Umurunda değilim

ağzın bal yesin ya...o kadar doğru söyledin ki...o kadar emin ki onsuz olamiycağımdan nasıl olsa arar diye o kadar emin ki...ama ayın 17si doğumgünü birsürü şey aldım ona arkadaşlarıyla beraber bir fırsat sitesinden bir otel bulup rezervasyon yaptırdık.bunları ayarlayan bendim.o güne kadar devam edicem ama doğumgününden birkaç gün sonra kavga gürültü etmeden karşıma alıp sakin sakin konuşup kalkıp gidicem ve bi daha bu hattımı da kullanmiycam.bu gidişim öncekilere benzemiycek.belki de şuan mantıksız düşünüyorum ama şuan içimden bu geliyor

O seni çantada keklik olarak görüyor ne yapsa onu terketmeyeceğini düşünüyor.Ondan asla vazgeçemeyeceğini sanıyor.Ben buna ne yaparsam yapayım peşimden koşar diye düşünüyor.

Onu şaşırt güçlü olduğunu ona ihtiyacın olmadığını göster.Sen güçlüsün değerlisin ve onsuzda yapabilirsin.O kimki ?Kendini ne sanıyor?İnan bana şu an zor gibi gözüksede bir gün ağalar iki gün ağlar unutursun yeterki kararlı ol onu unutucam de.Ve bundan sonra hayatında ona hiçbir şekilde yer verme ne yaparsan kendin için multlu olmak için yap.İnan bana önüne sana değer veren seni hak eden doğru insanlar çıkacaktır.

tutumunuz ve seçiminizden sorumlusunuz...yaşınız küçükse 25 altı anlayabilirim.ama üstüyse bana yardım alın derim.yanlış anlamayın faydası olanı gördüm.bazen sorun düşünce yapımızda oluyor.olay ve olguları yanlış konumlandırıyoruz.çok seven kaybetmeye yakın olandır.zorlamayın.içinizde yaşamayı geri çekilmeyi öğrenin derim.satranç gibidir ilişkiler ...

bu konuya inancım yok maalesef.ben birgün mutlu bir evliliğim olabileceğine falan hiç inanmıyorum maalesef

acaba ben onu terk edip gittikten sonra anlayacak mı ona verdiğim değeri sevgiyi?bir gün dank edicek mi kafasına?

Sen bunları düşünürsen hiçbir zaman mutlu olamazsın.Acaba pişmanmı acaba dank ettimi?Bunları düşünmeyeceksin sen onu hayatından çıkarttıktan sonra ona inat olsun diye yada pişman olsun diye hiçbirşey yapamaman gerekir.Sen ona odaklı devam ettirmeyeceksin ki hayatını bırak ister pişman olsun ister olmasın sen sadece kendini düşün kendin için ondan sonraki hayatında adını bile ağzına alma.

acaba ben onu terk edip gittikten sonra anlayacak mı ona verdiğim değeri sevgiyi?bir gün dank edicek mi kafasına?

Bunu düşünme artık.Biliyorum zor,ben de çok benzerini yaşadım bu durumun.Ama ilerlerse çok daha kötü oluyor.Karşıda ki senin acını bile önemsemiyor ki ..erkekler çok benciiil ondan vazgeçemeyeceğini anladığı an işler sarpasarmaya başlıyor.Sen şimdi yeni bir hayata başlayacaksın onsuz.Onla ilgili hiç birşey düşünmeden.Zamana bırakacaksın birşeyleri..Sanırım biraz takıntı yapmışsın bu çocuğu ve biraz kontrolcü bir tipsin????

yaşım 25 üstü değil.bir dönem yardım da aldım ama kendimi biraz iyi hissedince gitmemeye başladım...gerçekten öyle çok seven hep zararlı çıkıyor.ama insan onu çok seven ama kendisinin sevemediği biriyle de yapamıyor.çok zor bir denklem bu

evet biraz takıntı yaptım galiba.çünkü o kendine değer veriyor ve kendini öyle üstün görüyor ki insanı delirtiyor.onun yüzünden hastaneye de kaldırıldım sinirden en yeni model telefonumu havuza da fırlattım.bu dönem bütün derslerimden de kaldım.ama ona sorsan hep benim yüzümden ben yapıyorum herşeyi.onun bir başı ağrısa benim yüzümden olur ben kimim de benle uğraşıyor olur.uğraşamaz.kavga ettiğimizde o knuşmak istediğinde konuşuruz konuşmak istemezse telefonunu komple kapatır.onun kendine verdiği değerin 10da 1 ini kendime verseydim böyle olmazdı...bana güç verin ki kurtulayım artık bu hastalıklı ilişkiden...

