayı sever misin bilmiyorum ama, erdel demirkıran'ın 'sen şimdi gidicen ya cehennemin dibine git' kitabını tavsiye edebilirim, bana çok iyi gelmişti zamanında

Canım sen ne kadar uğraşsan da böyle bi ilişki zaten yürümüyo bence baştan bitir zaten böyle de mutlu değilsin kimse üzülmeyi haketmez hele kadınlar asla

hepinize çok teşekkür ederim.bugün bu hastalıklı ilişkiye son verdim...onu sevmediğimi düşünenler olmuş tabiki seviyordum hala da seviyorum.sevmesem ilk hatasında bitirirdim ve yaptıkları beni ne sinirlendirir ne de üzerdi ama artık tahammül sınırını aştı.bu arada kitap okumayı çok seviyorum ve o kitabı kesinlikle alıcam.tekrar teşekkürler

Lütfen oku o kitabı, benim hayatımı değiştirmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…