onu düşünmekten vazgeçmedikçe hayatımın odak noktasını değiştirmedikçe bu sorun çözülmeyecek sanırım.haklısınız...ama önemli olan bunu başarabilmek

Canım çok büyük hata yapıyorsun bak hala onu düşünüyorsun doğum gününü düşünüyorsun otalde zaman geçirmeyi planlıyorsun diyecek başka söz bulamıyorum.Sana sevgilinle mutluluklar diliyorum.

yani daha doğum günü kutlayacaksın..
silkelen kendine gel sana değer vermeyene sen hiç değer vermmee
bu kadar aciz olmayın lütfen kendinizi küçük düşürmeyin
bu adam seni istemiyorsa sen onu hiç isteme!!!!!

Enterans bir şey insan psikolojisi..Çünkü bir yandan takıntı yapıp gurur yapmadan peşindesin.diğer yandanda onu tam olarak elde edemediğin için ego devreye girmiş ve beni birisi nasıl bu şekilde umursamaz diyorsun..Onu bir elde etsen tam anlamıyla bu sefer sen umursamayacaksın, egonun eksiğini kapatacaksın.Sırf egonun eksiğini kapatmak için şu günündeki gururundan ve mutluluğundan vazgeçiyorsun sanırım..Ne dersin?

Son düzenleme:
benim derdim doğumgünü kutlamak değil keşke bensiz gitse kutlasa napıyosa yapsa.ama ben bitti desem ilk söliyceği şey tamam getiririm paranı birazdan olucaktır.hediyenin geri verilmeyeceğine dair bile bi fikri yok...yoksa umrumda değil benim doğumgünü kutlamak...

beni gerçekten derin derin düşünmeye sürüklediniz.gerçekten çok mantıklı.bu saçma sapan davranışlarımın sebebi bu...peki bu takıntıdan kurtulmanın yolu ne

teşekkür ederim şuanda tam da ihtiyacım olan kendince beni laftan anlamaz ilan edip tepki vermendi.çok iyi geldi sağol

teşekkür ederim şuanda tam da ihtiyacım olan kendince beni laftan anlamaz ilan edip tepki vermendi.çok iyi geldi sağol

Ben ve birçok arkadaşım sana destek olmak için bir çok mesaj yazdık.İhtiyacın olan şeyin şu anda destek olduğunun farkında olmasam şu saatte sana o kadar mesaj yamazdım.Yazdığım mesajları dönüp okursan tekrar sana yardımcı olmaya çalıştığımı anlarsın.Benim demek istediğim biz ne yazarsak yazalım birşey değişmeyeceğini farkettim ve o yüzden o mesajı yazdım.İyi geceler.

beni gerçekten derin derin düşünmeye sürüklediniz.gerçekten çok mantıklı.bu saçma sapan davranışlarımın sebebi bu...peki bu takıntıdan kurtulmanın yolu ne

Düşünmeye sürükleyebildiysem çok sevindim..Çünkü kurtulman için uzun uzun düşünmen gerekiyor,neden böyle yaptığına dair kendi içine bir yolculuk yapman gerkiyor.Acı çekmeden atlatmazsın bu dönemi ama bunu minumuma indirgemek senin elinden.Yaprak döküp yeniden yeşermek gibi ..Önce yapraklarını dökeceksin.Senin mutluluğundanda üzüntündende tek sorumlu olan sensin.O yüzden onu düşünme,onunla ilgilenme.SEN BUGÜNE KADAR NE YAPTIN VE SEN BU GÜNDEN SONRA NE YAPACAKSIN?Kendini yeniden yapılandırma sürecindesin şuan..YENİDEN..YENİ..heyecan verir yeni..acını çektip arzularını kontrol altına almayı öğrenip,yaşamın merkezine kendini oturunca yeni seni daha çok seveceksin)

Tesekkur ederim yardim ettiginiz icin.siz ne soyleseniz bisey degismeyecek degil. Sadece kararli olabilmenin yolunu bulmaya calisiyorum.İyi geceler

Ben bayıldım sizin yazdıklarınıza tespitlerinize ya...hiç tanımadığım biriyle konuşmanın bana bu kadar iyi gelceğini hiç düşünmezdim ama söyledikleriniz o kadar doğru ki...insan önce kendini çözmeli...daha kendini anlamadan başka şeyleri anlamaya çalışmamalı...insan kendini sevmeli önemsemeli...bana bunları hatırlattınız.çok teşekkür ederim çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…